Şimdi Ara

General HT500 Set akıllı oda termostatı kullanıcı yorumları ve önerileri (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
20
Favori
74.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhaba. Bende de bugün durduk yerde sorun oldu. Herşey normal gözüküyor. Termostat modem bağlantısı iyi sabit yeşil yanıyor. Wifiye de bağlı. Hem termostat cihazı üzerinden hemde telefon üzerinden derece yükseltip denedim alev işareti yanıyor fakat kombi devreye girmiyor. Sorun ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu başka bir şey ararken gördüm. İlk çıktığı zamanlarda almıştım bu ürünü. Termometre olarak hassas değil, kafasına göre ölçüyor. Yanına kalibre edilmiş termometre koymuştum. Bazen takılı kalıyor ki hub ile arasında sadece bir duvar var. Doğalgaz tüketimini azaltıcaz diye aldık hepten artmıştı. Kaldırıp attım. Kombinin manuel termostat'ı daha iyi, oradan devam ediyorum.

• Bilmeyenler için tecrübe ettiğim bazı çözümleri burada paylaşmak istiyorum.

- Wifi bağlantısı koptuğunda cihazdan tuş kilidi açılır, cihazın kapatma tuşuna basılır ve derece azaltma tuşuna 3 saniye basılı tutarak devam edilip gerekli talimatları telefondan takip ederek wifi bağlantısı yapılır.

-Modem kırmızı yanıp sönüyorsa M(Manuel) tuşunun üzerindeki bağlantı tuşuna 5 saniye kadar basılı tutup yeşil yanıp sönmesini bekleyin. Daha sonra termostatı kablodan çıkarıp pilli kullanıma alıp modemin yanına gelip, tuş kilidini açtıktan sonra kapatma tuşuna basıp 3-5 saniye kadar yukarı ok tuşuna basılı tutmak gerek.

-Aynı şekilde yeşil yanıp sönüyorsa veya yeşil sabit yanıyor modeme komut gitmiyorsa, termostatla birlikte modeme gidip üstteki işlemin aynısını yapmak gerekiyor.

Bildiklerim şuan bunlar.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    General malesef termostat işinde başarılı değil. Yıllardır söylüyoruz. Zamanının Nokiası gibi. Ayda bir tuş değiştirip termostat çıkartıyorlar. Ve hala ısrarla 0.5C ve 1C hassasiyetli termostatlar yapıyorlar.
    Şimdi de Honeywell'i taklit ederek TPI termostat çıkardık diyorlar ama maalesef Honeywell'in kullandığı algoritmanın yanından bile geçemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 8 Kasım 2024; 11:47:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ancak bu sene bazı sorunlar çıkmaya başladı. Şuanki sorunum program tetiklemelerinin düzgün çalışmaması. Örneğin saat 00:30 da termostat değerini 20 dereceye düşürüyorum. Ancak 00:35 de kontrol etmeme rağmen halen 00:30 öncesi 25 derecede durmaya devam ediyor. Diğer manuel olarak modu değiştirdiğimde hemen geçiş sağlanıyor ancak program saate göre tetikleme yapmıyor yapıyorsa da geç yapıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Varsa bir çözüm önerisi var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende ht400 kullanıyorum iki gündür uygulama açılmıyor doğal olarak Kombide çalışmıyor. Kablosuz Termostat bakıyorum cosa çok pahalı varsa başka önerisi olan düşünebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.