Şimdi Ara

General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
11.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su copu alanlari 1sene sonra burada gormek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı biraz önce migros'tan 599 lira 12 taksitle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

s3 den daha iyi bu telefon diyen akillilarda var bu telefon fiyatina gore kagit uzerinde iyi ama sonucta cin telefonu cope para atmak istiyorsaniz alin gps ses kalitesi kamera sorunlari var

birçok kimse s3 ve s4 ile plastik telefon diye dalga geçiyor. s3 ile s4'in plastik kalitesi ortadayken bu telefona uyduruk plastik demeniz telefondan ne kadar anladığınızı ortaya koyuyor zaten. yere düştüğünde çok kolay kırılan ekranları da cabası. benzer sorunlar tüm android modellerinde olabiliyor, s4 de kasa açıklığı ve kamera açıldığında telefonun kendini resetlemesi ve birçok telefonda sallayınca kameradan ses gelmesi gibi kronik sorunlar var. sizin mantıkla s4'ü de at çöpe o zaman... s4 1500 lira, s3'ün parelel ithalatı 900 civarı , discovery'yi 500 liraya aldık. (sıfır telefonlardan bahsediyoruz) discovery , s3'ten daha iyi telefon demiyor kimse, zaten özellikleri ortada s3 özellik olarak daha üstün. ama performans olarak s3'ten hiçbir farkı yok deniyor, söylenen şey bu.. aslında ben s4 almayı düşünüyordum ama bir telefona 1400-1500 civarı para vermeye içim el vermedi, üstelik bu kadar da kronik sorunları olan bir telefona..

mtk işlemcisi nedeniyle gps 'in biraz geç bağlanması ve her telefonda olmayan kamerada pembelik sorunu var. ancak ses kalitesi DTS standardında, s3'den daha iyi , bilmiyorsanız açın s3 ile karşılaştırma yapılan inceleme videolarını dinleyin.

adam utanmasa gmd s4 ü döver diyecek

doğru konuş önce, tanımadığın birine adam diye yakıştırma yapma. s3, discovery'den üstün bir telefon dedim, s4 ile kıyaslama yapmadım bile... benim mesajımı da tekrar oku, belli ki okuduğunu anlama sorunun var, ya da okumuyorsun..

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Nesi çöp arkadaşım açıkla da millet üstün bilgilerinden faydalansın.Çöp diyip kestirip atma.Performansı mı çöp?
  • uzun zamandır x10i kullanıyordum. (3-4 sene)

x10 dan sonra benim için baya baya iyi geldi cihaz, ama tabi s3-s4 kullanan birisine nasıl gelir bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Nesi çöp arkadaşım açıkla da millet üstün bilgilerinden faydalansın.Çöp diyip kestirip atma.Performansı mı çöp?

buyrun okuyunhttp://www.gurkanbilgisu.com/2013/06/general-mobile-discovery-inceleme-kullanici-yorumlari.html?m=1 http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/327096-general-mobile-discovery-kullanici-fikirleri.html

• beyler neyin kavgasindasiniz allah askina fiyat performans olarak gbd tam bicilmis kaftan .s3 ve turevlerine para cope atmaya luzum yok ha kisinin hobisidir para savurmak o ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hızlıal ürün göndermiyor. Araştırmadan paranızı kaptırmayın şu siteye.

nasil gondermiyor benm gm gelgi we su an ondan yaziyorum.

dostum hayırlı olsun. güle güle kullan.
    telefondan memnun musun? çift hatlı olduğu için; aynı anda iki hat birden çalışıyor mu? birinde görüşme yaparken öteki hat beklemeye mi alıyor?
    bilgilendirirsen memnun olurum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Bilmeden kullanmadan yorum yapanlara çamur atanlara hiç aldırmayın. Ben bazı kişilerin bu tür yorumlarını daha çok parayı daha kötü telefonlara vermesine bağlıyorum. Bu fiyata bundan iyi telefon yok kesinlikle parasının hakkını veriyor. Özellikle siyahı harika incecik bir telefon bir süre sonra insan elinden bırakamıyor. Bazılarında ufak tefek sorunlar var ama sorunsuz cihaz bulursanız kaçırmayın derim

kendini kandiriyorsun yapma !

Aldın inceledin kullanılamayacağına mı kanaat getirdin yoksa troll müsün?

gidin alin umrumda degil ben uyarimi yaptim

Aldım zaten merak etme. Senin gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup trollük yapanların hakettiği tek şey bloktur.

