Şimdi Ara

general mobile discovery elite vs sony xperia zr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isa_001453

Tesekkurler aklimda piranha dark evo gibi urunlere gidip gidip geliyo sonu yok bu isin ya :( buyuk ekran ve cok uygun fiyatli o telefonlarda. Ama sony bambaska dedigin gibi

Durumum müsait olsa ZR alırdım donupte arkama bakmazdım bile geride kalanlar nasılmış diye bunu sadece deneyim ve gozlemlerimin sonucu soyleyebildim
  • Z daha ucuzlayamadan üstüne 2 tane model çıkardılar. Büyük ihtimalle android 4.5i bile vermeyecekler. Ayrıca işlemcilerin alakası dahi yok, elite her türlü ezer. İlla gm olmayacak diyorsan g2 al, sony 2 katı fiyatına satıyor maşallah.

Sen ne alırsın diye sorarsan discovery 2 bekliyorum, zopo da alabilirim. Oyuncağa 1500 tl vermek koyuyor bana.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Aynen de zopo neymis ne olacakmis bu saatten sonra piyasayi sallayacak degil heralde :)
    Ya sarj giris yeri butun insanlarin ciddi manada canini yakti bi ders verilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş g2 al demişte g2nin fiyatı 1500 lira zr 1250 lira. 250 lirayı versin g2 alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetakfklnc

Arkadaş g2 al demişte g2nin fiyatı 1500 lira zr 1250 lira. 250 lirayı versin g2 alalım

sony center da 1150 daha pazarlıgada oturmadım :D sanalpazarda 1190 lira :D
  • Yani 1250 bile değil :)

• kardes zr ve g2 sanal tuşlu olmasa al derdim bır daha düşün derim sanal tuş hiçte hoş degil ekrandan fazladan yer yiyor

• gm mobıle para kaptırma sakın,gm kısmına konu acmıssın tabı fanboylar sımdı toz kondurmaz ama elıte de olsa hıkaye aynı servıs bakıyor..

general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr general mobile discovery elite vs sony xperia zr

• stevejones kullanıcısına yanıt
    abi şuna bak ya nasıl bi hataya düştük binlerce belki milyona yakın insan aldı bu telefondan ya yazık günah ya bildiğin milyonların kul hakkına girdiler yazık günah ya
  • elıte ın tanıtım dh vıdeosunun altındakı yuzler dıscovery sahıbının yorumlarında gayet acık,reklam kokan hareketler ıcın bıle mesuta yuklenmısler,tabı gm nın yın efıyattan donanımdan ıkı ay once soyledıklerınde nasıl dondugude apacık ortada zaten.
  • biri demişti de kim nerde hatırlayamadım 700 tl de olsa dahada almam gmd elite müslüman aynı yerden bi kere sokulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesperaDQ

kardes zr ve g2 sanal tuşlu olmasa al derdim bır daha düşün derim sanal tuş hiçte hoş degil ekrandan fazladan yer yiyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=telcepnoklm132&categoryId=371946&sku=TELCEPNOKLM132-B&gclid=CLP9zd6otr0CFZHJtAodp0oAQQ&propertychange=1

bide nokia 1320 cıkmış android i cok aman aman kullanmıyorum zaten internet mesenger facebok kamera galeri vs hepsi WP dada var şarjıda 3 gün gidiyo diyolar şu sanal klavye olayı benimde canımı sıkıyo ya :(

• Slm kardesim dunyada alabılecegın lamlık hasasıyet ve estetik bakimindan Android telfonlar platformunda 2 adet telefon var bence 1bırı sarp ikincisi sony dır sharp dünyada var ama türkiyede henüz yok o yüzden hiç düşünmeden sony zr diyorum sanal tuş takımını kafaya takma bnce harika düşünülmüş ayrıca suya dayanıklılık alttaki led çıkarılabilir batarya 4.4 kıtkat dualshock, mıracast desteği çabası bnde l kullanıyorum zr ye gecıcem inşallah

• system6666 S kullanıcısına yanıt
    Su ara biraz maddi sikintidayim bende xperia l nin ikinci ellerine bakiyorum elinden cikarmayi dusunuyormusun?
    Suan kullandigim gmd sarj yeri bozuldu servis kullanici hatasi dedi tuketici haklarina sikayet ettim cevap bekliyorum

• Xperia t buldun bi tane ikinci el tas gibi 650 TL

• Öncelikle elite, discovery falan geç, kullananlara lafım yok ama üzerinde general mobile yazan bir alete ancak 600 Lira verilir.
    Bir çok kişi aynı söylemiş ama benim tavsiyem G2 al. Yok G2 olmaz dersen ZR'yi al.
  • Sonny alma sakin hem coook pahali hem destek yok .(güncelleme desteği) LG öneririm güncellemesi iyi fiyat olarak normal.GM de iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 15 Mayıs 2014; 15:36:57 >
  • Gmd de kronik sorun varda gm elite de kronik sorun varmi ??
    Yok

Simdi g 2 al dienler e soyliyeyim g2 32 gb 1600 tl civarinda(yanlis varsa şaapin iste) 300 tl cope atilacak para degil

Kamera + müzik+playstationun varsa onlarla ilgili iletisim istiorsan sony alicaksin

Oyun filan icin gm elite

Hea kamera xperia cok mu ustun ? Hadda bazi cekimlerde gm elite ustun isiktan kaynaklanio galiba muzik hani gine pek bisey farketmez benim tercihim gm elite :d

• Edit : oyun felan da gozun yoksa lumialara bak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wild Life1

Sonny alma sakin hem coook pahali hem destek yok .(güncelleme desteği) LG öneririm güncellemesi iyi fiyat olarak normal.GM de iyi.

Ben ikinci el aldigim xperia t için 430 MB yazilim güncellemesi indirdi kurulumu 52 dk surdu ve telefonbbazdan asabi bütün ayarlari değişti bizi arrti kamerasi muazzam bi şekilde fark etti Sony de güncelleme eskiden yoldu bende eski xperia neo v kullanicisiyim ama simdi yazilimsiz olmayacagini anladilar çok temiz bi telefon aldim ikinci eli bile deli para bu Sony on numara :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.