Şimdi Ara

general mobile discovery ekran kırıldı yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
6
Favori
93.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya benimde ekran kırıldı servisi arıyorum ulaşamıyorum direk kargolamamız mı gerekıyir biri yardımcı olsun lütfen
  • İnternetten bak servisin anlaşmalı kargo şirketine ücretsiz ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulamıyorumkı anlaşmalı kargosunu
  • Zannedersem MNG kargoymuş.

• GM Discovery telefonum ilk aldığımda ekran koruyucusunu yapıştırırken kırıldı inanılır gibi değil bu kadar kolay kırılmasına çok şaşırdım, TELPA bayisinde verdim onlar telpa ya ulaştırdılar 167 tl ye değişti geldi, 5 ay geçti bugün de cebimde iken yine kırıldı, hem de çok kaliiteli ve kalın bir deri koruma kılıfı olduğu halde, bu akran nasıl kırıldı yine inanamıyorum. Yine Telpa ya göndereceğim dışardaki tamircilerden yaptırmayın garanti dışı kalır yoksa. Tek anlamadığım bu kadar kolay kırılması, bu telefon öncesinde 3 tane htc telefonum oldu hiç biri kırılmamıştı, GM inşallah daha kaliteli ekran yapar, gorilla glass falan yok telefon harika ama ekranı inanılmaz derecede kalitesiz, bu kadar kolay kırılmamalı yazık değil mi bize kılıfla bile kırılıyor...

Size tavsiyem bu telefonu alacaksanız mutlaka cam kırılması için kasko/sigorta yaptırın !

2. olarak yetkili servise giden telefon aynı şekilde yine aynı hatayı veriyor ise yine aynı bedel ödeniyor mu, yani değişen parç garantisi ekran da varmıdır, ya da tüketici heyetinden bir sonuç alabilirmiyiz, bu konuda bir şey bilen var mı?

• Ben ekran satıyorum aynı zamanda değişiminide yapıyorum. Çerçevesi yani yan çıtası ile birlikte değiştiriyorum. %100 orjinal ekran kullanıyorum. Ayrıca pil kapağıda var isteyene onuda veririm komple kasa ve ekran birlikte 130 liraya yapıyorum . 05535973060
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Garantiye verilen bir cihazdan para almak mı? En başından araştırmanız gerekirdi arkadaşlar. Ben Vatandan 2 kez değişim istedim saçma sapan sebeplerden bozulmuştu pc parçaları kabul edildi 2 seferde de. Garanti benden para istese söver kapatırdım telefonu. Vatandan almışsın para isterlerse vatan servisine gönder telefonu.

Arkadas kaskoyla karistirdi heralde

Onu doğru dedin

• Sa arkadaslar full kasali halde 120 tl ekran var isteyen olursa ozelden ulasabilir montajinida yapabilirim

• Benim telefonumhn uzerine yer yemek masasi düştü öyle kirildiki cam aglarsiniz görseniz disarida yaptirayim dedim 167 gorunce 90 verdim ne zamandir kullaniyorjm silinti yok
    Ama öyle hasar olustuki kamera bile gitti onu nazil degistirecez bakalim

• Arkadaşlar benim discovery vardı cebimden düştü sonrada üstünden araba geçti ekranın üst kısmı full gitti şimdi telefonun hiç bişeyi çalışmıyo garantiye göndersem alırlar mı yoksa 167 TL mi öderim Acil Yardımm...!!!
  • Arkadaşlar benim de bugün telefon yere düştü sol üst kısımdan.1cm yarıçaplı çeyrek daire şeklinde küçük bir kırık oluştu. Ama ekranın sadece sağ üst tarafınnın dokunmatiği çalışıyor. Görüntüde ise ne kırık olduğu yerde nede başka yerde hiçbir bozulma yok. Telefonu yolladığımda garanti kapsamında olmayacağını ve fiyatın 167 lira olduğunu söylemişsiniz.
    1) bu 20iş günü içinde gelmezse yeni telefon olayı geçerli olacakmı?
    2) telefonu izmirden garantiye yollayıp ankaradan alma gibi bir şansım varmı?
    3) telefon bana bu aralar çok gerekli, garantiyi boşverip telefoncudan yaptırsammı? (11ay oldu telefonu alalı ama ilk sorunu bu)
    4) Garantiye yollarken telefonun arka kapağı olarak kullanılan kılıfı olması sorun yaratırmı?

