Şimdi Ara

★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
7
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah -- bende kullanmaya başlayacagım bugun siparişimi verdim gelmesini bekliyorum
  • Bende geldim siyah dual
  • Arkadaşlar bu kulübün bir imzası olmalı. Bu işten anlayan kardeşlerimizin yardımını bekliyorum.
  • ben 2. kez cihazı ahize ve ışık yansıması problemınden dolayı servise yolladım ilk gönderdiğimde yazılım attık demıslerdı fakat birsey atılmamıstı 2. de de cıhazın sorunu yok notunu yazıp gönderdıler  ★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz)

• quote:

Orijinalden alıntı: Domalana Kortez

Arkadaşlar bu kulübün bir imzası olmalı. Bu işten anlayan kardeşlerimizin yardımını bekliyorum.

Hocam listeye renk ve çift hatlı yani dual bilgilerini de gir istersen.

Bir de ilk mesajı bilgilerle donatalım. Neler ekleyelim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

siyah tek hatlı...
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işlerden pek anlamam. Başlığı açmamın sebebi kullanıcıları bir araya toplamaktı. Diğer konuda telefonu olanda konuşuyor olmayanda konuşuyor. En azından kullanıcılar bir arada olursak uygulama,yardım vs. buradan birbirimize destek oluruz.

Bu konuyu anlayan birisine devredebilirim yöneticiler ile konuşup.
  • başlığın mesajı zamanla güncelleme teknik bilgi ekstra bilgi tarzı şeylerle düzenlenir. ilk olarak şarj yüzdesini göremeyen arkadaşlar için bilgi eklenebilir mesela..

bildirim panelini aşağı kaydırıp ayarlar simgesine 10 saniye kadar basılı tutun. sonra ayarlara girin menünün sonuna SİSTEM ARAYÜZÜ AYARLAYICISI adı altında bir menü açılıyor ordan pil yüzdesi ayarlanabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 12 Mayıs 2016; 17:32:15 >
  • knopix2626 K kullanıcısına yanıt
    aynı yöntemi yaklaşık 10-15 kere denedim bende işe yaramadı..

heralde şansa denk gelen bir durum söz konusu.. ben telpaya sordum bugun dagıtılacak güncelleme herkese dendi ama ne kadar doğru bilemem..
  • Siyah, Kayseri'deyim benide ekleyin :-) şu an mobil üzerinden imza paylaşmam zor olur akşama forum linki ekleyip imzayı paylaşırım uygulama konusunda ise çoğu asus uygulaması çalışıyor

Nova Launcher
    SwiftKey
    Asus Gallery
    Asus Calling Screen
    Asus Dialer & Contacts
    Asus File Manager
    Asus Weather
    Asus Messaging
    Asus Calendar
    Asus Clock
    Asus Music
    Asus QuickMemo
    Asus SuperNote
    X-plore

• Beni de yazabilirsiniz. siyah tek sim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunyuce33 -- 12 Mayıs 2016; 19:35:12 >
  • Beni de yazabilirsin . ilk alanlardanım (20 Nisan). Siyah. Arkasında CE yazmıyor. Bildirim ışığının ekrana sızması ve yüksek ahize problemi bende de var. Bir de şarj 12 saate 0 lanmış oluyor boşta kendini çok kullanıyor cihaz :(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halo_58

Siyah, Kayseri'deyim benide ekleyin :-) şu an mobil üzerinden imza paylaşmam zor olur akşama forum linki ekleyip imzayı paylaşırım uygulama konusunda ise çoğu asus uygulaması çalışıyor

Nova Launcher
    SwiftKey
    Asus Gallery
    Asus Calling Screen
    Asus Dialer & Contacts
    Asus File Manager
    Asus Weather
    Asus Messaging
    Asus Calendar
    Asus Clock
    Asus Music
    Asus QuickMemo
    Asus SuperNote
    X-plore

Hocam Asus Calling Screen indirip kurdum ancak aktif edemedim.

Nasıl yapacağım?
  • GM 5 Plus Uzay Grisi :) Benide ekleyebılırsınız. Dıger konudakı gereksız selzeniş ve karalama kampanyalarından uzaklasmak ıyı oldu .. Mıydem bulanmaya baslamıstı ıyıce..
  • Telefona Hard Format atan ve sonrasında pil kullanımında %20 cıvarı artış aldıgını soyleyenler var aramızda bunu deneyen varmı ? ona gore bende dusunuyorum format atmayı.. Ayrıca guncelleme halen bana gelmiş değil bu durumda canımı sıkmaya basladı.Nasıl bır metot ıle guncelleme dagıtımı oluyor anlayamıyorum
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta 5 tane dual geldi fakat kendime ayırdığım bile haberim yokken satılmış :) ve yeni parti cihazlar dağıtımda ve şuan bizde bekliyoruz. Her türlü konuda yardımcı olacağım

• temhemkarub kullanıcısına yanıt
    Markası Samsung HTC vs olsa bu kadar laf etmezler :)

• Beni de ekleyebilirsin siyah , güncellemeyi bekleyenlerdenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemkarub

Telefona Hard Format atan ve sonrasında pil kullanımında %20 cıvarı artış aldıgını soyleyenler var aramızda bunu deneyen varmı ? ona gore bende dusunuyorum format atmayı.. Ayrıca guncelleme halen bana gelmiş değil bu durumda canımı sıkmaya basladı.Nasıl bır metot ıle guncelleme dagıtımı oluyor anlayamıyorum

güncelleme gelmedi, dün gece hard format attım, % olarak söylemeyeyim ama bir fark var. Faydasını gördüm şahsen.
    Güncellleme gelirse kesinlikle hard format atmadan devam etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knopix2626 -- 12 Mayıs 2016; 21:49:57 >

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Telefon simgesi geldi yüklediğimde stok telefon uygulaması yerine ona basıp açıyorum ama arama ekranı yine stok ekrana geçiyor Asus romu inceleyip arama ekranına ait apk dosyası yükleyip stok olanı devre dışı bırakmak lazım root olmadığında açılış ekranında kalır mı bilmiyorum sadece telefon ve rehber arayüzü için kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.