Şimdi Ara

★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
7
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fabrıka ayarları ile hardformat farklı şeyler evet

1- General Mobile GM 5 Plus telefonunuzu kapatın.
    2- Cihaz kapandıktan sonra Ses Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basın.
    3- Yatan Android logosunu görene kadar elinizi çekmeyin.
    4- Yatan android logosu gelince elinizi açma(power) tuşundan çekin.
    5- Bu ekranda tekrar Açma (Power) tuşuna basılı tutarken bir defa Ses Yükselt tuşuna basın.
    6- Açılan menüde Sesi Azalt ve Sesi Yükselt tuşları yardımıyla gezinebilirsiniz.
    7- Wipe data/Factory Reset seçeneğinin üzerine gelin ve Açma (Power) tuşuna bir kere tıklayarak onaylayın.
    8- Wipe data/Factory Reset işlemini onayladıktan sonra sistem sizi ana menüye atacaktır.
    9- Son olarak açılan menüden Reboot System Now seçeneğini Açma (Power) tuşu ile onaylarak General Mobile GM 5 Plus Hard Reset Atma işlemini tamamlayabilirsiniz.

format atmadan once resimlerinizi bir sd karta yedek alın. rehberiniz gmail yada sim de ise sıkıntı yok. telefonda ise dışa aktar deyip mailinize gonderin yada gmailden rehmeri senkronize edin..
    harici bir belge yazı varsa onlarıda sd karta yedek alın.. fakat ben bu konuda google fotograflar+google keep+ google drive+google rehberi kesinlikle öneriyorum
    istem dışı cihaz resetleme sorunlarında asla kaybınız olmayacaktır..

domanalana kortez arkadaşım bunu konu başlıgına eklersen kaybolmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanmaraz

fabrıka ayarları ile hardformat farklı şeyler evet

1- General Mobile GM 5 Plus telefonunuzu kapatın.
    2- Cihaz kapandıktan sonra Ses Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basın.
    3- Yatan Android logosunu görene kadar elinizi çekmeyin.
    4- Yatan android logosu gelince elinizi açma(power) tuşundan çekin.
    5- Bu ekranda tekrar Açma (Power) tuşuna basılı tutarken bir defa Ses Yükselt tuşuna basın.
    6- Açılan menüde Sesi Azalt ve Sesi Yükselt tuşları yardımıyla gezinebilirsiniz.
    7- Wipe data/Factory Reset seçeneğinin üzerine gelin ve Açma (Power) tuşuna bir kere tıklayarak onaylayın.
    8- Wipe data/Factory Reset işlemini onayladıktan sonra sistem sizi ana menüye atacaktır.
    9- Son olarak açılan menüden Reboot System Now seçeneğini Açma (Power) tuşu ile onaylarak General Mobile GM 5 Plus Hard Reset Atma işlemini tamamlayabilirsiniz.

format atmadan once resimlerinizi bir sd karta yedek alın. rehberiniz gmail yada sim de ise sıkıntı yok. telefonda ise dışa aktar deyip mailinize gonderin yada gmailden rehmeri senkronize edin..
    harici bir belge yazı varsa onlarıda sd karta yedek alın.. fakat ben bu konuda google fotograflar+google keep+ google drive+google rehberi kesinlikle öneriyorum
    istem dışı cihaz resetleme sorunlarında asla kaybınız olmayacaktır..

domanalana kortez arkadaşım bunu konu başlıgına eklersen kaybolmaz..

