Şimdi Ara

General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
11.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hızlıal ürün göndermiyor. Araştırmadan paranızı kaptırmayın şu siteye.

yeğenime hızlı aldan 475 e kendime de 500 e aldım beyaz olanı daha önce sipariş verdiğim için kargoya verildi yarın elimizde inşallah. Siyahı da haftaya gelir umarım. Stoklu çalışmıyorlar bu bir risk ama 475 nereee 650 nere der müsade isterim :)

Şükret haline o zaman

şükrediyorum beyaz geldi 475 e siyahı bekliyoruz

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    malatya'daki neredeyse tüm avea bayilerini dolaştım, en ucuz 640tl ye bulabildim, indirimde yapmıyorlar.
  • hangi renk aldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosta telefonu denetiyorlar mi? Bugun gordum vitrinde vardi. Sekli semali cok hosuma gitti.

• Bu gün öğlen Antalya MediaMarkt'ta 599'dan satıştaydı. Beyazı gördüm ama diğer renkleri sormadım, isteyen alabilir.
  • Bu telefonu 475 e nasıl aldınız hızlıaldan 650 TL olanı puan ile 550 TL almak ne kadar mantıklı ? 500 ve altına kampanya vs düşer mi yoksa alayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

quote:

Orijinalden alıntı: lemurcan8

MCJ 1 SAAT İÇİNDE ÜRÜNÜ 599'DAN SATIŞA ÇIKARACAK...
    EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE...

http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=103817

Dostum hayatımda ilk defa bir firmadan buz gibi soğudum, sizin firmanızdan, mcj'den.
    Bir aptallık yapıp 2 telefonumla da üye olmuştum, günde 5er 10ar tane sms alıyordum.
    Neyseki son 1-2 aydır sms atmayı kestiniz. Bir daha sizinki gibi firmalara telefon vermek mi, asla.

aynı konudan bende şikayetçiyim n11 ve mcj ömrümü yediler

• quote:

Orijinalden alıntı: swapper

quote:

Orijinalden alıntı: SelimErkan

şikayetvardan cihazın yorumlarını okuyup o şekilde alın.

Çamur atmayalim 10 numara telefon bu fiyatlara

çamur attığım yok ben de cihazı aldım. Cihazda belli başlı sıkıntılar var. Kalite olarak düşük bir cihaz. Sadece bilgilendirme yaptım
  • Bende General mobile ultra slim modelini Telpadan baya indirimli almıştım. 299 liraya. Belki Tekrar telpa bi indirim yapar. Biraz beklemek lazım.
  • Telefonlar hakkında pek bilgim yok. Bu kadar talep varsa 500 lira altına bulursam ben de almayı düşünebilirim. Daha önce Galaxy Gio ve motorola Atrix kullandım.
  • n11 den bende sikayet ciyim birbucuk ay beklettiler ve sonunda paramla rezil oldum para iadesi yaptik 1 taksitini dai odemistim ön siparis tamamen bir düzmece oyun bu telefona piyasa yapmaya calisiyorlar telefonun telpa ya gelis fiyati 200 tl ortalama siparisleri geciktirerek talep yiğilmasi ve gördüğünüz gibi zam yapiyorlar amac lari yüksek kar elde etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Bu telefonu 475 e nasıl aldınız hızlıaldan 650 TL olanı puan ile 550 TL almak ne kadar mantıklı ? 500 ve altına kampanya vs düşer mi yoksa alayım mı ?

