Şimdi Ara

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
34.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burock2010

Az önce alacaktım ama buradaki yorumlara bakınca vazgeçtim aynı paraya babama iphone4s alsam ne dersiniz.

bence git huawei ascemd g7 al
  • 2haftadir kullaniyorum sorun yok. Kronik sorun degil klasik karalama cabalari bunlar. Kronik dedigin sorun lg g3lerdeki gibidir. Sayisi binleri bulan catlak cihazlar var. Kronik dedigin bunun gibiddir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

2haftadir kullaniyorum sorun yok. Kronik sorun degil klasik karalama cabalari bunlar. Kronik dedigin sorun lg g3lerdeki gibidir. Sayisi binleri bulan catlak cihazlar var. Kronik dedigin bunun gibiddir.

hocam kronik degil diyorsunda bende yeni aldım ve böyle şeyler olmaya başladı ve google de aradım ve burdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR

quote:

2haftadir kullaniyorum sorun yok. Kronik sorun degil klasik karalama cabalari bunlar. Kronik dedigin sorun lg g3lerdeki gibidir. Sayisi binleri bulan catlak cihazlar var. Kronik dedigin bunun gibiddir.

hocam kronik degil diyorsunda bende yeni aldım ve böyle şeyler olmaya başladı ve google de aradım ve burdayım.

Ben anlamıyorum bu gereksiz marka avukatlarını. Arkadaşım firmayla konuştum bizzat yetkili kişi kendi ağzı ile 10 cihazdan 2 sinde çıkabileceğini söyledi yani %20 lik bir orandan bahs ediyoruz kronik olması için gayet yeterli. Sen neye güvenerek böyle bir açıklama yapıyorsun hangi yetkiliden kronik olmadığı bilgisini aldın onu da soyle insanlar bilsin bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Katip785

quote:

Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR

quote:

Ben anlamıyorum bu gereksiz marka avukatlarını. Arkadaşım firmayla konuştum bizzat yetkili kişi kendi ağzı ile 10 cihazdan 2 sinde çıkabileceğini söyledi yani %20 lik bir orandan bahs ediyoruz kronik olması için gayet yeterli. Sen neye güvenerek böyle bir açıklama yapıyorsun hangi yetkiliden kronik olmadığı bilgisini aldın onu da soyle insanlar bilsin bari :)

Katip ne dediğini anlamadim bana mi konusuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDWaTCHeR -- 6 Ağustos 2015; 3:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDWaTCHeR kullanıcısına yanıt
    yok hayır alıntı yapıp cevap verdiğin kişiye ithafen yazdım fakat yanlış alıntıladım sanırım kusura bakma
  • quote:

yok hayır alıntı yapıp cevap verdiğin kişiye ithafen yazdım fakat yanlış alıntıladım sanırım kusura bakma

Sen bu telefonu kullandın büyük ihtimal arama yapıp kulagıma götürdügümde ekran kapanmıyor bu bir sorun degil mi daha önce tüm kullandıgım telefonlar kapanıyordı ör ; htc one m7 htc one m8 samsung s3 gibi ?
  • Benzer sorun babama aldığım 4G de de var. Telpa'nın destek kısmına yazdım durumu. bir kaç ay önce Bimeks'ten almıştım. Ne zaman ve nasıl dönüş yapacaklar göreceğiz bakalım.
  • İşyerinde tavsiyem üzerine 3 kişiye aldırdığım 4g telefonların üçündede dokunmatik sorunu var ,karşıdan arama geldiğinde cevaplama tusunu kaydıramıyorlar,bazende kendi kendine programları açıyor,insanlara o kadar övdüm iyi telefon diye şimdi mahcup oldum.Kendim zenfone 5 kullanıyorum satıp bende 4G almaya çalışmıştım satamadığımdan 4 g yi alamadım,iyikide alamamışım.
    GM Discovery i 1 sene kullandım,eşim hala kullanıyor,sorun yoktu gayet memnundum, 4G yide hep tavsiye ediyordum,hatta almak için para biriktiriyordum ama burdaki şikayetler ve sorunları gördükten sonra kimseye tavsiye etmem artık.

NOT: Sorunların hepsi siyah modelde ,hiç beyaz modellerde rastlayan varmı...
  • Haziran ortasında almıştım f/p ürünü diye ama dokunmatik sorununu ben de yaşıyorum bir süredir. Özellikle son 2 gündür fazlasıyla coşmuş vaziyette önceden rahatsız etmiyordu. Ekranı kapatıp açınca düzeliyor ama kısa sürede tekrarladığı için can sıkıcı halde.

Turkcell'den faturama taksitli yansıtarak almıştım ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla Turkcell'den iade alma şansım yok gibi görünüyor. Bakalım değişim yapıp satarım herhalde telefonu. Zaten doğru dürüst telefon kullanan ve kullanmasını seven biri değilim. 8 yıllık Nokia 6233'üm hala cillop gibi onu kullanırım. Günümün 18 saati kullandığım interneti de yolda falan kullanmam olur biter. Ondan sonra kullandığım tüm "akıllı" telefonlarda 2 sene içerisinde mutlaka sorun yaşadım. Akıllı telefon demeye bin şahit.
  • Çok üst seviye cihaz beklentisi olanları üzebilir, ancak bu fiyata çok çok iyi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 27 Ağustos 2015; 17:05:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özgür41

Direk bu wallpaper ile gelen telefonlarda dokunmatik sorunu olmuyormuş. Çünkü son yazılım varmış böyle gelen telefonlarda var mı doğruluğu ?

