Şimdi Ara

general mobile discovery ekran kırıldı yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
6
Favori
93.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss var mı ? Ne halde olduğunu merak ediyorum.

• arkadaşlar benim telefonum geldi 3.5 haftadan sonra. ekranı değiştirmişler ekranda ki problemden dolayı. Şuan için bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

Ne kadar da adi bir ekranı varmış?Malesef bende kırdım ve 167 lira da ne öyle çok pahalı. :(

s3 ün ekranına 500 tl bayılmanı tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Ne kadar da adi bir ekranı varmış?Malesef bende kırdım ve 167 lira da ne öyle çok pahalı. :(

Gerek kalmadı böyle giderse beleşe gelecek çünkü nerdeyse 20 iş gününü geçecek.Öyle olursa o parayı ödemeden açılmamış sıfır cihaz veriyorlarmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Gerek kalmadı böyle giderse beleşe gelecek çünkü nerdeyse 20 iş gününü geçecek.Öyle olursa o parayı ödemeden açılmamış sıfır cihaz veriyorlarmış.

son günde gönderirler onlar ne uyanık

• Sağ alt köşeden darbe alan telefonumun ekranı kırıldı.3 ayrı yerden çatladı.09.12.2013 de telefonu telpaya kargo yolu ile gönderdim.İlk hafta herhangi bir haber alamadım telefondan.Telpanın müşteri hizmetleri malum.32 kişi çalışıyor ama sıranın size gelmesi neredeyse imkansız.10 dk - 15 dk - 30 dk beklemeniz lazım.bir iki defa görüşme fırsatım oldu ama kestirip attılar.telpanın sitesinden bu pazartesi sorgulama yaptım ki telefonum kayda alınmış.garanti dışı tabi.180 tl değişim ücreti istediler.kredi kartı ile işbankası - akbank ve finasbankdan ödeme taksit seçeneği ile ödeme yapabiliyorsunuz. 4 gündür ücret onayı alındı tamir işlemi başladı yazıyor.bu arada müşteri hizmetleri telefonu kayda aldığımız günden itibaren 10 iş gününde teslim ederiz diyor.gönderdiğimiz günden itibaren demiyorlar.
  • Benimde fiyat onayı aşamasına geldi 180 lira gelmiş 167 beklerken şaşırmadım değil ama pek fark yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkinde teknik ekibe aktarildi tamir devam ediyor diyor ve garanti kapsaminda yaziyor .17sinde girmis ne zaman odeme ile ilgili bilgi cikiyor ki
     general mobile discovery ekran kırıldı yardım

• Benim General mobile discovery bu gün cebimde bir şekilde kırıldı nasıl olduğunu bilmiyorum çizik iç camda dokunmatik işliyor vede ekranın üst köşesinde siyahlık var sizce garanti kabul edermi etmesse ne kadara mal olur bilginiz varmı şimdiden yardımlarınız için tekekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKadıoğlu07

Benim General mobile discovery bu gün cebimde bir şekilde kırıldı nasıl olduğunu bilmiyorum çizik iç camda dokunmatik işliyor vede ekranın üst köşesinde siyahlık var sizce garanti kabul edermi etmesse ne kadara mal olur bilginiz varmı şimdiden yardımlarınız için tekekkür ederim.

Tabikide garanti karşılamaz.Ücreti ise yukarıda arkadaşlar yazmış zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKadıoğlu07

Benim General mobile discovery bu gün cebimde bir şekilde kırıldı nasıl olduğunu bilmiyorum çizik iç camda dokunmatik işliyor vede ekranın üst köşesinde siyahlık var sizce garanti kabul edermi etmesse ne kadara mal olur bilginiz varmı şimdiden yardımlarınız için tekekkür ederim.

Benim ekranda farkında olmadan kırıldı gitti 180 llira

• etozlu kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ücret onayı alındı tamir işlemi başladı diyor bundan sonra bir aşama var mı?

• fairboy F kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim ekran kırıldı yeni ekran sipariş edip takıcam şuan ekran rengarenk durumda denemek için koruyucuyu actım bıcakla falan çizmeye çalıştım çizilmior istersen evde telefonun köşesine dene ufak bır sekılde goruceksın çizilmiyor telefon bence harika s3 ten bıraz daha iyi durumda s3 -s4 arası bişey artık adamların olayı telefondan kar yapmak değil telefonun parçalarından ekrana 300 istiyor garantisi kendim alıp takıcam parçayı 170 e :(
  • dışarıya verecen 2.el takacaklar aynı paraya servise ver için rahat etsin bari,aklın telefonda kalmaz
  • discovery2nin dokunmatik camı gerçek cam ve sadece 0.3mm inceliğinde, 0.2mm de dokunmatik devre elemanı birbirine yapışık. ikisi birden yarım milim. süper ince.

cepte taşırken hem radyasyondan korunma hem camı korumak için ekran vücudunuza kalacak şekilde taşıyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 3 Ocak 2014; 14:37:04 >
  • Arkadaşlar bende okuldan verildi bi tane general mobile markalı tablet var bunu elime aldım açtım launcher çalışmayı durdu yazıyodu ve hıc bise yapılamıyordu bende kapatıp açtım sora ekran siyah oldu ve koceli büyükşehir belediyesi yazısı çıktı öyle kaldı şu an hala öyle nolur acil yardım

• Beyler acıl Telefonum General Mobile discovery telefonum var ve iç ekranı kırıldı renkler var arkası sıyah ekran dokumatık calısıyor ne kadara mal olur?
  • Sa arkadaslar ekran isteyen varsa pm den ulasabilirler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.