Şimdi Ara

★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
7
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar son zamanlarda firmanın servis konusunda güçlü bir ivme yakaladığını söylüyorlar. Hele ki İst. Mecidiyeköy deki merkez serviste ürün bir saatte tamir edilip teslim ediliyor.
    İnşallah düzgün çalışırlar her zaman, bir kaç yıl sonra çok daha farklı yerlerde olurlar,yerli bir firma Gm, Telpa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova lanuncher kullaniyorum. Chrome'da sekmeleri değiştirmek için yukarı sağdaki sekme sayısına tıklayıp istediğim sekmeyi seçip sonra yeniliyorum.
    Bunun daha pratik yöntemi Nova ile yapılabilir mi? Yani sekmeyi sağa ya da sola itip bir sonraki sekmeye geçmek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trost -- 14 Mayıs 2016; 22:26:27 >
  • 30 - siyah dual ** Benide ekle hocam
  • Arkadaşlar benim bir problemim var. Facebook, twitter videoları ve periscope yayınlarında takılma var. Twitter da oynatma hatası veriyor. Acaba bir uygulama falan mı yüklemek gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

• MCMV M kullanıcısına yanıt
    Hepsini kullanıyorum bende herhangi bir sorun olmadı şuana kadar hocam. Verileri temizleyip deneyin ya da silip baştan kurun programları isterseniz.
    Ya da internetiniz yavaş olduğu için takılıyor olabilir videolarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Biraz ekran görüntüsü ekleyelim.

★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz)

Hangi weather widgeti

• Arkadaşlar lütfen saf Android üzerine Greenify kurmayın. Cihazı root ettiyseniz durum değişir, ama stock saf Android 6.0 kendi kendine batarya konusunda yeterli. Bırakın yakasını cihazın ki Doze özelliği telefonu derin uykuya geçirmeyi başarsın, iki hafta sonra hangi saatlerde en az kullanıldığını öğreniyor telefon kendisi, batarya ömrünüz daha sağlıklı olur bu şekilde.

• akinov5 A kullanıcısına yanıt
    Canlı Hava Durumu hocam:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apalon.weatherlive&hl=tr
  • Ekleyebilirsiniz beni de yanliz soyle bir sikintimiz var .Tel kurulumunda girdigim e maili degistirmek istiyorum .Yeni hesap acip ekliyorum buna ragmen eskisi silinmiyor illa hard reset atmak mi gerek? Uygulamalari yeni ayarlamistim tekrar mi indirmem gereckecek.Kisa yolunu bilenler lutfen bir el atsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temhemkarub

Kim ne derse desin nekadar karalarsa karalasın arkadaş TELEFON'a verdiğim parayı Hak edıyormu ? EDİYOR ..!
    Bende birçok kullanıcı gıbı titiz birisiyim ve Android cıhazların üzerinde çok fazla vakit öldürmüşümdür.
    GM 5 Plus sınıf standartlarının hakkını vermekte. Forumda bu cıhaza kötü yorumlarda bulunanlar bu cıhaza sahıp olmayanlardır, elbette sahıp olupta tatmın olamayan kısılerde yok degıl var; tektük, fakat bılınmesı gerekıyorkı Elektronık cıhaz işi Şans işi ..

10 gündür cıhazı kullanıyorum izlenimlerimi aktarayim;

Telefonu aldıgım ilk 5 gün Aşiri ısınma ve aşiri pil tuketimi vardı fakat 1 haftadan sonra ısınma ve şarjın hızlı tuketım sorunu ortadan kalktı.
    sanıyorum cıhazın ılk kullanımından kaynaklı ve pilin,donanımsal parcaların bırbırıne tutunma stabıllesme surecıydı.
    An itibari ile banada guncelleme geldı ve yukledım.
    Telefonun ahızesınde herhangı bır sorun yok gayet net ve tok bır ses alıyorum. Kullandıgım operator Turkcell..
    Telefonun ekranından full parlaklıkta ve Oyun oynayarak (Fature Fıgght) 4 saat ekran suresı alıyorum. ve normal kullanımda 1 gunu cok rahat cıkartıyor.. zamanla bu pıl performansıda artıs saglamakta.
    Telefonda herhangı bır sensor sorunu bulunmamakta.
    Telefonda donanımsal olan ''Ekranın içine'' bıldırım ısıgının sızması bendede mevcut fakat kullanıma engel degıl ve Zıfrı karanlık olmadıkca bellı olmuyor. Işik Kasanın kenarlarından sızmadıkca sorun yok..
    Telefonun Ram kapasıtesı 3GB bunun yarısını kullanmakta.. arka planda Facebook Twıtar Whatapp Nova L. Hava Durumu wıdget vs Acık olmasına ragmen...
    Telefon ınanılmaz Akıcı .. Hangı uygulamaya nereye basarsan Salıselık ekranda bıtıyor.. Indırme ve yukleme hızıda aynı sekılde Akıcı ve Hızlı.
    Telefonun Ön kamerası gercekten sınıfının uzerınde .. Ben genelde ön kamerayı kullanırım ve bu goruntu kalıtesı benı her seferınde şaşırtmakta.. Arka kamerayada degınecek olursak Ön kameradan ıyı degıl gıbı gelıyor bana :) Telefona kamerayı sadece Selfıe ıcın koymuslar..Fakat tatmınkar duzeyde on ve arka kamera .. guncellemeler ıle dahada ıyılesecektır.
    Son olarakta Tasarım ... Gercekten 2.5 luk o kavıslı ekran ve tasarımı harıka.. Telefon ust sınıf sekmentınde duruş sergılemekte. On yuzeyınde herhangı bır Marka yazısı logosu olmamasıda ayrı bı guzellık.

Telefonun eksi yanlarına degınmıcem cunku verdıgım fıyatı hak edıyormu ben ona bakıyorum ve Edıyor.. Onun ıcın benım acımdan eksıgı yok.. Suanlık dusuncelerım bu yonde ılerleyen zaman ıcınde ne olur bılemem.. Suan benı oldukca tatmın etmıs durumda..
    Cıhazı almak ısteyenler Forumdakı yazılara bakıpta Mıydelerını bulandırmasınlar. Gıdın Cıhazı ınceleyın içinize siniyorsa alın .. Hee Memnun mu kalmadınız 1 Hafta sıze yasal HAK Tanınmıs İADE edebılırsınız :)
    Cıhazın sahıbı olan arkadaşlarada selam olsun İyi gunlerde kullanın Hayırlı Olsun ..

Gunaydinlar
    Cihazi kullaniyorsunuz gordugum kadari ile
    Bir speed test yapip paylasma sansiniz warmidir
    Bende cihazi almayi dusunuyorumda
    Alip cihazi wifi den interneti paylastirmak icin alip kullanmayi dusunuyorum yeterli gelirmi diye merak ettim

• Ays Ays Beybi kullanıcısına yanıt
    hesaplara girdigin de google sekmesini işaretle.. sonra sağ üst köşede 3 nokta var orda hesabı kaldırı tıkladıgında kalkar hesap.. yeni hesabı eklmeeden eskisini kaldırma..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.