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !'

Hocam ilginç bir tespit doğru olabilir bende ekran sorunu çıktı ve diğer duvar kağıdı vardı geldiğinde. Diğer arkadaşlarda yazarsa anlamış oluruz.

Merhabalar;
    bende 1.5 hafta önce satın aldığım dual modelinde dokunmatik sorunuyla karşılaştım. Özelliklede temel bazı uygulamaları kurup(whatsapp, facebook, instagram, mobil bankacılık uygulamaları vs...) aktif kullanmaya başladığımda, üstteki bildirimlerin geldiği menü, farklı zamanlarda kendiliğinden aşağı inmeye başladı. Fabrika ayarlarına döndürdüğümde ise sorun yoktu yada o haliyle çok fazla kullanmadığım için sorun yokmuş gibi geldi bana.

Yukarıdaki arka plan resmi sanırım bir gösterge değil çünkü benim aldığım cihazda da ilk arka plan resmi bundandı.

Birde DH yada başka bir forum olabilir hatırlamıyorum ama siyah renkli olanlarda bu sorun görülmüş sanırım. Beyaz renkli olanlarda dokunmatik sorunu olmadığı söyleniyor. Aslı varmı bilmiyorum.

Sesin boğuk ve kısık gitme sorunu ise sanırım herkesde var.

Pazartesi günü telpaya gönderdim ve bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.

Nihai görüşüm ise genel anlamda: Teorik olarak çok iyi bir telefon bence. Fakat üretim ve montaj standartları konusunda endişe ettiren bir malzeme ve işçiliği var. Ses ve dokunmatik sorunu olmasaydı kesinlikle yine tercih edeceğim bir cihaz olurdu.

• Detayları videoda ve altındaki metinde anlattım. Ayrıca diğer videoların linklerini de ekledim altına. Telefona değişim vermediler ama yaptık dedikleri telefon daha ilk dakikadan aynı sorunu tekrarladı. Bugün tekrar göndereceğim telefonu geri.

https://youtu.be/UlSTZtNaKj0
  • loneliness61 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun videonuzu başlığa ekledim isminizi de isim listesine ekledim umarım en kısa zamanda hallolur. Şimdi bakıyorum da benim cihazımı sorunsuz iade etmelerinin sebebi kesinlikle sosyal medyanın gücünü arkama almış olmamdı sanırım onun dışında pek iade yaptıklarını duymadım hep bi problem bu firma arkadaş !
  • Katip785 kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın. Bende elimden geldiğimce twitter üzerinden yazdım videonun linkini paylaştım ve şikayetvar.com dan yazdım. Bugün gönderdim cihazı ve bi zahmet değişin dedim bakalım ne dönecekler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneliness61 -- 27 Ağustos 2015; 23:24:15 >
  • quote:

Hocam geçmiş olsun videonuzu başlığa ekledim isminizi de isim listesine ekledim umarım en kısa zamanda hallolur. Şimdi bakıyorum da benim cihazımı sorunsuz iade etmelerinin sebebi kesinlikle sosyal medyanın gücünü arkama almış olmamdı sanırım onun dışında pek iade yaptıklarını duymadım hep bi problem bu firma arkadaş !

Hocam sosyal medya gücü işe yaradı sanırım. Telefon ellerine ulaşır ulaşmaz aradılar. Mağduriyetimden dolayı özür dilediler. Cihazın değişimini sağlayacaklarmış. Onların kontrolünde cihazda kronik bir sorun tespit edilemediğinden bahsettiler. Keşke ilk seferinde değişim sağlansaydı ve cihazın arkasında durduğunuz için bende memnuniyetsizliğimi değil de memnuniyetimi sosyal medyada paylaşsaydım dedim. Olaya teknik servis açısından bakmamı ve teknik elemanın prosedür gereği davrandığını, kurallar dışına çıkamadığını söyledi (1 aylık değişim süresi için). Kendi içlerinde biraz haklı sayılabilirler ama bu sorun bir çok kullanıcı da ortaya çıktığı için bununla alakalı ayrı bir kara alınabilir bence. Neyse sonuç itibariyle cihazı değişecekler. Biraz uğraştırmış olsalar da teşekkür etmek gerekli.

• en iyisi bir süre beklemek gibi yeni güncellemelerle yada piyasaya yeni sürülcek yeni üretimlerinde olmayabilir
  • Gecen pazartesi balcova teknosa dan aldıgım cihazda bahsedilen hatayı verdı telpaya gonderırken kutulumu gonderıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var 1 ay oldu alalı cihazı. Ayar olmaya başladım. Çözüm bulan varsa yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunlu telefon.dokunmatik ve ses açısından sizi üzebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.