Bildirim
general mobile discovery ekran kırıldı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ver servise yapsınlar.Servis harici başka yere yaptırırsan garantin iptal olur.Bir ara birisi 150 lira diye yazmıştı forumda servise sormuş ekranın fiyatını. -
ok teşekkür ederim bende servise göndermeyi düşünüyorum. eşim sağolsun daha kılıfı gelmeden halletti telefonu. inş fazla masraf çıkmaz. -
bende gözüm gibi korurken silikon kılıf içinde air hokey oynarken maalesef kırdım ve mecburen servise göndereceğim yarın irtibat kuracağım servisle masrafı 150 civarı olması lazım :( -
sizede geçmiş olsun sanırım telefonun en önemli eksikliği ekranının dayanıklı olmaması -
Arkadaşım direk servise ver için rahat olsun ücreti 167 TL -
ekran komplemi değişiyor, bizimkinin üstteki cam çatlamış dokunmatik falan çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: fairboy
ekran komplemi değişiyor, bizimkinin üstteki cam çatlamış dokunmatik falan çalışıyor
Dokunmatikte sıkıntı yoksa sadece cam kısmı değiştirilir... -
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanJDM
quote:
Orijinalden alıntı: fairboy
ekran komplemi değişiyor, bizimkinin üstteki cam çatlamış dokunmatik falan çalışıyor
Dokunmatikte sıkıntı yoksa sadece cam kısmı değiştirilir...
tel servisten geldi yukarda arkadaşın dediği gibi 167tl bayıldık. sadece camla kurtarılabiliyormuydu artık bilemiyorum -
Halledildiyse sıkıntı yok hayırlı günler... -
Telefonu geçen hafta Bursa Vatan'dan tesadüfen buldum...2 gün geçmeden camını kırdım:kırılan yerde pürüz yok dokunmatiği çalışmıyor....( Telpaya gönderdim ama fiyat ne diyecekler bilmiyorum???Fiyattan ziyade bakalım ne zaman teslim edecekler?Kılıfsız kullanmanın faturası ağır oldu....Birbirimize yeni yeni alışmışken telefondan ayrı kalmak koyuyo bana....3 gün oldu ne arayan var ne soran!
1)sizce ekran değişimine ne kadar öderim?
2)cihaz elime ne zaman ulaşır?
3)garanti kapsamında olmasa da telpa parça bekleniyor bahanesiyle beni ne kadar oyalayabilir?
4)Tamir olmama gibi bi durum olabilir mi?
lütfen cevap yazın arkadaşlar -
Garantiye verilen bir cihazdan para almak mı? En başından araştırmanız gerekirdi arkadaşlar. Ben Vatandan 2 kez değişim istedim saçma sapan sebeplerden bozulmuştu pc parçaları kabul edildi 2 seferde de. Garanti benden para istese söver kapatırdım telefonu. Vatandan almışsın para isterlerse vatan servisine gönder telefonu. -
quote:
Orijinalden alıntı: narnia127
Garantiye verilen bir cihazdan para almak mı? En başından araştırmanız gerekirdi arkadaşlar. Ben Vatandan 2 kez değişim istedim saçma sapan sebeplerden bozulmuştu pc parçaları kabul edildi 2 seferde de. Garanti benden para istese söver kapatırdım telefonu. Vatandan almışsın para isterlerse vatan servisine gönder telefonu.
Kullanici hatasina kimse garanti vermez. Pc. Parcasiyla telefonu karsilastirmak dogru degil. Kimse bedavaya ekran takmaz sonucta firmanin hatasi degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: @slanparçası
Telefonu geçen hafta Bursa Vatan'dan tesadüfen buldum...2 gün geçmeden camını kırdım:kırılan yerde pürüz yok dokunmatiği çalışmıyor....( Telpaya gönderdim ama fiyat ne diyecekler bilmiyorum???Fiyattan ziyade bakalım ne zaman teslim edecekler?Kılıfsız kullanmanın faturası ağır oldu....Birbirimize yeni yeni alışmışken telefondan ayrı kalmak koyuyo bana....3 gün oldu ne arayan var ne soran!
3)garanti kapsamında olmasa da telpa parça bekleniyor bahanesiyle beni ne kadar oyalayabilir?
lütfen cevap yazın arkadaşlar
20 güne kadar süreleri var cihazı teslim etmeleri için.Eğer o sürede yapamazlarsa sıfır telefon isteme hakkın var.150-170 lira arası bir para ödemeye hazır ol.
-
Ne alakasi var simdi?
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa K.
quote:
Orijinalden alıntı: @slanparçası
lütfen cevap yazın arkadaşlar
20 güne kadar süreleri var cihazı teslim etmeleri için.Eğer o sürede yapamazlarsa sıfır telefon isteme hakkın var.150-170 lira arası bir para ödemeye hazır ol.
teşekkür ediyorum ...
-
telpa hemen yapıyor ben servisinden memnun kaldım. karşı ödemeli kargo ile gönderiyosun kargo teslim alındıktan 1 gün sonra cihaz kontrol edildi internet üzerinden onay verip kredi kartı ile 12 taksite kadar ödeyebiliyosunuz. bi kaç gün sonrada elinize ulaşıyor. benim işlemlerim toplam 4 gün kargo süresi dahil 1 hafta falan sürdü. -
quote:
Orijinalden alıntı: narnia127
Garantiye verilen bir cihazdan para almak mı? En başından araştırmanız gerekirdi arkadaşlar. Ben Vatandan 2 kez değişim istedim saçma sapan sebeplerden bozulmuştu pc parçaları kabul edildi 2 seferde de. Garanti benden para istese söver kapatırdım telefonu. Vatandan almışsın para isterlerse vatan servisine gönder telefonu.
Arkadas kaskoyla karistirdi heralde
Merhaba arkadaşlar. Telefonu 2-3 gün önce pederle kavga ederken duvara fırlattım ve kırdım. İçinde , Custom Rom ve Root vardı ki bunlar garantiyi zaten bozuyor. Dokunmatiği ve Ekranı kırılmış. Sizce nasıl yaptırayım? Telpaya mı göndereyim yoksa telefoncuda mı yaptıriyim? Ve masraf ne kadar tutar , dokunmatik ve ekran değişirse. Acil yardım lazım, çok teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: CloriaGet
Merhaba arkadaşlar. Telefonu 2-3 gün önce pederle kavga ederken duvara fırlattım ve kırdım. İçinde , Custom Rom ve Root vardı ki bunlar garantiyi zaten bozuyor. Dokunmatiği ve Ekranı kırılmış. Sizce nasıl yaptırayım? Telpaya mı göndereyim yoksa telefoncuda mı yaptıriyim? Ve masraf ne kadar tutar , dokunmatik ve ekran değişirse. Acil yardım lazım, çok teşekkür ederim.
sen yinede telpaya gönder bi şansını dene. gönderim ve arıza tespiti ücretsiz zaten custom rom olduğunu anlamaları için önce tamir etmeleri gerekiyor. sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. ben gönderdim memnun kalmıştım
Benzer içerikler
- telefondan bilgisayara müzik aktarma
- xiaomi titreşim arttırma
- telefonda kamera simgesi kayboldu
- ekranda beyaz leke
- telefonun feneri neden çalışmaz
- türkiye"de üretilen telefonlar
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X