Şimdi Ara

General Mobile 8 GO satışa çıktı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Google’ın düşük konfigürasyonlu akıllı telefonlar için geliştirdiği Android GO işletim sistemini taşıyan ilk telefonlardan General Mobile 8 GO ülkemizde satışa çıktı. İşte özellikleri ve fiyatı.

GM 8 GO özellikleri ve fiyatı

5.5 inçlik ekranında 1440x720 piksel çözünürlük sunan akıllı telefon 18:9 görüntü oranına sahip ancak çerçevelerin belirgin bir inceliği yok. Ekran Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Kasa kalınlığı 8.6mm civarında.

Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

MediaTek’in 4 çekirdekli MT6739 yonga setinden gücünü alan model 1GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite sunuyor. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde bir kamera portre çekimler yapabiliyor. Ön kısımda ise 5MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut.

Batarya tarafında 3500mAh kapasite belirleyen telefon 2A akım ile hızlı şarja olanak tanıyor. Bağlantı noktası microUSB. GM 8 GO modeli 799TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

https://www.gittigidiyor.com/general-mobile-gm-8-go 

• patates

General Mobile 8 GO satışa çıktı: İşte özellikleri ve fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 4 Mayıs 2018; 14:13:10 >
  • 2018 e uygun bir cihaz olmamış pek.

• 800 lira ona vereceğime 200-300 daha koyar taş gibi Xiaomi alırım. Güncelleme derdimde olmaz kasma donma derdimde...

Not : Mi 5S+ kullanıcısı

• 800 liralık bir çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile, Android GO olayını çok yanlış anlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Go olabilmek için RAM in 1GB yi geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Google ın saçmalaması esasen. Fakat asıl hedef pazar bizler değiliz. Afrika, Çin ve Hindistan'ın fakir bölgelerindeki insanlar. Belki bizim paramızla 200-300 tl ye alıyorlar bu tip cihazları...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerli kazik ustelik vasat donanim ve vasat GO imobil Andoird isletim sistemi.

Andorid GO tutmaz ozellikle Turkiye de.

Fiyati 300 TL olsa bile tutmaz.

1 GB RAM ve o dandik islemci ile Android Go optimizasyonu ile nereye kadar ...

MTK islemcisi de 28 nm yani batarya dusmani ! ...

Giris seviyesi 14nm hatta 10 nm islemcileri varken ( dikkatinizi cekerim giris seviyesi ama islemci mimarisi uretim teknolojisi 14 nm bile degil ) ...

General Mobile 5 alin cok daha ucuza 2G RAM Snapdragon 410 mis gibi Android 8 de cikmisti resmi olarak General Mobile 5 bu sacma sapan GM 8Go yu ezer gecer ustune de epey paraniz kalir .
  • gariban kesimin parasını alabilmek icin şu çöpe 800tl istiyorlar... ne diyelim yazık günah şu 70 dolarlik cihazlara istenen paralara...

• hepsiburada girip 1 dakikada 500-750? arasında bunlar gözüme çarptı. fazlasını arayan elbet bulur.

bu cihaz 619?
    www.hepsiburada.com
    Lenovo Moto E4 Dual Sim (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-moto-e4-dual-sim-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000006N1QQ?magaza=Hepsiburada

bu 689 ?
    www.hepsiburada.com
    Asus Zenfone Go ZB552KL (Asus Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-go-zb552kl-asus-turkiye-garantili-p-HBV000007HIZH?magaza=Hepsiburada

709?
    www.hepsiburada.com
    Asus Zenfone Live ZB501KL (Asus Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-live-zb501kl-asus-turkiye-garantili-p-HBV000006IB82?magaza=Hepsiburada

düzzz 500? 2gb ram ile :)
    www.hepsiburada.com
    Preo P3 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/preo-p3-ithalatci-garantili-p-HBV0000079OJ2?magaza=İstanbulreyon

www.hepsiburada.com
    Lenovo K6 Note Fiyatları & K6 Note Özellikleri Hepsiburada'da!
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-k6-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000003KN6H?magaza=Hepsiburada
    1080p bunun ekran 739₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 4 Mayıs 2018; 15:49:1 >

• Merakla beklenen ?

• Bu general mobile'ın hatası değil. Google'ın hatası. Android Go projesi tamamen saçmalık. S210 bile normal androidi ve uygulamalarını kaldıracak güçte bir işlemci ve gayet ucuz. Google Go olması için max 1gb ram sınırı koydu. Yıl 2018 ucuz olsun diye kısılan yer ram mi ? 5.5" ekran var, parmak okuyucu var, 13mp arka kamera, 5mp ön kamera var ama kısılan yer ram... Ucuz olsun diyorsan sp415 ve 2gb ram koy, parmak izi koyma, kamerayı düşük koy, ekranı 5" yap adam akıllı cihaz olsun. Gerçi dediğim cihaz resmen gm 4g oldu :) 3 yıldır hem annem hem kardeşim kullanıyor, hiç sıkıntı çıkarmadılar.

• Xiaomi varken bu fiyat aralığında GM'ye ekmek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merakla bekliyen kimlerdi bide onu açıklada bizde tühdikmeye gelicez :():

• Ağır çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Go uygulama bakımından eksik. Aslında Android Go'ya özel bir store açmaları lazım. Ön incelemelerde cihazların performansının iyi olmadığını gördüm. Ayrıca cihaz çok pahalı. Bunu alacağına gm4 alırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Go diyor git diyor alma diyor.

• Bari 8GB depolama 5mp arka, 3mp ön kamera, 4.5" ekran 800x600 çözünürlük koy. 300TL de bir anlamı olsun. Nostalji olur hem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Katırcı HACPJ

Android Go uygulama bakımından eksik. Aslında Android Go'ya özel bir store açmaları lazım. Ön incelemelerde cihazların performansının iyi olmadığını gördüm. Ayrıca cihaz çok pahalı. Bunu alacağına gm4 alırsın.
    Ben zaten var diye biliyorum. Ancak uygulama boyutları en fazla 10MB.
  • 800 TL'yi çöpe atmak mı yoksa bu telefonu almak mı daha iyi karar veremiyorum, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar hangisi daha mantıklı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.