Şimdi Ara

General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
11.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

sahibinden.comda ilanlar artmaya basladi dediklerim bir bir cikmaya basladi

Arkadaş darılma ama şu konuda bi çöp varsa oda sensin. Konu açıldıgından beri b.k atıp durdun cihaza. Derdin ne anlayamadım bi türlü alan almış satan satmış sanane. Sadece discovery ana konusunda 400 tane kullanıcı var bunlar aldıklarını söyleyenler. Bunlar işi bilmiyor, keriz sen biliyorsun öylemi ? içi boş yorumlarına daha fazla devam etmemen dileğiyle...

samsung aceninde 1000tane vardi simdi millet telefonu bedava veriyor discovery fiyatina gore iyi fakat kagit uzerindeki ozelliklerini veremiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almadan once okuyunhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76663488&p=1211

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

sahibinden.com enayi avcı sitesi

Kısmen katılıyorum,
    Konu ile alakası yok ama internetten şahıslardan alışveriş yaparken lütfen dikkatli olun,

Daha dün yaşadığımız sorun;
    Sahibindenden bi notebook aldık,notebook dün geldi kutuyu açıp bi baktık ki adam içine mouse,joystik gibi çar çöp doldurmuş göndermiş,
    bi sakatlık çıkmasın die allahtan kapıda ödeme ile almıştık ki, parayı vermeden direk geri iade ettik. kargocuda geri almıodu ama adam durumu anlattık gözünün önünde açtık gördün boyle boyle oldu die, aynı şekilde geri kapatıp geri iade gönderdik.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerindeki performansını gayet iyi veriyor videolardan anlaşıldıgı gibi.Telefonu görmeden atıp tutmayalım.Videolarını bari izle eleştirdigin telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sellimist

quote:

Kısmen katılıyorum,
    Konu ile alakası yok ama internetten şahıslardan alışveriş yaparken lütfen dikkatli olun,

Sahibindenden bi notebook aldık,notebook dün geldi kutuyu açıp bi baktık ki adam içine mouse,joystik gibi çar çöp doldurmuş göndermiş,
    bi sakatlık çıkmasın die allahtan kapıda ödeme ile almıştık ki, parayı vermeden direk geri iade ettik. kargocuda geri almıodu ama adam durumu anlattık gözünün önünde açtık gördün boyle boyle oldu die, aynı şekilde geri kapatıp geri iade gönderdik.

Birkaç yıl önce Sony Vaio görüp sahibi ile telefonda anlaşıp eft şeklinde parasını yollamıştım. Bana gelen IBM marka belki 15 yıllık bir bilgisayardı. İhtimalleri ve riskleri hesap ederek almıştım. Aldığım kişi liseye giden biriydi. Açıklamaları beni tatmin etmişti. Yurtdışından hediye olarak geldiğini, kullanmadığını ve atıl durumda olduğu için satmak istediğini söylemişti. 900 TL ödeme yaptım mahkemelik olduk. Mahkeme sonucu 3 ay sonra geldi 300 TL manevi tazminat dahil 1200 TL verilmesine hükmetti. İcraya vereceğim gün dayısı aradı gariban edebiyatı yaptı 'uzatma 1200 TL mahkeme hükmetti icraya vereceğim, 100 TL kişisel faiz koyuyorum 1300 TL 2 saat içinde Vakıfbank ... nolu hesaba bu parayı yatırmazsan seve seve sicilini bozacağım' dedim. Yarım saat sonra hesaptaydı para. O günden beri kiralık ev, satılık araç haricinde kibrit çöpü olsa dahi almam oradan. Konuyu bölmek istemedim kusura bakmayın. Görünce paylaşmadan edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: referans09

quote:

Orijinalden alıntı: sellimist

quote:

Kısmen katılıyorum,

Birkaç yıl önce Sony Vaio görüp sahibi ile telefonda anlaşıp eft şeklinde parasını yollamıştım. Bana gelen IBM marka belki 15 yıllık bir bilgisayardı. İhtimalleri ve riskleri hesap ederek almıştım. Aldığım kişi liseye giden biriydi. Açıklamaları beni tatmin etmişti. Yurtdışından hediye olarak geldiğini, kullanmadığını ve atıl durumda olduğu için satmak istediğini söylemişti. 900 TL ödeme yaptım mahkemelik olduk. Mahkeme sonucu 3 ay sonra geldi 300 TL manevi tazminat dahil 1200 TL verilmesine hükmetti. İcraya vereceğim gün dayısı aradı gariban edebiyatı yaptı 'uzatma 1200 TL mahkeme hükmetti icraya vereceğim, 100 TL kişisel faiz koyuyorum 1300 TL 2 saat içinde Vakıfbank ... nolu hesaba bu parayı yatırmazsan seve seve sicilini bozacağım' dedim. Yarım saat sonra hesaptaydı para. O günden beri kiralık ev, satılık araç haricinde kibrit çöpü olsa dahi almam oradan. Konuyu bölmek istemedim kusura bakmayın. Görünce paylaşmadan edemedim.

