Şimdi Ara

General Mobile Discovery ekranda sarı leke problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
18.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede vardı yolladım DOKUNMATİK PANEL değişti ve düzeldi. Ekran hâlâ IPS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin telefonununalt kısmında 2 tane leke oluştu. İlk parti telefonlardandı. Gerçekten çoğu pahalı telefondan güzel ekranı vardı. Hangi açıdan bakarsan bak siyah renkte ve diğer renklerde herhangi bir bozulma olmuyordu. Son parti 3-4 tane GMD'yi inceledim onlarda siyah renkte bozulma oluyordu.. Nazar değdirdim resmen :)

Garantiye yollasam ne takacakları belli değil. Tekrarlama ihtimali de var.

Son günlerde Hay Day oyununa merak saldı şarjda takılıyken çok kullandı acaba aşırı ısınma yüzünden mi çıkıyor bu lekeler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrgl

Eşimin telefonununalt kısmında 2 tane leke oluştu. İlk parti telefonlardandı. Gerçekten çoğu pahalı telefondan güzel ekranı vardı. Hangi açıdan bakarsan bak siyah renkte ve diğer renklerde herhangi bir bozulma olmuyordu. Son parti 3-4 tane GMD'yi inceledim onlarda siyah renkte bozulma oluyordu.. Nazar değdirdim resmen :)

Garantiye yollasam ne takacakları belli değil. Tekrarlama ihtimali de var.

Son günlerde Hay Day oyununa merak saldı şarjda takılıyken çok kullandı acaba aşırı ısınma yüzünden mi çıkıyor bu lekeler?

Ben ekranı sarı leke yüzünden değiştirmiştim şimdide beyaz nokta çıktı. Ben oyu falan da oynamıyorum bu telefonun kronik sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgokhan

Arkadaşlar, dün telefonu sarı leke yüzünden Telpaya elden verdim. 20 dk içinde ekran değiştirip verdiler. Taktıkları ekran eskisin aynısı kalitesiz falan değil. Bu arada Telpa kendini düzeltmiş gerçekten mırın kırın etmeden sorunumu 20 dk da çözdüler...

sağ üst koşede sarı leke bende de oldu..siz yeni takılan ekrandan memnun görünüyorsunuz.
    aradan geçen bu zamanda memnuniyetiniz devam ediyorsa bende elden servise götürüp değişim yaptırmak istiyorum..kolay gelsin.
  • Herkese farklı ekran takılıyor sanırım. Beyaz lekeler yüzünden yolladığım telefona çok kalitesiz bir ekran takılmış. Gönderdiğime pişman oldum, birkaç yerini de bozmuşlar. Böyle bir ekran takabileceklerini düşünsem hiç yollamaz o şekilde kullanırdım. Açtığım konu..

http://forum.donanimhaber.com/m_95171237/f_//tm.htm

Tekrar yollayacağım, telefondan da soğudum zaten. IPS ile değiştirmezlerse de THH'ne vermek gibi fazla uğraşacağımı zannetmiyorum, satar kurtulurum.
  • Cihazı şarj soketi ve 3 ölü pixel için yollamistim herhangi bir ücret istemediler dün elime ulaştı ekran gayet iyi ıps ekran var telpa artık eskisi gibi değil

• SARI LEKE problemınden dolayı garantıye gonderen arkdaslar cıhaz kac gunde gelıyor tekrar??
  • Bu yeni ekranda küçük bir beyaz leke oluştu. Mesaj yazarken belli oluyor. Onun haricinde sorun yok. Arkadaşın biri kaç günde geliyor demiş,ben Telpaya gidip orada yaptırdım o yüzden kargo sürecini bilmiyorum.
  • Ben de telefonumu soket yüzünden bir kaç kez normal telefoncu da yaptırdım. Sebebi ise servise gönderip daha fazla ücret karşılığında 25- 30 gün telefonsuz beklemekti. Sonuç olarak hala soket sorunu var. Artık yaptırmıyorum. Harici batarya şarjı aldım onunla idare ediyorum. Şuan Garanti harici müdahale den dolayı cihazım garanti dışı. Bugün ise ekranın sok tarafında sararma sarı lekeler olduğunu farkettim. Servise göndersem garanti dışı müdahale yapıldığını anlarlar mı ? Benden ne kadar ücret talep ederler ?
  • akgokhan A kullanıcısına yanıt
    kardeşim para istedilermi peki ?
  • revo45 R kullanıcısına yanıt
    yok kardeş istemediler
    bir kaç saat önce mesaj geldi bana 180 lira istiyolar
    Ne yaptıkları belli değil ki. Sarı leke nasıl kullanıcı hatası oluyor? Ben elden direk verdim ses etmediler.
    Sadece sendeki değil kronik arizali 10 gmd den 8 i arizali parani gerial bimerden şikayet olustur seni arayacaklardır.

Kargo ile gonderdinmi kullanici hatasi yalanini yapistiriyor telpa dolandiricilari İstanbul da olanlar elden versin .yada kargo da teslim ederken resim video çekin makro kiriyorlar bilerek kasasini telpa haberiniz olsun.

Bimer dek şikayet oluşturun sizi arayacaklar.

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Yeni taktıkları ekrandada beyaz nokta oluştu zaten
  • arkadaslar dun ( 14.07 2015 ) benim general mobile 16 gb telefonumda aldiktan bir yil dolmasina 1 hafta kala sari leke olustu bende garantisi bitmeden gonderim dedim telpaya ve 2 yil garantili oldugunu ogrendim cihazimin oncelikle orda bir rahatladim.

bugun baktim takipten teknik servis sayfasina ve cihazimin ekrani degismis yazdi garanti kapsami oldugu icin ve bayram arifesi oldugu icin bayramdan sonra gelecegini soylediler servisi arayinca.

oncelikle gercekten cok hizli calisiyorlar o kadar yorum okudum ama telefona cikiyorlar ve aninda islem yapiliyor

ama umarim telde de dedigim gibi ips ekran takarlar aksi taktirde almadan geri yolayacagimi soyledim.

yani eger gelecek ekran ips ve sorunsuz olursa bu demektirki telpa gercekten iyi calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 16 Temmuz 2015; 11:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

arkadaslar dun ( 14.07 2015 ) benim general mobile 16 gb telefonumda aldiktan bir yil dolmasina 1 hafta kala sari leke olustu bende garantisi bitmeden gonderim dedim telpaya ve 2 yil garantili oldugunu ogrendim cihazimin oncelikle orda bir rahatladim.

bugun baktim takipten teknik servis sayfasina ve cihazimin ekrani degismis yazdi garanti kapsami oldugu icin ve bayram arifesi oldugu icin bayramdan sonra gelecegini soylediler servisi arayinca.

oncelikle gercekten cok hizli calisiyorlar o kadar yorum okudum ama telefona cikiyorlar ve aninda islem yapiliyor

ama umarim telde de dedigim gibi ips ekran takarlar aksi taktirde almadan geri yolayacagimi soyledim.

yani eger gelecek ekran ips ve sorunsuz olursa bu demektirki telpa gercekten iyi calisiyor.

Ips ekran takmışlar mı?

Benim de ses açma tuşu çalışmıyor ve ekranda sararma sorunu var acaba garantiye göndersem herhangi bir ücret talep ederler mi diye kararsız kaldım.

• evet takmislar ve hizmet super tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.