Sanırsam 599 TL olduğu zamanda world ile ;

100 TL puan + 8,89 TL (avantajix iadesi ) + 20 TL (hızlı al çeki ) - 4 TL ( kargo) = 124,89 TL

599 - 124,89 = 474,11 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

n11 den bende sikayet ciyim birbucuk ay beklettiler ve sonunda paramla rezil oldum para iadesi yaptik 1 taksitini dai odemistim ön siparis tamamen bir düzmece oyun bu telefona piyasa yapmaya calisiyorlar telefonun telpa ya gelis fiyati 200 tl ortalama siparisleri geciktirerek talep yiğilmasi ve gördüğünüz gibi zam yapiyorlar amac lari yüksek kar elde etmek

aynı fikırdeyım.burada telefonu sısırenlerın cogu da satıcı
    gittigidiyor dan bugün bir ilan, bunlarımı zengi,n edeceğiz yav
     General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ

Telefon bugun alınmış olup, paketinde açılmamış halde faturasıyla teslim edilecektir.
    2 yıl Telpa garantili ve beyazdır.
    fiyat 590 tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 1 Eylül 2013; 21:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

n11 den bende sikayet ciyim birbucuk ay beklettiler ve sonunda paramla rezil oldum para iadesi yaptik 1 taksitini dai odemistim ön siparis tamamen bir düzmece oyun bu telefona piyasa yapmaya calisiyorlar telefonun telpa ya gelis fiyati 200 tl ortalama siparisleri geciktirerek talep yiğilmasi ve gördüğünüz gibi zam yapiyorlar amac lari yüksek kar elde etmek

aynı fikırdeyım.burada telefonu sısıqenlerın cogu da satıcı

Kimin ne yaptığı umurumda değil. Ben kendi aklımla fikrimle araştırdım, karşılaştırdım ve bu fiyata aldım. Iphone 1 sene öncesinden şişirme gizli reklamlara başlıyor. Sahibini dünyanın en zengin adamı yapan o fiyatların çok yüksek olduğunu bildiğim için almıyorum.

• alıp kullamanlaqa kımsenın lafı yok zaten. 480 lere telı toplayıp gg da 600 e satmaya calısan ekıp cazgırlık yapıyor.. Gecen elemanın bırı vatanın ındırımlı sony saatını yere goge sıgdıramıyordu. Sonunda elımde 20 tanevar deyıp baklayı cıkardı.

• hem toplayip satanlar var büyük vur guncu telpa ve internetsiteleri ön siparis adi altinda arz talep nabzi tutuyor düsük stok sayisi ile talebi karsilamayip zam yapiyorlar hirsizliğin daniskasi malı piyasada az tut cesitli spekilasyonlarla talep çoğalsin sonrada zam yap.

• cihazin telpadan gelis fiyati 575 tl 4 tane daha siparis verdim ins fiyati arttirmazlar bir cok bayi 650 den satmaya basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Bu telefonu 475 e nasıl aldınız hızlıaldan 650 TL olanı puan ile 550 TL almak ne kadar mantıklı ? 500 ve altına kampanya vs düşer mi yoksa alayım mı ?

Sanırsam 599 TL olduğu zamanda world ile ;

100 TL puan + 8,89 TL (avantajix iadesi ) + 20 TL (hızlı al çeki ) - 4 TL ( kargo) = 124,89 TL

599 - 124,89 = 474,11 TL

hızlıal çeki vermiyor bayağıdır, onlar kesin kredi kartı yardımlaşma sayfasından adiosçuların indirimi ile almıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: Abi

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

aynı fikırdeyım.burada telefonu sısıqenlerın cogu da satıcı

Kimin ne yaptığı umurumda değil. Ben kendi aklımla fikrimle araştırdım, karşılaştırdım ve bu fiyata aldım. Iphone 1 sene öncesinden şişirme gizli reklamlara başlıyor. Sahibini dünyanın en zengin adamı yapan o fiyatların çok yüksek olduğunu bildiğim için almıyorum.

@hunnkaar,

telefonun türkiyeye giriş fiyatı 200 tl mi yazdın, ben mi yanlış okuyorum, elinde evrak varsa seni sunmaya bekliyorum.

• Dolar arttığı için fiyatlar arttı birazdan araştırıp Size bu telefonun Çin versiyonunu ve linkini göndereceğim

• bu telefon alinmaz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.