Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, general mobile discovery 2 kullanıcısıyım. şöyle bir sorunum var *#06# ekranında çıkan imeiyle telefonumdaki imei tutmuyor. orijinal imeim patlamış, başka bir imei attırdım şu an sıkıntısız olarak kullanıyorum yalnız neden imei sorgulama ekranında başka çıkıyor bunu anlayamadım. telefoncuya götürdüğümde o, imei sorgulama ekranındaki numaraları değiştirmişti ama hat gelmiyordu; bir işlem daha yaptı bu sefer hat geldi. format atma silinir demişti ama mecburi olarak format atmak zorunda kaldım şu an imei başka sorgulama ekranında gözüken imei başka. yardımcı olabilecek olan var mı ? herkese iyi forumlar

• signorefd S kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama mobile uncle tools la IMEI tekrar atılabilir diye biliyorum bir denemenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlhares kullanıcısına yanıt
    hocam bunu yapıyorum zaten, imei değiştirme kısmında bi sorunum yok. yalnız neden değiştirdiğim imei *#06# ekranında başka gözüküyor bunu merak ediyorum.
  • signorefd S kullanıcısına yanıt
    Şimdi telefonunun ne işlem yaptığını bilmediğim için bir şey diyemeceğim ama bir stock rom atın sp flash tool a falan atın ama belki işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.