Bu Hard format olayını yaptım. İlk şarjda 4 saat sonrakilerde 2 saat ekran süresi aldım. Bir de, Chrome takılmaya başladı. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplu sms silebileceğim bir apk varmı, bana çok spam sms geliyor?

mesengerda toplu silim yapamıyormuyuz?
  • asrin43 A kullanıcısına yanıt
    Gelen mesajın başında olan daire içerisinde harf yazılı kısıma basılı tutarsanız ilk mesajı seçer daha sonra aynı kısıma diğer mesajlarda basıp mesajları seçip daha sonra sağ üst köşede çöp kutusu simgesine bastığınızda messenger üzerinden toplu mesaj silebilirsiniz. Ben lisanslı Eset Nod32 kullanıyorum gönderici engelleme mevcut gelen mesaj ya da çağrıları oradan engelliyorum. 30 gün deneme süresi var test edebilirsiniz.
  • trost T kullanıcısına yanıt
    İlk kurulum işlemlerinde mail adresi ile oturum açtığınızda Google'un yaptığı yedekleri yüklemeyiniz yeni cihaz olarak kurulması daha iyi oluyor kanaatindeyim
  • Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Halo_58

İlk kurulum işlemlerinde mail adresi ile oturum açtığınızda Google'un yaptığı yedekleri yüklemeyiniz yeni cihaz olarak kurulması daha iyi oluyor kanaatindeyim

Biraz daha açar mısınız bilgiyi?
    Google yedekleri olarak kişiler, drive (telefondaki dosyalar ve whatsapp) ve fotoğraf uygulamalarından mı bahsediyorsunuz?
  • Güncelleme bekleyen arkadaşlar için general mobile açıklaması

Bu gece 12'ye kadar güncelleme kademeli olarak iletilmeye devam edecektir.

Saygılarımızla
    Arkadaş google'ın aldığı program yedeklerinden bahsediyor. Hard format sonrası sorar, yeni bir kurulum yapın demek istemiş, keep gibi uygulamalara ilgisi yok

Sonradan kurduğunuz bir uygulama şarj yiyor olabilir. Ayrıca steroid ve GM asistan uygulamasını devre dışı bırakın

Hard reset sonra ilk kurulumda Gmail hesabı ile giriş yapınca ekranında yedek yükleme ve uygulama yükleme seçenekleri çıkıyor ben telefon ismine basarak yeni cihaz seçiyorum eski cihazdan kalıntıları geri yüklememiş oluyor sıfırdan hepsini tekrar yükleyip ayarlıyorum

Chrome tarayıcısında sağ üst kısımda üst üste 3 nokta var ona bastığınızda ayarlar içerisinde veri tasarrufu var eğer açık ise belki ondan dolayı takılma yaşıyor olabilirsiniz daha önce hiç kullanmadım
    Ayarlar içerisinde uygulamalarda Chrome'u bulup bastığınızda depolama seçeneği çıkıyor veri temizleme ve önbelleği temizleme yaptığınızda Chrome uygulaması sıfırlanmış olur veri tasarrufu kapalı ise bi deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halo_58 -- 13 Mayıs 2016; 14:08:16 >
    format sonrası sıfırdan kurulum yapmaya başladıgınızda cihazınız onceki cihazda kullandıgınız uygulamaları direk yüklenecek bir seçenek sunar.. orda yeni cihaz olarak kurulum yapmanız bence de daha iyi..
    (keep+rehber vs.. farklı şeyler onlar hesap bilginizi girdiğinizde otomatik senkronize eder)
  • asrin43 A kullanıcısına yanıt
    sms konusunda hem toplu gönderim hem toplu silme konusunda konusunun uzmanı bence GoSms dir.. pro apk sını bulup indirebilirsiniz..
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler.
    Son güncelleme hala gelmedi, gelince tekrar hard format yapıp dediklerinizi uygulayacağım.
    @knopix2626 :Yandex ve işcep yükledikten sonra ekran 2 saate indi. bahsettiğiniz uygulamalar devre dışı zaten.

Tekrar cevaplarınız için teşekkürler.

• Kim ne derse desin nekadar karalarsa karalasın arkadaş TELEFON'a verdiğim parayı Hak edıyormu ? EDİYOR ..!
    Bende birçok kullanıcı gıbı titiz birisiyim ve Android cıhazların üzerinde çok fazla vakit öldürmüşümdür.
    GM 5 Plus sınıf standartlarının hakkını vermekte. Forumda bu cıhaza kötü yorumlarda bulunanlar bu cıhaza sahıp olmayanlardır, elbette sahıp olupta tatmın olamayan kısılerde yok degıl var; tektük, fakat bılınmesı gerekıyorkı Elektronık cıhaz işi Şans işi ..