helal olsun çok iyi yapmışsınız, dikkat etmek gerekiyor demekki bence de get ile almak şart, bu tarz adamlar piyasada çok fazla.

• Bugun ankAra 365 avm de migros ve elektrowordde 599tl den satistaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Bugun ankAra 365 avm de migros ve elektrowordde 599tl den satistaydi

migros ve elektroword fiyatları 649 TL ye çıkardı
  • bu firmadan ürün alınmaz ben iptal ettim. 7 iş günü nedir yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

Orijinalden alıntı: lemurcan8

quote:

quote:

Hızılıal ürüne ön sipariş seçeneği açmış 649 TL'ye ve tedarik tarihini de 23.09.2013 olarak güncellemiş.
    Mcj'de ürün 599 Tl'den devam ediyor. (ürünün içerisine girildiğinde indirim kodu ile 599 TL'ye düşüyor.) (45 dakika içinde aktif olacak )

Alın size sıcak fırsat.

mcj den alıpta kargosu geleni duymadık daha.. 7 iş günü kargo bekleme süresi yapmışınız gidin bir düzeltinde sonra buraya yazın.. ayrıca bu ürünü ilerki bir zamana 600 e vermek sonradan bir değişiklikle kurtarmayınca iptal etmeniz kaçınılmaz.. hesap yapmadan ilan koymayın, daha geçen bir beyaz eşya satan bir konuda havale banka ödemesi vs göndermişler göndermişler sonra ağlıyorlardı.. d shopping de var diyip sonra her ağızdan var yok diyen çok oldu.. bu da aynı tarz bir site..

mcjden alıpta kargosu geleni duymaman çok normal çünkü hala bildirilien teslim süresi içindeyiz.
    eleştiri yaparken biraz insaflı olalım bence...

ne oludu telpanın bu sevkiyatında hiç mi ürün düşmedi bir tane olsun gönderesiniz.. hala bu konunun açık kalmasına şaşıyorum! yöneticiler başka zaman olsa ana konusu vs var diyip dururdu.. sıcak fırsat felanda değil, 2 eylülde hızlı alın ön siparişi yazarkende siz hemen gönderiyormuş gibi hava yaratıyordunuz.. şimdide sizinde 7 iş günü içinde göndermeniz imkansız.. burayada yazıyorum, piyasaya mal girerken 1 tane tedarik edemeyen birde Telpa giriş fiyatlarını yükseltmişken amaç ne bu fiyata satmanın aklıma başka birşeyler geliyor ama hadi hayırlısı...

sizlere sonuna kadar katılıyorum. Sanki hemen gönderecekmis gibi birde sıcak fırsatlara konu açıyorlar.

• İki farklı internet sitesinden 600 liraya peşin fiyatına taksitle iki cihaz aldım, ilki 2 gün ikincisi 3 günde teslim edildi. Cihazın piyasa fiyatı bu, hatta mediamarkt fiyatı bile bu. Stok arayan arkadaşlara bi çağrı olmaktan öte bi başlık değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reach61

İki farklı internet sitesinden 600 liraya peşin fiyatına taksitle iki cihaz aldım, ilki 2 gün ikincisi 3 günde teslim edildi. Cihazın piyasa fiyatı bu, hatta mediamarkt fiyatı bile bu. Stok arayan arkadaşlara bi çağrı olmaktan öte bi başlık değil.

Durum şu şekilde. Bu hafta içerisinde distribütör firma telefonun bayi satış fiyatını 550 tlden 600 tl ye çıkarttı yaklaşık olarak. Ellerinde stok olanlar ucuz satmaya devam ediyorlar yeni fiyattan bihaber.
    Yeni sipariş verince durumu anlayıp fiyatlarına zam yapıyorlar.

Özet olarak telefonun bundan sonra satış fiyatı 649 TL olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: reach61

İki farklı internet sitesinden 600 liraya peşin fiyatına taksitle iki cihaz aldım, ilki 2 gün ikincisi 3 günde teslim edildi. Cihazın piyasa fiyatı bu, hatta mediamarkt fiyatı bile bu. Stok arayan arkadaşlara bi çağrı olmaktan öte bi başlık değil.

