Şimdi Ara

General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
11.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trouble1

Mcj ye sakın telefon numaranızı vermeyin günde en az 10 sms alırsınız ben üyeliğimi iptal ettirdim sırf o yüzden.

2 kez arayıp iptal ettirdim...
    Kafayı yicektim artık...
  • Ben engelledim mesaj geliyor ama bildirilmeden saklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hızlıal ürün göndermiyor. Araştırmadan paranızı kaptırmayın şu siteye.

nasil gondermiyor benm gm gelgi we su an ondan yaziyorum.

• artik sms gondermiyorlar. n11 de gondermezse iyi olacak

• Firmadan alışveriş yapacaklar için;
    Ürün sayfasındaki "Değişim bilgileri : Kutu açılmadan 15 gün içinde iade edilebilir " ibaresine dikkat edin.
    Tüketici haklarına aykırı bir uygulama yapıyorlarsa, iade vb gibi işlemlerde başınız ağrımasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Firmadan alışveriş yapacaklar için;
    Ürün sayfasındaki "Değişim bilgileri : Kutu açılmadan 15 gün içinde iade edilebilir " ibaresine dikkat edin.
    Tüketici haklarına aykırı bir uygulama yapıyorlarsa, iade vb gibi işlemlerde başınız ağrımasın.

ilgili ibare memnuniyetsizlik iadeleri için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

artik sms gondermiyorlar. n11 de gondermezse iyi olacak

hesap bilgilerine girip düzeltebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemurcan8
    599 TL'ye satılan ürün için 649 TL'ye ön sipariş almaya çalışmak gerçekten dahice :))

MCJ de ön sipariş gibi satıyor, teslim süresi 7 gün.
  • 7 gün teslimat süresi için ön sipariş demek biraz acımasızca ama :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unemployed.

piyasadaki satış fiyatı bu zaten burası reklam yeri değil....

tekrar tekrar yazıyorum ama yukarıdaki mesajlara bakarsanız piyasa fiyatının bu olmadığını görebilirsiniz.
    eğer elinizde link varsa paylaşabilirsiniz.

Siz piyasa fiyatı ile ilgili link verirmisiniz.çoğu yerde 599 TL sizin gazladığınız fırsatın neresi sıcak onu anlamak mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

quote:

quote:

tekrar tekrar yazıyorum ama yukarıdaki mesajlara bakarsanız piyasa fiyatının bu olmadığını görebilirsiniz.

Siz piyasa fiyatı ile ilgili link verirmisiniz.çoğu yerde 599 TL sizin gazladığınız fırsatın neresi sıcak onu anlamak mümkün değil

elinizde link varsa paylaşın lütfen 599 TL için.
  • Satıcıları savunacak değilim; çünkü müşteriyim ben de. Sadece anlamaya çalışıyorum. Bu ürün demek ki çok talep görüyor ki, satıcılar "fiyatını artırırsak yine satar" diye düşünüyorlar. Bu son artış tabii ki doların artışından da etkilenmiştir ama sanırım zam yapmak isteyenler sonunda yaptılar. Bilmiyorum belki de tanıtım amacıyla önce bu fiyata sattılar. Ama yeni fiyata da almak isteyen çok olursa bu fiyat devam eder. Sonuçta talep çoksa, arz da azsa fiyatın artması normal. Milletin ihtiyacı yoksa yeni fiyatıyla alan olmaz. Satıcılar da tekrar indirim yaparlar. Yapmasalar da kendileri bilir. Geçen sene Discovery mi vardı sanki? Bir bakmışız başka bir marka ve model çıkmış; uygun fiyatla. O zaman Discovery'e bakan bile olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.teknolojix.com/general-mobile-discovery-beyaz-cep-telefonu
    http://www.tikladim.com/general-mobile-discovery-mavi-cep-telefonu-p344995
    http://www.gayretmarket.com/urun/general-mobile-discovery-blue-8mp-kamera-bluetooth-wifi-3g-gps-fm-mp3-discovery-4gb-mavi/4926

• arkadaşlar bu telefona olan teveccühün sebebini öğrenebilirmiyim acaba. tamam üst düzey özellikleri olabilir ama bildiğimi çin malı değil mi
  • Bu telefon bildigin çin malı ayni iphone gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: cobane

arkadaşlar bu telefona olan teveccühün sebebini öğrenebilirmiyim acaba. tamam üst düzey özellikleri olabilir ama bildiğimi çin malı değil mi

Evet Çin malı ama bu özelliğe sahip telefonlar arasında ülkemizde garantisi, yetkili servisi, kaydı kuydu olan en iyi f/p akıllı telefonu gibi duruyor. Ben 3 tane aldım. İndirim, kampanya vs ile 3 telefon toplam 1570 TL'ye geldi. Mesela Galaxy s3 ve s4 kullananların da görüşünü de aldım. Kendi telefonlarının yanında kalitesiz olduğunu söyleyemediler. Hatta bakıp incelediklerinde şaşırıyorlar bir de fiyatını duyunca. Ayrıca benim ilk akıllı telefonum oldu ama bilmiyorum bu telefonun yapamayıp da piyasadaki daha fazla fiyatlı telefonların yaptığı ne gibi işler var? Ve bu özelikler çok gerekli özellikler mi?

Tek çekince şu olabilir: Yarın öbür gün bir sorun, arıza çıktığında başıma neler gelecek? Ama işte sonuçta arkasında destek verdiğini söyleyen bir firma var. Firma aniden ortaya çıkmış da değil. Üstelik sorun çıktığında insanların burnundan getiren nice anlı şanlı firmaları da duyuyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Firmadan alışveriş yapacaklar için;

ilgili ibare memnuniyetsizlik iadeleri için geçerlidir.

kimseyi kandirmayin kutusu acilmamis urunu dahi iade almak icin servise gondermeye calisip ustune de tum gidis gelis kargo icretlerini musteriye yikmaya calistiniz!

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.gayretmarket.com/urun/general-mobile-discovery-blue-8mp-kamera-bluetooth-wifi-3g-gps-fm-mp3-discovery-4gb-mavi/4926

Bu yazdığınız sitelerden güvenilir olan var mı? Direkt olarak nakit havale yapacağım. Kredi kartı kullanmıyorum. Ya da İzmir, Manisa çevresinde elden gidip alabileceğim bir yer de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yazdığınız sitelerden güvenilir olan var mı? Direkt olarak nakit havale yapacağım. Kredi kartı kullanmıyorum. Ya da İzmir, Manisa çevresinde elden gidip alabileceğim bir yer de olabilir.

Teknolojix zamaninda teknosa gibiydi. Bir suru magazasi vardi

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Teknolojix güvenilirdir, daha önce Ege bölgesinde mağazaları da vardı diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.