Acilen cevaplarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Arkadaşlar benim de bugün telefon yere düştü sol üst kısımdan.1cm yarıçaplı çeyrek daire şeklinde küçük bir kırık oluştu. Ama ekranın sadece sağ üst tarafınnın dokunmatiği çalışıyor. Görüntüde ise ne kırık olduğu yerde nede başka yerde hiçbir bozulma yok. Telefonu yolladığımda garanti kapsamında olmayacağını ve fiyatın 167 lira olduğunu söylemişsiniz.
    1) bu 20iş günü içinde gelmezse yeni telefon olayı geçerli olacakmı?
    2) telefonu izmirden garantiye yollayıp ankaradan alma gibi bir şansım varmı?
    3) telefon bana bu aralar çok gerekli, garantiyi boşverip telefoncudan yaptırsammı? (11ay oldu telefonu alalı ama ilk sorunu bu)
    4) Garantiye yollarken telefonun arka kapağı olarak kullanılan kılıfı olması sorun yaratırmı?

Acilen cevaplarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

1) bu 20iş günü içinde gelmezse yeni telefon olayı geçerli olacakmı? olumsuz
    2) telefonu izmirden garantiye yollayıp ankaradan alma gibi bir şansım varmı? adresi ankara verirsin
    3) telefon bana bu aralar çok gerekli, garantiyi boşverip telefoncudan yaptırsammı? (11ay oldu telefonu alalı ama ilk sorunu bu) garantisi bozulur
    4) Garantiye yollarken telefonun arka kapağı olarak kullanılan kılıfı olması sorun yaratırmı? sorun olmaz

• Arkadaşlar peki takılan ekranın kalitesi nasıl gerek pikelerinde gerekse komedisinde bir sıkıntı varmı? Orjinal ekrandan farkı varmi?

• alpalpalp12 A kullanıcısına yanıt
    145 liraya s2 yi tamir etmi?lerdi ayny sorundan..
  • istanbuldayım (kçükçekmece sefaköy acil ekran isteyen yada discoverysine takabilirim pmden ulaşın dükkandan sorunsuz alışverişler dilerim
  • Telefon ilk düşmesinde mikrofondan ses gitmemeye başladı garantiye göndereyim derken ikinci kez düştük ve ekran da kırıldı.
    Telefon açılıyor ekran geliyor ama dokunmatik hiç çalışmıyor bu yüzden içindeki resimlerimi kopyalayamadım.
    Bilgisayara bağlıyorum harici depolama olarak seçilmediği için telefona bilgisayardan ulaşamıyorum.
    -Garantiye göndereceğim ama fotoğrafları kopyalamayı nasıl hallederim?
    -Garantiye kargo yoluyla değil de elden götürüp teslim edebileceğimiz bir yer var mı karşımızda muhatap olsun en azından?
    -Fatura vs. belge de göndermemiz gerekli mi?
    Sayg.
  • Garanti kapsami disinda yapilir hocam ekran ayrica garantide cihazini yedeklemezler ve format atarlar mecidiyekoyde profilo avm var içersinde telpa var oraya goturebilirsiniz hizli olsun isterseniz 3 saat içinde yapip veriyorlar 160 tl ekran ucreti aliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi craftsman70 -- 17 Eylül 2014; 22:33:41 >
  • arkadaşlar aynı sorun ben de de var ancak servise gidince format atarlar mı bilemediğimden korkuyorum. telefonun dokunmatiği çalışmıyor ve usb bağlayınca seçenek geliyor, çalışmadığından ayarlayamıyorum, dosyalaımı yedekleyemiyorum yardim ederseniz çok sevinirim. - biliyorum eski bir başlık ama yardııım -
  • Arkadaslar 110 tl ye ekran mevcut elimde istediginiz renk ve adres verirseniz kargolayabilirim

• S.a. arkadaşlar bende discovery var kılıfla dusurdum çerçevede sorun yok cam kırıldı (ekran gözüküyor ama dokunmuyor) bu bana ne kadara patlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.