Şimdi Ara

General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
11.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeytv

bu telefon alinmaz

Aldik. Bekliyoruz. Gelince çöpe mi atalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu telefon alinmaz

2 aydır kullanıyorum s3 vardı bende çatlamadık yeri kalmadı...performans olarak daha hızlı buluyorum heleki arayüzü...
    bu telefonda bana göre tek eksik dahili hafızası..16 gb olaydı süper olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Dolar arttığı için fiyatlar arttı birazdan araştırıp Size bu telefonun Çin versiyonunu ve linkini göndereceğim

blu life, lenovonun bi modeli, ve forumda konusu geçen 2-3 telefon daha vardı.
  • PROF konuştu. Bu fiyata daha iyisi varsa kaçırmayın.

• s3 den daha iyi bu telefon diyen akillilarda var bu telefon fiyatina gore kagit uzerinde iyi ama sonucta cin telefonu cope para atmak istiyorsaniz alin gps ses kalitesi kamera sorunlari var

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

PROF konuştu. Bu fiyata daha iyisi varsa kaçırmayın.

telefonu sifir almak sart degil 2.el sifir gibi telefonlar var 800tlye s3 varken neden bunu alayim

• telefonu canli gordum cok basit plastigi dandik klasik cop telefonu cin isi

• 470 diyen arkadaşlar gitsin atrix, ace, s2 falan alsın. Hakikaten bu bilgisiz insanların yorumlarını görünce sinir oluyorum. Sanki telpanınn ceosu anasını satıyım 470 altı sıcak fırsatmış.
  • Bilmeden kullanmadan yorum yapanlara çamur atanlara hiç aldırmayın. Ben bazı kişilerin bu tür yorumlarını daha çok parayı daha kötü telefonlara vermesine bağlıyorum. Bu fiyata bundan iyi telefon yok kesinlikle parasının hakkını veriyor. Özellikle siyahı harika incecik bir telefon bir süre sonra insan elinden bırakamıyor. Bazılarında ufak tefek sorunlar var ama sorunsuz cihaz bulursanız kaçırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Bilmeden kullanmadan yorum yapanlara çamur atanlara hiç aldırmayın. Ben bazı kişilerin bu tür yorumlarını daha çok parayı daha kötü telefonlara vermesine bağlıyorum. Bu fiyata bundan iyi telefon yok kesinlikle parasının hakkını veriyor. Özellikle siyahı harika incecik bir telefon bir süre sonra insan elinden bırakamıyor. Bazılarında ufak tefek sorunlar var ama sorunsuz cihaz bulursanız kaçırmayın derim

kendini kandiriyorsun yapma !

• 650 tlye almayın beyler,ederi o kadar değil.Dolar cart curt geçiniz bunları.Bu cihazı 500 tl ve altına bulursanız o zaman alın,hızlıaldan aldığımız gibi.

• quote:

s3 den daha iyi bu telefon diyen akillilarda var bu telefon fiyatina gore kagit uzerinde iyi ama sonucta cin telefonu cope para atmak istiyorsaniz alin gps ses kalitesi kamera sorunlari var

birçok kimse s3 ve s4 ile plastik telefon diye dalga geçiyor. s3 ile s4'in plastik kalitesi ortadayken bu telefona uyduruk plastik demeniz telefondan ne kadar anladığınızı ortaya koyuyor zaten. yere düştüğünde çok kolay kırılan ekranları da cabası. benzer sorunlar tüm android modellerinde olabiliyor, s4 de kasa açıklığı ve kamera açıldığında telefonun kendini resetlemesi ve birçok telefonda sallayınca kameradan ses gelmesi gibi kronik sorunlar var. sizin mantıkla s4'ü de at çöpe o zaman... s4 1500 lira, s3'ün parelel ithalatı 900 civarı , discovery'yi 500 liraya aldık. (sıfır telefonlardan bahsediyoruz) discovery , s3'ten daha iyi telefon demiyor kimse, zaten özellikleri ortada s3 özellik olarak daha üstün. ama performans olarak s3'ten hiçbir farkı yok deniyor, söylenen şey bu.. aslında ben s4 almayı düşünüyordum ama bir telefona 1400-1500 civarı para vermeye içim el vermedi, üstelik bu kadar da kronik sorunları olan bir telefona..

mtk işlemcisi nedeniyle gps 'in biraz geç bağlanması ve her telefonda olmayan kamerada pembelik sorunu var. ancak ses kalitesi DTS standardında, s3'den daha iyi , bilmiyorsanız açın s3 ile karşılaştırma yapılan inceleme videolarını dinleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 1 Eylül 2013; 15:03:37 >