Durum şu şekilde. Bu hafta içerisinde distribütör firma telefonun bayi satış fiyatını 550 tlden 600 tl ye çıkarttı yaklaşık olarak. Ellerinde stok olanlar ucuz satmaya devam ediyorlar yeni fiyattan bihaber.
    Yeni sipariş verince durumu anlayıp fiyatlarına zam yapıyorlar.

Özet olarak telefonun bundan sonra satış fiyatı 649 TL olacak.

Ucuz yırtmışım o zaman, telefonu alalı 1 hafta anca oldu şimdi baktım telpanın online mağazında bile fiyat 650 olmuş:

http://www.telpamarket.com/Discovery,PR-1086.html

• General Mobile Discovery Beyaz

KDV dahil Deniz'e özel fiyat : 599,00 TL (49,92 TL x12)

https://www.indirimkartimda.com/general-mobile-discovery-beyaz-p

https://www.indirimkartimda.com/general-mobile-b-cep-telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 3 Eylül 2013; 18:01:56 >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hızlıal 'dan worldcard kampanyasıyla tefal yoğurt makinesi ve eşim için 02 Eylül 2013 teslimatlı ön ödemeli General Mobile Dicovery beyaz renk telefon almıştım. Yoğurt makinesi önceliğimizdi telefon ne zaman gelse fark etmeyecekti. 5 gün sonra kargo geldi sadece yoğurt yapma makinesinin geleceğini umarken telefonda çıktı içinden hızlıal 02.09.2013 tarihinde teslim edeceğini taahhüt ettiği telefonu 15 gün önceden gönderdi...
  • Netten uğraşmadan ve az da olsa İnceleme amacıyla manisa magnesia daki avea bayinin baktım. Nakit ödeme yapacağım deneme rağmen 640 tan aşağı inmediler. Ellerine kılıf gelince hediye edeceklerini söylediler. Düz 600 olsa hemen alıp çıkacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

sahibinden.comda ilanlar artmaya basladi dediklerim bir bir cikmaya basladi

aynen, bir sürü ilan var gittigidiyorda, sahibinden de. keriz avlayacaklar, 470 e topladıkları telefonları şişirip millete 650 ye çakacaklar, saflar
  • quote:

quote:

mcjden alıpta kargosu geleni duymaman çok normal çünkü hala bildirilien teslim süresi içindeyiz.
    eleştiri yaparken biraz insaflı olalım bence...

ne oludu telpanın bu sevkiyatında hiç mi ürün düşmedi bir tane olsun gönderesiniz.. hala bu konunun açık kalmasına şaşıyorum! yöneticiler başka zaman olsa ana konusu vs var diyip dururdu.. sıcak fırsat felanda değil, 2 eylülde hızlı alın ön siparişi yazarkende siz hemen gönderiyormuş gibi hava yaratıyordunuz.. şimdide sizinde 7 iş günü içinde göndermeniz imkansız.. burayada yazıyorum, piyasaya mal girerken 1 tane tedarik edemeyen birde Telpa giriş fiyatlarını yükseltmişken amaç ne bu fiyata satmanın aklıma başka birşeyler geliyor ama hadi hayırlısı...

sorma hocam.. bu konu ilk açıldığında şikayet ettim, (amacım kimsenin ekmeğine taş koymak değildi ancak bu arkadaş insanları yanıltıcı şekilde konu açmıştı, benim itirazım bu duruma.. ) şikayet nedenim mcj firması konuyu açan arkadaş tarafından sanki stoklu çalışıyormuş gibi lanse edildi.. alana hemen gönderilecek gibi.. hatta admin şikayetime şu an stoklu satış ile bu fiyata satan yok şeklinde cevap verdi., ben de bir konuyu gözden kaçırmışsınız, siparişleri 7 iş gününde göndereceklermiş dedim.. ve yanlış hatırlamıyorsam konu kapanmıştı. ama sonra ne olduysa konu tekrar aktif hale geldii... şimdi baktım da , mcj 'de fiyat 649 TL. olmuş.. o zaman bu konu neden halen açık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 4 Eylül 2013; 0:02:30 >

• adam bedava reklamını yapıyor. Sıcak fırsatlar, forumdas kazıklama bolumune donecek yakında. Mılletın amacı ucuza toplayıp burda yuksege satmak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.