Şimdi Ara

General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
11.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekhim

quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hızlıal ürün göndermiyor. Araştırmadan paranızı kaptırmayın şu siteye.

nasil gondermiyor benm gm gelgi we su an ondan yaziyorum.

dostum hayırlı olsun. güle güle kullan.
    telefondan memnun musun? çift hatlı olduğu için; aynı anda iki hat birden çalışıyor mu? birinde görüşme yaparken öteki hat beklemeye mi alıyor?
    bilgilendirirsen memnun olurum.

telefon'dan müthiş derece'de memnunum fakat çift hat kullanmıyorum dostum fakat mükemmel bir telefon herkes'e tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hizlialdan telefonlarimiz stok tarihinden once geldi. Telefondan cok memnun kaldim. Herkese tavsiye ederim. Aldiktan hemen sonra teknosaya gidip S3 le yanyana koyup karsilastirdim, sanki S3 ten daha kucuk gibi gelmisti. Discovery daha ince oldugu icin kucukmus gibi durdugunu anladim. Bence ekran kalitesi S3 den daha iyi. Bazi arkadaslar yazmiski fiyati 650 olmus almayinki fiyati dussun. Bende diyorumki asil bu telefonu alinki diger fahis fiyatla satilan telefonlar satilmasin fiyati dussun.

• alalim bakalim saticisindan n11 de siparis verdim 2 aya yakin gelmedi paramla rezil oldum.

• benim 3 siparisim de gelmedi hizli aldan.

• bu gmd in fiyati yukselmemeli diger s4 ler zaten sozum meclisten disari takintisi olan insanlarin muftela oldugu hastalik.

• hizlialdan ben ve kardesim aldi. ikiside geldi. Darisi basiniza , umarim en kisa zamanda kavusursunuz bu guzel telefona. İphone 5 alanlar 2 bin TL ye cuncacik ekrana bakip sasi olmaya devam etsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

alalim bakalim saticisindan n11 de siparis verdim 2 aya yakin gelmedi paramla rezil oldum.

ben aldım bir arkadaşta almış gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

benim 3 siparisim de gelmedi hizli aldan.

ne renk almıştınız? beyazlar gönderildi, siyahları bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

site güvenilir mi arkadaslaar sipariş verecem de

mcj yi diyorsan.. 7 iş günü teslimat bilgisi var şuan.. beklersin 7 iş günü içinde gelirse iyi

n11 de 643 ordan mı alsam ?aynı gün kargo yazıyor

birde burası var güvenilir mihttp://www.trdukkan.com/Products-22197-general-mobile-discovery-cift-hatli-bar-beyaz-8mp-goruntulu-3g-wi-fi-47--dokunmatik-android-distributor.html

n11 deki 643 satıcıdan iki adet sipariş verdim 50 tl çeki varken.. şimdi 22tl indirim var kupon bölümüne UGURLU22 yaz bu akşam.. 621e alırsın.. aydında beko firması ve kargo şirketi yanlarındaki.. ben aldım 10 dakika içinde yurtiçi kargo takip numarası verdi.. yorumlardan biri bana ait firmanın

arkadaşın dediği yerden teli aldık. 621tl ye geldi. 650 tl standart fiyat olmuş. 600 ken almadık.

• ilk taksidini ödedim ikinci ye bir kac gun kala iptal ettim siparisi dalgageciyorlar insanlarla .

• hiçbir cihaz için çöp ibaresini kullanmam fp olarak iyi bir cihaz olabilir.1 seneye kadar kim öle kim kala.ama 2.el piyasasına yenik düşer az tanınır markalar.ben cihaz alırken 2.el fiyatlarınada dikkat ederim.sana bir kastım yok ama şahsen almam alacak olan düşünsün.
  • renault ile mercedes ayni kalite mi ki s4 le bu telefonu karsilastiriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrtx

1 saat denedim alamadım. sürekli bir hata oluştu uyarısı veriyor sebebi nedir acaba ?

şu an bir sorun gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Arkadaslar hizlialdan alinma yarin elimde olacak kapali kutu fazladan aldigim 2 discoveryi 560 den verebilirim ist elden gelip alabilir baska sehire once havale sonra kargo yaparim 559 olmaz aldim demek harici mesaj atmayin lutfen

hocam hangi renk aldınız? benim siyah kargoya verilmedi hala.
  • Ben hızlıaldan siparişimi perşembe günü verdim 100 tl world kampanyasından yararlandım 2 eylül stoklarda diyolardı bana ürünü uzun bir süre göndermezlerse bende 100tl lik puanı harcayıp siparişi iptal edersem ne olur ?
  • bu arada bu cihazda entegre radyo varmış ama trt bandrolü ücreti vermemek için uygulamasını yüklememişler. internet olmadan radyo dinlemek isteyenler bir araştırsın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalasca

Ben hızlıaldan siparişimi perşembe günü verdim 100 tl world kampanyasından yararlandım 2 eylül stoklarda diyolardı bana ürünü uzun bir süre göndermezlerse bende 100tl lik puanı harcayıp siparişi iptal edersem ne olur ?