• Bi ara bunu millet şehrifırsat kuponu ile 550 liraya gold dan aldı.
  • http://m.aliexpress.com/item/950000484.html

General Mobile Çin versiyonu türkiyeden daha pahalı

• Özellikleri aynı çünkü aradaki fark yok denecek kadar az iki yıl garantisi var sıfır ikinci el değil s3 sahibi arkadaşım keşke bunu alsaydım dedi bana tabii zevk meselesi siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

650 tlye almayın beyler,ederi o kadar değil.Dolar cart curt geçiniz bunları.Bu cihazı 500 tl ve altına bulursanız o zaman alın,hızlıaldan aldığımız gibi.

evet katılıyorum.. ben de telefonun ederinin 500 lira olduğunu düşünüyorum. artan dolar kuru olmasa 500'den fazla verilmez derdim ama kur nedeniyle max. 550 diyorum. 650 kesinlikle yüksek. ha ben öyle diyorum ama insanları anlamak da mümkün değil.. hepsiburada'da siyah rengi stoktaydı ve 650 lira fiyatı vardı. 50 tl. de bonus veriyordu karta, onu çıkınca 600'e gelir. 600 de yüksek fiyat ama şu anda hb'de stokta kalmamış siyah rengi..

telpa fiyatı kur nedeniyle yükseltmiş olabilir belki ama kur nedeniyle telefonun fiyatı en fazla 15-20 lira oynar, 50 lira değil.. artık neden fiyat yükselttiler bilmiyorum. nasıl olsa satılıyor diye uyanıklık yapıp zam mı yaptılar, yoksa yüksek talebin azalması için , kuru bahane edip fiyatı mı arttırdılar bilmiyorum. ayrıca telefona yönelen arzı görüp bundan istifade etmek için ürünleri parti parti azar azar mı getiriyorlar, yoksa gümrükte gerçekten sorun mu çıkıyor...? bunlar soru işareti.

• quote:

quote:

Bilmeden kullanmadan yorum yapanlara çamur atanlara hiç aldırmayın. Ben bazı kişilerin bu tür yorumlarını daha çok parayı daha kötü telefonlara vermesine bağlıyorum. Bu fiyata bundan iyi telefon yok kesinlikle parasının hakkını veriyor. Özellikle siyahı harika incecik bir telefon bir süre sonra insan elinden bırakamıyor. Bazılarında ufak tefek sorunlar var ama sorunsuz cihaz bulursanız kaçırmayın derim

Aldın inceledin kullanılamayacağına mı kanaat getirdin yoksa troll müsün?

• quote:

quote:

quote:

gidin alin umrumda degil ben uyarimi yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 1 Eylül 2013; 15:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

s3 den daha iyi bu telefon diyen akillilarda var bu telefon fiyatina gore kagit uzerinde iyi ama sonucta cin telefonu cope para atmak istiyorsaniz alin gps ses kalitesi kamera sorunlari var

birçok kimse s3 ve s4 ile plastik telefon diye dalga geçiyor. s3 ile s4'in plastik kalitesi ortadayken bu telefona uyduruk plastik demeniz telefondan ne kadar anladığınızı ortaya koyuyor zaten. yere düştüğünde çok kolay kırılan ekranları da cabası. benzer sorunlar tüm android modellerinde olabiliyor, s4 de kasa açıklığı ve kamera açıldığında telefonun kendini resetlemesi ve birçok telefonda sallayınca kameradan ses gelmesi gibi kronik sorunlar var. sizin mantıkla s4'ü de at çöpe o zaman... s4 1500 lira, s3'ün parelel ithalatı 900 civarı , discovery'yi 500 liraya aldık. (sıfır telefonlardan bahsediyoruz) discovery , s3'ten daha iyi telefon demiyor kimse, zaten özellikleri ortada s3 özellik olarak daha üstün. ama performans olarak s3'ten hiçbir farkı yok deniyor, söylenen şey bu.. aslında ben s4 almayı düşünüyordum ama bir telefona 1400-1500 civarı para vermeye içim el vermedi, üstelik bu kadar da kronik sorunları olan bir telefona..

mtk işlemcisi nedeniyle gps 'in biraz geç bağlanması ve her telefonda olmayan kamerada pembelik sorunu var. ancak ses kalitesi DTS standardında, s3'den daha iyi , bilmiyorsanız açın s3 ile karşılaştırma yapılan inceleme videolarını dinleyin.

adam utanmasa gmd s4 ü döver diyecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

gidin alin umrumda degil ben uyarimi yaptim

Şunun gibi trolleri insan sanıp cevap vermekle uğraşmak yerine blocklayın geçin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.