• Telefon alınır da hızlı al 100 wp kampanyasını kaçırarak alanlar biraz üzülebilirler.Zira bana 490 a geldi telefon.1 sene sonra bile bu fiyata yakın satılabilir.
    Telefon ihtiyacı olan varsa ise beklemeden alsın diyorum.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    quote:

Özet:

600 liraya alacağınız bu telefonun sahip olduğu özelliklere sahip cihazlar piyasada 1000 TL den aşağı satılmıyor öncelikle bunu göz önüne almak gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir cihazın elbette eksikleri olacak koskaca firmaların cihazları bile pek çok sorunla geliyor. Fiyat performansın Türkiye'deki yeni kralıdır bu telefon bana göre. Eğer çok para vermek istemiyor ve iyi bit cihaza sahip olmak istiyorsanız General Mobile Discovery beyaz,siyah ve sıradışı mavi modeli ile sizi bekliyor. 10 Temmuz'da stoklara girecek olan siyah modelini almayı düşünüyorum açıkçası.

Attıgın ilk linkteki yerde yazıyor.Bunu biz de diyoruz her yerde ama inanmak istemiyorlar..2. linteki yazı dh discovery anakonusunda var zaten.Telefonun kamerası çok iyi degil idare eder ama.Titreşim az dogrudur,bildirim ışıgı da yok o da dogrudur.Şarjı 4.5 saat sürekli oyun oynamaya yetecek seviyede.Günü rahatlıkla çıkarıyor. Onun dışındaki yazılan kullanıcı eksileri telefonu almamak için bir sebeb degildir bence.Ama tabiki alacak kişiler için almamak için bir sebep olabilir.Ben hala neresine çöp dedigini anlamadım bu linklerde,aksine telefonla ilgili övgü var 600 tl ye 1000 tl lik performans alıyorsun ve çöp diyorsun.
    quote:

Menülerdeki 5-6 yerde görünen Türkçe çeviri eksikliği
    2. Müzik çalarında favori listesinden mp3 kaldırmak eziyet tek tek işaretlemek gerekiyor. Müzik çalar birçok eksikle geliyor. winamp şart
    3. Bildirim ekranındaki ayarlara ikinci kez tıklama ile ulaşabiliyorsunuz. Bildirim ekranın açıp en sağ üst simgeye tıklıyorsunuz.

bunlara sorun deniyorsa artık diyecek birşey yok.

Bu linklerden telefonun neresinin çöp oldugunu çıkardınız merak ediyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 1 Eylül 2013; 18:58:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

buyrun okuyunhttp://www.gurkanbilgisu.com/2013/06/general-mobile-discovery-inceleme-kullanici-yorumlari.html?m=1 http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/327096-general-mobile-discovery-kullanici-fikirleri.html

Ben de sıcak bakmıyorum ama verdiğin linkte ;
    "Fiyat performansın Türkiye'deki yeni kralıdır bu telefon bana göre.",böyle yazmış adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sesi kisik kamera dusuk hafiza az sayayim mi daha

• Sesi kısık degil,idare eder.Hafıza düşük ama telefonda olan bir ayar sayesinde tek bir işlemle hafıza kartına uygulama kurulabiliyor.Root gerekmiyor diger cihazlardaki gibi.Hafıza sorun degil yani.Kamera 600 tl lik bir cihaz için çok iyi denebilir kötü denemez.Ve en önemlisi verdigi performans 1000 tl lik.Hala çöp diyorsanız saygı duyuyorum.
  • 1 saat denedim alamadım. sürekli bir hata oluştu uyarısı veriyor sebebi nedir acaba ?
  • site güvenilir mi arkadaslaar sipariş verecem de
  • Ben kullanıyorum, sayedem 3 kişi daha bu telefonun sahibi oldu.
    İsteyen herkese de öneriyorum tam bir F/P ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

site güvenilir mi arkadaslaar sipariş verecem de

mcj yi diyorsan.. 7 iş günü teslimat bilgisi var şuan.. beklersin 7 iş günü içinde gelirse iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

mcj yi diyorsan.. 7 iş günü teslimat bilgisi var şuan.. beklersin 7 iş günü içinde gelirse iyi

n11 de 643 ordan mı alsam ?aynı gün kargo yazıyor

birde burası var güvenilir mihttp://www.trdukkan.com/Products-22197-general-mobile-discovery-cift-hatli-bar-beyaz-8mp-goruntulu-3g-wi-fi-47--dokunmatik-android-distributor.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

n11 de 643 ordan mı alsam ?aynı gün kargo yazıyor

birde burası var güvenilir mihttp://www.trdukkan.com/Products-22197-general-mobile-discovery-cift-hatli-bar-beyaz-8mp-goruntulu-3g-wi-fi-47--dokunmatik-android-distributor.html

n11 deki 643 satıcıdan iki adet sipariş verdim 50 tl çeki varken.. şimdi 22tl indirim var kupon bölümüne UGURLU22 yaz bu akşam.. 621e alırsın.. aydında beko firması ve kargo şirketi yanlarındaki.. ben aldım 10 dakika içinde yurtiçi kargo takip numarası verdi.. yorumlardan biri bana ait firmanın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.