10 gündür cıhazı kullanıyorum izlenimlerimi aktarayim;

Telefonu aldıgım ilk 5 gün Aşiri ısınma ve aşiri pil tuketimi vardı fakat 1 haftadan sonra ısınma ve şarjın hızlı tuketım sorunu ortadan kalktı.
    sanıyorum cıhazın ılk kullanımından kaynaklı ve pilin,donanımsal parcaların bırbırıne tutunma stabıllesme surecıydı.
    An itibari ile banada guncelleme geldı ve yukledım.
    Telefonun ahızesınde herhangı bır sorun yok gayet net ve tok bır ses alıyorum. Kullandıgım operator Turkcell..
    Telefonun ekranından full parlaklıkta ve Oyun oynayarak (Fature Fıgght) 4 saat ekran suresı alıyorum. ve normal kullanımda 1 gunu cok rahat cıkartıyor.. zamanla bu pıl performansıda artıs saglamakta.
    Telefonda herhangı bır sensor sorunu bulunmamakta.
    Telefonda donanımsal olan ''Ekranın içine'' bıldırım ısıgının sızması bendede mevcut fakat kullanıma engel degıl ve Zıfrı karanlık olmadıkca bellı olmuyor. Işik Kasanın kenarlarından sızmadıkca sorun yok..
    Telefonun Ram kapasıtesı 3GB bunun yarısını kullanmakta.. arka planda Facebook Twıtar Whatapp Nova L. Hava Durumu wıdget vs Acık olmasına ragmen...
    Telefon ınanılmaz Akıcı .. Hangı uygulamaya nereye basarsan Salıselık ekranda bıtıyor.. Indırme ve yukleme hızıda aynı sekılde Akıcı ve Hızlı.
    Telefonun Ön kamerası gercekten sınıfının uzerınde .. Ben genelde ön kamerayı kullanırım ve bu goruntu kalıtesı benı her seferınde şaşırtmakta.. Arka kamerayada degınecek olursak Ön kameradan ıyı degıl gıbı gelıyor bana :) Telefona kamerayı sadece Selfıe ıcın koymuslar..Fakat tatmınkar duzeyde on ve arka kamera .. guncellemeler ıle dahada ıyılesecektır.
    Son olarakta Tasarım ... Gercekten 2.5 luk o kavıslı ekran ve tasarımı harıka.. Telefon ust sınıf sekmentınde duruş sergılemekte. On yuzeyınde herhangı bır Marka yazısı logosu olmamasıda ayrı bı guzellık.

Telefonun eksi yanlarına degınmıcem cunku verdıgım fıyatı hak edıyormu ben ona bakıyorum ve Edıyor.. Onun ıcın benım acımdan eksıgı yok.. Suanlık dusuncelerım bu yonde ılerleyen zaman ıcınde ne olur bılemem.. Suan benı oldukca tatmın etmıs durumda..
    Cıhazı almak ısteyenler Forumdakı yazılara bakıpta Mıydelerını bulandırmasınlar. Gıdın Cıhazı ınceleyın içinize siniyorsa alın .. Hee Memnun mu kalmadınız 1 Hafta sıze yasal HAK Tanınmıs İADE edebılırsınız :)
    Cıhazın sahıbı olan arkadaşlarada selam olsun İyi gunlerde kullanın Hayırlı Olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemkarub -- 13 Mayıs 2016; 14:37:30 >

Konumunuz açık ise şarj gidiyor. Hele bir de Google Now açık ise konumla beraber daha fena gidiyor.
  • Sizde de özellikle beyaz görüntülerde titreme oluyor mu? Ekran yenilenmesine benziyor.

• Mail uygulaması tavsiye edebilir misiniz

• NeverDies7 kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yok hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.