Şimdi Ara

general mobile discovery elite vs sony xperia zr (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Siz busunuz işte.adam KANITLARLA geliyor.sen boşboş konuşmaya devam et.

Şunu anlamıyorum
    Elife e7 tanıtılıyor foruma ana sayfa haberi oluyor,herkes MÜKEMMEL telefon muamelesi yapıyor

Türkiyeye Discovery Elite adıyla geliyor, şurası şöyle burası böyle deniliyor,çöp muamelesi yapılıyor.Allah HAK yiyenlerin belasını versin.Bir türk firmasınında imajını zedelemeyin.sen s4 kullanacaksın veya onu şunu kullananıyorsun ya BABANIN fabrikası ya kötüle anasını satıyım.Bu ülkede iyiye giden herşeyin önüne bir taş konulmuştur.Allah alayının belasını versin.Ben şahsen general mobile olsam yemin ediyorum giderim başka ülkelere veririm ucuzdan f/p telefonları bizim tr deki firmalarda türkiye fiyatlarını gözden geçirmez aksine ortalık bize kaldı diye iyi bi geçirirler ohhh misss.Şimdi doya doya .okunu yiyebilisiniz telefonunuzun.alternatif kullanım şekillerinide unutmayın.Ha isterse bu yazı bu forumdaki son yazım olsun umurumda değil.

Ekleme: ha şunuda ekleyim türkün türkten başka dostu olmaz.herkes nerden geçiririz mantığı ile çalışıyor siz hala knock code ile aaa bak 3 dokundum kamera ajıldı demeye devam edin.

Ek2: ben kimseye şunu almayın demiyorum Türk firmalarının imajının zedelenmesine karşıyım.ister gm olsun piranha olsun, dark olsun , airties olsun.elin adamı kendi malını över biz rezil ederiz.türk mantığı bukadar işte(not:türküm)

Hacim iyi konusmussunda servisi tamirinde göz ardi etmemek lazim benim telefonu da general mobile discovery kardeşimin power tuşu arizalandi şarj soketi bozuldu benim şarj soketi gitti power tuşuses ttuşuna nazaran çok daha az basiyor sanki çok basamaktan eridi ekranda beyaz beyaz bulutlanmalar vs vs ekran hariç daha onun içingondermedik ddiğerlerine kullanici hatasi deyip kendi vatandasindan çinden 0.20 kuruşa gelen soketi yada tuşu 50 TL ye takmanin insanları afedersin önek gibi sagmanin neresi turkluge hatta gecelim bizde turkuz müslümanlıkga hatta insanliga sigar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam telefonun fiyat farkı malzeme kalitesi belli eder sony bu yüzden pahalı yazılım olarak gelirsek xperia l cihazını bile ard güncelleme verdi telefon şu anda 4.2.2 de olup kusursuz çalışıyor yakında yeni güncelleme alacak

• quote:

Şunu anlamıyorum
    Elife e7 tanıtılıyor foruma ana sayfa haberi oluyor,herkes MÜKEMMEL telefon muamelesi yapıyor

Türkiyeye Discovery Elite adıyla geliyor, şurası şöyle burası böyle deniliyor,çöp muamelesi yapılıyor.Allah HAK yiyenlerin belasını versin.Bir türk firmasınında imajını zedelemeyin.sen s4 kullanacaksın veya onu şunu kullananıyorsun ya BABANIN fabrikası ya kötüle anasını satıyım.Bu ülkede iyiye giden herşeyin önüne bir taş konulmuştur.Allah alayının belasını versin.Ben şahsen general mobile olsam yemin ediyorum giderim başka ülkelere veririm ucuzdan f/p telefonları bizim tr deki firmalarda türkiye fiyatlarını gözden geçirmez aksine ortalık bize kaldı diye iyi bi geçirirler ohhh misss.Şimdi doya doya .okunu yiyebilisiniz telefonunuzun.alternatif kullanım şekillerinide unutmayın.Ha isterse bu yazı bu forumdaki son yazım olsun umurumda değil.

