Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite aldım MUTLUYUM !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kobraamca3883

Keske g2 alsaymıssın.Neyse hayırlı olsun

G2 ile Elite arasında kalmış birisi olan bana neden G2'yi seçmem gerektiğini söyleyebilir misiniz? G2'yi kafamdan çıkartmamdaki sebepler: 1-Ölü Piksel çıkan telefon çok fazla 2-Sesin karşıya boğuk veya kısık gitme sorununun azımsanamayacak kadar çok oluşu ve fotoğraflarındaki matlık ya da gölgemsi görünüş.
  • kardes Ben elite den cok memnunum tek problem guncelleme gelmeli ki yoneticilerde geciklemi olsa gelicek diyor elite piyasaya yayilmak uzere Vodafone la GM anlasmis elite yi saticaklarmis telefonun problem I yok yaklasik 1 aydir kullaniyorum 7/24 elimde bu telefon yuzunden 6 da yatiyorum :D g2 de iyidir ama kasasi elite kadar basarili degil kamerasi elite gibi degil belki elite in sarji biraz daha iyidir elite in 3 GB ram I var g2 nin 2 GB ram bence bu kadari yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jkstm -- 4 Temmuz 2014; 17:21:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 ay oldu hic problem yok rez almıştın hatirlatiyim dedim ama hala güncelleme gelmedi onun dışında harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jkstm -- 7 Temmuz 2014; 13:26:08 >
  • mcht38 kullanıcısına yanıt
    aldın mı lg g3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jkstm

aldın mı lg g3

Yok alamdim. İphone almaya karar verdim. Ondan da vazgectim ps3 aldim. Telefonum bana yeter. Yakindafa bide pc alaicam.

• Ya Allasen saçmalama Allah aşkına, hakkını kime helal etmiyorsun? Telefonu sanki zorla aldın, bir sorun olursa senin suçun olucak büyük ihtimal hiç bir şirket veya firmaya hakkımı helal etmiyorum diyen ilk sende gördüm, Güle Güle kullan....
  • İyi günlerde kullan güzel telefon ...

• Gm alinmaz ama alternatifi g2 degil xperia z1 veya z1 compact olmali. İkisi de su an hepsiburada da 1400tl.

• selonur1 S kullanıcısına yanıt
    Z1 compact kucuk ama z1 e lafim yok haklisin fakat 1300 den cok cikamazdim

• Compact kucuk telefon isteyenler icin iyi. Su gecirmez ve cok daha iyi kamerali malzemesi daha kaliteli ve performans olarak ayni olan bir telefona 100 lira daha veririm ben olsam.

• selonur1 S kullanıcısına yanıt
    Baya kucuk 5 ince yakin olsa bende onu alcaktim ama cok kucuk

• Mediamarktda gormustum bu cihazi ekranı o kadarda mukemmel değildi abartma

• Daha ne kadar olsun istiyosan git lg g3 al 2000 liraya onun ekraninda takil LTS ekrana gore harika

• quote:

Daha ne kadar olsun istiyosan git lg g3 al 2000 liraya onun ekraninda takil LTS ekrana gore harika

G3 çok ısınıyor diye S5 aldım zaten :)

Amaçım seni aşşağılamak değil GM Elite nin ekranı dedigin kadar mukemmel değil

• Z2 varken neden s5

• quote:

Z2 varken neden s5

Kardeşim köşeli telefon mu olur

• Batmiyorki elite z2 den daha keskin koselere sahip ama batmiyor problem yatarmiyo yani

• Jkstm kullanıcısına yanıt
    köşelerden bahsetmiyorum telefon cam ve büyük oldğundan elime tam oturmadı bende S5 aldım

NOT: ellerim ufak değildir

NOT 2: mağazada Z2,M8,G3,S5 kullanımdım bence içlerinde ne iyisi S5 di
  • m.gsmarena.com
    Samsung Galaxy S5 - Full phone specifications
    http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-6033.php
    bak bakalim s5 in notlarina. G3 s5 ten kat kat iyi bir telefon kamerasi, ekrani ve malzeme kalitesi. Afedersin ama g3 isiniyor diye s5 almak ahmaklik. İsi telefona 70 dereceden sonra zarar verir g2 de isiniyor dendi ama 47 dereceden yuksek hic olcmedim (gunesin altinda sarjda yaklasik 1 saat asphalt 8 oynayip hassas isi olcerle olctum.)
    Bu isi telefona zarar vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: talha733

köşelerden bahsetmiyorum telefon cam ve büyük oldğundan elime tam oturmadı bende S5 aldım

NOT: ellerim ufak değildir

NOT 2: mağazada Z2,M8,G3,S5 kullanımdım bence içlerinde ne iyisi S5 di

m8 ve g3 kullandın gittin s5 mi aldın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.