Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite aldım MUTLUYUM !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: talha733

quote:

Orijinalden alıntı: Jkstm

Daha ne kadar olsun istiyosan git lg g3 al 2000 liraya onun ekraninda takil LTS ekrana gore harika

G3 çok ısınıyor diye S5 aldım zaten :)

Amaçım seni aşşağılamak değil GM Elite nin ekranı dedigin kadar mukemmel değil

Bende s5 e 2000 verseydim elite i kötülerdim. Haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selonur1

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-6033.php bak bakalim s5 in notlarina. G3 s5 ten kat kat iyi bir telefon kamerasi, ekrani ve malzeme kalitesi. Afedersin ama g3 isiniyor diye s5 almak ahmaklik. İsi telefona 70 dereceden sonra zarar verir g2 de isiniyor dendi ama 47 dereceden yuksek hic olcmedim (gunesin altinda sarjda yaklasik 1 saat asphalt 8 oynayip hassas isi olcerle olctum.)
    Bu isi telefona zarar vermez.

Bulunduğum yer 32 dereve iken S5 asphalt 8 oynarken maksimum 42 derece oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ThewatermeloN

quote:

Orijinalden alıntı: talha733

köşelerden bahsetmiyorum telefon cam ve büyük oldğundan elime tam oturmadı bende S5 aldım

NOT: ellerim ufak değildir

NOT 2: mağazada Z2,M8,G3,S5 kullanımdım bence içlerinde ne iyisi S5 di

m8 ve g3 kullandın gittin s5 mi aldın

http://i.hizliresim.com/q96dGq.jpg

Buna bakarak aldım

En sorunsuz 2 cihaz M8 ve S5 dir ama M8 in kamerasi daha kotu ve telefonu kab takip kullanacagim icin malzeme kalitesinin hic bir önemi yok

• 5 derece farktan telefon patlamaz. Ayrica benim cihazim sarjdaydi. Antutu v4 testinden g3 36500 aldi. V5 testinden ise 41300(küsüratlari hatirlamiyorum)
    Malzeme kalitesi kotu olan bir cihaza kilif taksaniz da onun malzeme kalitesi kotudur.

• quote:

5 derece farktan telefon patlamaz. Ayrica benim cihazim sarjdaydi. Antutu v4 testinden g3 36500 aldi. V5 testinden ise 41300(küsüratlari hatirlamiyorum)
    Malzeme kalitesi kotu olan bir cihaza kilif taksaniz da onun malzeme kalitesi kotudur.

S5 ile 43500 alıyorum istersen SS atayım

Cihazlarin sarj surelerine bir bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeolm1 -- 8 Eylül 2014; 23:22:20 >
  • quote:

5 derece farktan telefon patlamaz. Ayrica benim cihazim sarjdaydi. Antutu v4 testinden g3 36500 aldi. V5 testinden ise 41300(küsüratlari hatirlamiyorum)

M8 plastik kılif takacagim icin metal olmasinin hicbir onemi yok

• Canim benim asusun memopad 7 sinde 32 bin puan aldim antutuya cok guvenmek dogru degil. Hem 1000-2000 puanin cok da bir onemi yok.

• selonur1 S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız

• selonur1 S kullanıcısına yanıt
    pek önemi yok sayılmaz fakat en azından bi ışık tutuyor devletin e-tab4 üde 15000 alıyor mesela
  • Elite in en onemli sorunu cift dokumanin cepte acilmasi ve bu yuzden cabuk sarj bitiriyo

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.