Ekleme: ha şunuda ekleyim türkün türkten başka dostu olmaz.herkes nerden geçiririz mantığı ile çalışıyor siz hala knock code ile aaa bak 3 dokundum kamera ajıldı demeye devam edin.

Ek2: ben kimseye şunu almayın demiyorum Türk firmalarının imajının zedelenmesine karşıyım.ister gm olsun piranha olsun, dark olsun , airties olsun.elin adamı kendi malını över biz rezil ederiz.türk mantığı bukadar işte(not:türküm)

gm dediğin firma amerikada kurulmuş bir şirkettir sadece ortaklarında türk vardır.
    gmd elite 999 tl den gelse istediğin kadar al bişey demem 6 bin tl den de al birşey demem
    fakat adam sormuş şu,şu fiyata hangisi en iyi bizde o fiyata gmd elite alınmaz dedik çünkü ''ÇöP''
    gmd olduğundan pahalı geldi ve o fiyata z1 c ge bulunabiliyor.
    Şimdi forumdan güle güle

• Gmd elit al zr neci elitin yaninda fasafiso

• isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    0.20 kuruşmu? Hocam anakart değişiyor anakart maliyeti en az 40-50 dolardır o anakartın.siz gm bu işi böyle olsun istedi diyemi böyle oldu sanıyorsunuz? Gerçeğini söyleyim, firmada,kullanıcıda zarar gördü hatadan. gm %99.9 ihtimal o elli lirayı o anakartın nakliye işlemi için istiyordur.(yeni kartın üretim masraflarınıda üreten,hatayı yapan asıl suçlu gionee olduğu için gionee ödüyordur muhtemelen)

Forumdaki aptalların dayanağı olmadan mantığa uymayan sözlerini özellikle dikkatte almamanızı tavsiye ederim hocam.

Birde şu güncelleme mevzusu var.(size demiyorum bu kısmı) lan beyinsiz, cihaz ne işlemcili?
    -Mtk
    Mtk6589 için 4.4.2 ne zaman çıktı?( source)
    -2hafta önce
    +daha neyin baskısını yapıyorsun ozaman neymiş ocağa söz vermiş lan muzaffer gölcü gibi samimi başka ceo yok.o adam ocak gibi sourcenin ellerinde olacağı düşünüyordu gelmeyince ne yapsın? Muzzafer göncünün en büyük hatası forum ile samimi olmaktır,bizim insanımıza yüz verince bi tarafı kalkar o hesap.üzüme tükürür bağcıyıda döver bizim millet.

• Bizim burdaki telefoncu 15 tl ye 1 yıl garantili yapıyor yanlısınız var anakrt degil sadece soket degisiyor ben servisin bu denli kötu olduğu nu dusununce yaron ekranda veya baska yerinde arıza olsa onada para ister dusıncesi ile tuketici mahkemedine sikayet. Ettim ni tekim sarj giris yerinden sonra kardesimin power tuşu basmıyor benimki de ses tusuna. Gore kıyas ettigimde her.gecen gun eriği ni. Hissediyorum suanda da ekranımda beyaz beyaz bulutlanmalar oldu sarj giris uerinden 50 lira isteyen bu servis kim bilir ekran ile power tusından neler cıkartır diye ypllamadım bile sonucta kullandıkca bozuldu yani kullanıcı hatası tabi onlar ın gorusu ama benim dusuncem ucuz etin yahnisi bidaha general Mobile mi allah. Allah allah

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Şunu anlamıyorum

gm dediğin firma amerikada kurulmuş bir şirkettir sadece ortaklarında türk vardır.
    gmd elite 999 tl den gelse istediğin kadar al bişey demem 6 bin tl den de al birşey demem
    fakat adam sormuş şu,şu fiyata hangisi en iyi bizde o fiyata gmd elite alınmaz dedik çünkü ''ÇöP''
    gmd olduğundan pahalı geldi ve o fiyata z1 c ge bulunabiliyor.
    Şimdi forumdan güle güle

+1..
     general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 17 Mayıs 2014; 2:51:21 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.