Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite aldım MUTLUYUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise öğrencisiyim mağlum para biriktirmek zor bi şekilde biriktirdik aldım bu telefonu hakkım çoktur problem olursa hakkımı helal etmiyorum şimdiden söyliyim ama şu ana kadar problem olmadı... Telefona gelirsek;

-Fulya Real den 1300 tl ye aldım (4ay oldu) fakat yazın son günlerinde fiyat 1240 civarı
    -ŞARJ: 2500 mah batarya fakat GM özel yazılımla 1-2 gün rahat gidiyor ŞARJI HARİKA
    -EKRAN: mükemmel tek kelimeyle harika logo lar büyük olunca renklerde canlı olunca harika gözüküyor(GO launcher kullanıyorum)
    -SES: vasat çok iyi kalite bekliyosanız sakın almayın ses çıkıyormu çıkıyor ama eski BlackBerry im den daha kötü diyebilirim
    -PERFORMANS: söylemem gerek duymuyorum oyun manyakları ( benim gibiler ) alabilirler
    -FİYAT: bence biraz pahalı 1300 lira günümüzde çok yüksek bi miktar 1100 lira olsa bu telefon tam bi NİMET olurdu
    -İNTERNET HIZI: wifi kalitesi normal pek olağan üstü değil
    ***KAMERA***: kamera harika fakat bi problem var 2 dklık video 200 mb tutuyor
    -YAZILIM: 4.2 telefona cuk diye oturmuş adamlar yapmış sorunlar yok mu tabiki var ama adamlar uğraşmış iyi olmuş gibi temmuz güncellemesiyle hatalar arttı gibi
    -EKRAN DOKUNMATİĞİ: tek kelimeyle harika diğer GM cihazları gibi değil
    -ÇİFT DOKUNUŞ:Ben kapalı tutuyorum cebimde falan açılıyor sinir oluyorum
    -BOYUT: Benim elim büyük ben tek elle rahat kullanabiliyorum fakat cebe girmesi falan zor oluyor
    -MALZEME KALİTESİ: kap takma gereği duymadım çok iyi bikasası var Tek parça gibi tek problem eliniz bi süre sonra kayıyor Kap lazım
    SORULAR OLURSA BEKLERİM İYİ GÜNLER

REKLAM AMACIM YOKTUR BUNDAN 1 AY ÖNCE GM KARŞITIYDIM ŞİMDİ GM CİYİM HESAP GEÇMİŞ YORUMLARIMDAN KONULARIMDAN BAKABİLİRSİNİZ ANTUTUDA 40.000 ALİYO GUNCELLEME SONRASİ SON OLARAK NOTE 3 GEÇMİŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA O YURT DIŞI VERSİYON TR DEKİ KISALTILMIŞ HALİDİR...Son olarak telefon en cok 38 dereceyi gordu sarj takili iken dahil degildir!

EDİT: RESİMLERİ YÜKLEDİM...
     General Mobile Discovery Elite aldım MUTLUYUM !!! General Mobile Discovery Elite aldım MUTLUYUM !!! General Mobile Discovery Elite aldım MUTLUYUM !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jkstm -- 27 Eylül 2014; 19:23:19 >

• Keske bende lg g3 alsamda mutlu olsam .

Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcht38 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben 1300 tl yi verirken içim cız etti sen nasıl 2000 tl yi vericeksin LG G3 e bu arada saol ben LG yi pek sevmiyorum fakat size önerim istanbulda iseniz İSTANBUL BİLİŞİMDEN 150-250 tl ucuz bi şekilde alabilirsiniz telefonlarınızı örneğin nexus5 1110 lira lg G2 1250 tl (16 gb) İYİ GECELER.... GM öneririm
  • Jkstm kullanıcısına yanıt
    Lg g3 almak isterimde param yok alsam mutlu olurdum bide bende para biriktiriyorum seneye kadarda biriktirecem seneye android 64 bit islemciye gececek o zaman paraya kiyip amiral gemi alacam. Seneye kadar discovery ile idare edecem veya iphonede alabirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 18 Haziran 2014; 22:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Lg g3 almak isterimde param yok alsam mutlu olurdum bide bende para biriktiriyorum seneye kadarda biriktirecem seneye android 64 bit islemciye gececek o zaman paraya kiyip amiral gemi alacam. Seneye kadar discovery ile idare edecem veya iphonede alabirim
    o kadar çalışıp kıtı kıtına telefon almak mantıklı mı? herkesin kendi fikri, almakta özgür herkes ama benim param anca bi telefona yetse gidip telefon almam. hele telefon almak amacıyla çalışmam, kendimi kısmam kahvaltıda vesaire. hayırlı olsun bu arada.
  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Blackberry sen sıkılinca insan her şeyi yapiyor BB se mesajlara giriyosun donuyodu be haci

• hayirli olsun :) iyi telefonda adamlar hic bi sozunu tutmuyo uzun soluklu kullanim olur insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28ky28

hayirli olsun :) iyi telefonda adamlar hic bi sozunu tutmuyo uzun soluklu kullanim olur insallah
    hayatınızdan,yiyeceğinizden kısarak cep telefonu alınmaz,alınmamalı.O cihazlar amaç değil araçtır arkadaşlar yapmayın etmeyin.
    Neyse yine de hayırlı olsun.
  • Anlattığına göre açlıktan nefesin kokuyor ama sen gidip 1300e telefon alıyorsun. Allah akıl fikir versin, güle güle kullanın. İnşallah bi sorun çıkmaz

• Hayırlı olsun güle güle kullan

Bende bi ara elite alacaktım arkadaşımda gördüm vazgeçtim çok büyük geldi bana

Nexus 5 alıcam

• 2 ay sonrası için reserved.

• Keske g2 alsaymıssın.Neyse hayırlı olsun

• Hayirli olsun umarim bir sikinti cikmadan uzun yillar kullanirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

elite almak bence gerizekalilik

Sebebi ile beraber yazarsanız insanlar neden böyle yazdığınızı anlayabilir.
  • Lan yanlış anlasilma oldu bana okul günleri günlük 5tl veriliyor ailem tarafından ben eskiden 4tl sini harciyodum simdi 1tl sini harciyip simit aliyordum evde gene öküz gibi yiyordum aclik falan yok sadece günlük kar i arttırmak için biraz tasarruf yaptim o kadar

• Aydenz kullanıcısına yanıt
    Telefonu hic Canli gördünüz mu harika bence simdilik 1ay sonra ne olur bilmiyorum ama telefon ses hariç harika... GM on yargilarinizi kitin artik bazilari yüzünden piyasaya yeni marka giremiyor

• Swonz kullanıcısına yanıt
    Yanina şarj aletini Bağlasan iyi olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Jkstm

Telefonu hic Canli gördünüz mu harika bence simdilik 1ay sonra ne olur bilmiyorum ama telefon ses hariç harika... GM on yargilarinizi kitin artik bazilari yüzünden piyasaya yeni marka giremiyor

g2yle elite bi yanyana koyun

• quote:

Dön bi kendi aklına bak
    Sanki mtk li teli 1300 e alioz. G2 den daha iyi özelliklero var ve daha ucuz Paralel ithalat olmayan g2 32 gb 1600 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Candar77

quote:

Dön bi kendi aklına bak
    Sanki mtk li teli 1300 e alioz. G2 den daha iyi özelliklero var ve daha ucuz Paralel ithalat olmayan g2 32 gb 1600 ?

yah hehe 1060 tlye aldim 32 siyah kendinizi avutmaya calismayin.telpa girmis size hala savunuyorsunuz yazik

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.