Ekstrene 100 TL harcama yansıtırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kalasca

Ben hızlıaldan siparişimi perşembe günü verdim 100 tl world kampanyasından yararlandım 2 eylül stoklarda diyolardı bana ürünü uzun bir süre göndermezlerse bende 100tl lik puanı harcayıp siparişi iptal edersem ne olur ?

Ekstrede 100 tl cacık yemiş olursun

• Neyse o zaman harcamıyım ben
  • Discovery, çoğu karşılaştırmaya ve bana göre S3 ile neredeyse aynı telefondur. Teknik özellik karşılaştırmaları her konuda, her yorumda mevcuttur zaten. Herkes haklı olarak markaya ve klasik çin malı malzeme kalitesi noktalarına takılmış. Telefon, bir dünya markası olan ve gözümüz kapalı güvenebileceğimiz Samsung' un o efsane Galaxy S3' ü ile aynı malzeme kalitesinde hatta 1 puan ilerisinde olduğunu söyleyebilirim. Bu, Discovery' nin aşırı kaliteli üretildiğinden değil, çok sevdiğimiz ve hayranı olduğumuz S3' ün rezil kalitesinden(Samsung gibi bir markaya göre rezil) kaynaklanmaktadır. Zaten bu kalitesiz üretim furyası S3 ile birlikte piyasaya çıkan çoğu telefonda da vardı. Bu tabii ki göreceli olabilir ancak, tüm konu ve yorumlardaki S3 - Discovery karşılaştırmalarında aynı yorumları görebilirsiniz. Bunların dışında telefonun kamerası, 4gb dahili hafızası vs. bunlara çok takılmamak ve bu gibi eksi(!) yönleri üzerinden insanların kafasını karıştırmamak gerek. Onun yerine insanları çoğu karşılaştırma yazıları ve videolarında var olan çeşitli telefonların kameralarıyla çekilen fotoğrafların karışılaştırmalarına yönlendirmek gereklidir.

Bunun yanında inanın özellikle elektronik cihazlarda aldığınız ürünün bir dünya markası olmasının size eksta hiçbir faydası yoktur. Yıllarca Asus ve HP laptoplar da, Samsung vs. telefonlar da ve bir sürü aşırı güvenli dünya markalarının rezilliklerini görmedik mi? Kronik sorunlu telefonları, bilgisayarları piyasaya sürüp, bir sürü şikayet gelmesine rağmen geri çekmediklerine şahit olmadık mı? Daha önce kullandığınız o efsanevi iPhone' ununuz kendi kendine sürekli resetlendiği için servise gönderdiğiniz de "kullanıcı hatası" damgasını yemediniz mi? Yemediyseniz de o kadar gezindiğiniz bu forumda, şikayetvar da bu gibi yüzlerce yorumu okumadınız mı? Demek ki "marka olsun, güvenilir olsun, muhattabımız olsun" mantığının pek de savunulacak tarafı yok. Aldığınız bir üründe sorun yaşadığınız zaman ürünün imalatçısıyla muhattap olmuyorsunuz, onun ithalatçısıyla muhattap oluyorsunuz. iPhone da alsanız, Discovery de alsanız Telpa ile muhattap olacaksınız ve onlar servis raporuna ne yazarsa o olacak. Bu güne kadar öyle olmadı mı?

Hemen marka konusunda bir örnek vermek gerekirse, etrafınızda ki insanlara " abi Motorola Atrix diye bir telefon var bak çok iyi" dediğinizde aldığınız tepkileri bir düşünün. "Motorola mı kaldı oğlum? Bırak allasen elinde kalır lan o telefon! onu alacağına git s3 mini al ne bileyim nokia al" diye tepki almışsınızdır mutlaka. Ancak, telefonlar hakkında biraz merakınız varsa Atrix' in ender rastlanan bir malzeme kalitesinde olduğunu ve her konuda oldukça popüler ve efsane bir telefon olduğunu bilirsiniz. İşte marka konusu (bilmeyenler) için böyle birşeydir... Yani marka çok önemli değildir *kanımca*. (Tabii Flash TV reklamlarında ki zxoom gibi, zxperia gibi markalar hariç )

Son olarak şu an için Discovery' nin beyaz modeli genel olarak çoğu yerde stoğa girmiş, mavi ve siyah modelleri için ise 4-5 günü daha var olarak gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.