Şimdi Ara

general mobile discovery elite vs sony xperia zr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beklenen telefon nihayet cıktı ve özellikleri hoş duruyor ama fiyat GMD ye yakısır bir fiyat olmadıgı kanaatindeyim sonuç ta suan kullandıgım ve cevremde bir çok kişinin kullandıgı telefonun şarj giriş yeri problemi yaşadı ve teknik servis telpada kullanıcı hatası adı altında 50 tl gibi bi ücret talep edildi kimi insanlar gönderin tüketici mahkemesine vereceğim diyerek ücretsiz yaptırılmasını talep etti kimisi de 50 tl odeyerek telefonunun tamirini yaptırdı.

Gelelim sonynin teknik servisine eskiden GMD den önce Xperia ne v marka modelli telefonunu kullanıyordum aynı problem o seridede varmıs servise yolladım 3 hafta sonra üst versiyonunu sıfır hiçbir ücret talep etmeksizin gönderildi ve sahibinden de bir çok teefon servisten yenisi değiştirildi veya üst versiyonu geldi ihtiyaç fazlası diye satılık birçok sony xperia telefon var bu garanti konusunda en iyisi kesinlikle sony güvenim sonsuz burdan onlara teşekkürlerimi iletiyorum.

gelelim asıl konumuza :)

general mobile discovery elite vs sony xperia zr

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/General-Mobile-Discovery-Elite-vs-Sony-Xperia-ZR

ikisini özellikleri deortada e fiyatda ortada

http://www.teknosa.com/urunler/125071210/sony-xperia-zr-white-akilli-telefon

http://www.telpamarket.com/Discovery-Elite-3GB,PR-1130.html

görünüşe göre ram rom ve kamera farklılıkları göze çarpıyor gibi

rom 2 Vs 3 Kim için ne kadar etkiler bilinmez 1 idare ediyordu 2 yeter bence

dahili hafıza uygulamalar yuklu olsun yeter benim tercihim tabi yeterli hafızası var sony nin sonucda kart desteği ile video fotograf cekilebilir

kameraya gelince sony nin mercegi 5mp de bile mükemmel GMD nin 8 inden daha iyi
    xperia zr nin de 13.1 olmasına rağmen elite in 16 sından iyi olacagını düşünüyorum

en onemli konuda garantisi elektironik üründe daima teknik servis on planda dır tabi benim için
    düşüncelerim bu yönde aklım sony xperia zr diyor sizinle paylaşmak istedim bu pazar telefonlardan birini almayı düşünüyorum Siz sevgili arkadaşlarımdan yorum ve tercihlerinizi bekliyorum.
    bu arada şuanki fiyatlar ilerde link lere ulaşılamaya bilir.
    Sony xperia zr 1250
    GMD elite 1299
    Sony altinda actim pek cevap alamadim ayni konuyu birde burda açma gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa_001453 -- 24 Mart 2014; 12:05:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1399 A LG G2 AL İŞLEMCİ DAHA İYİ
  • LG nin ürünleri bana itici geliyor :( hic ilgilenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

LG nin ürünleri bana itici geliyor :( hic ilgilenmedim.

GM SAKIN ALMA. SONY 700LÜK TELİ 1000E SATIYOR VE GÜNCELLEME ZOR VERİR. LG NEXUS 5 VEYA LG G2 ÖNERİRİM. NEXUS GÜNCELLEME BAKIMINDAN DAHA ALINASI DURUYOR
  • Hocam biri anya biri konya suan s4 proyu siz ya mt6592 ile yada 1.6 ghz s400 (gmd2) ile karsilastirabilirsiniz. Biri 4.5 inc tft ekran biri 5.5 inc ips ltps ekran. Biri 8gb +32 gb : 40 gb biri direk 32 gb. Biri s800 super bir isemci digerini yukarida yazdi zaten. Birinde prof tabnali kamera kullanilmis. Digerinde (eger xperia z1deki gibise) ortalama bir kamera kullanilmis.

Ozet olarak zr gmd2 ile boy olcusrbilir ancak. Ayrica teleservice telpadab bin beterdir

• Hocam biri 4.5 inç bi tel biri 5.5 çok farklılar bence
  • Yine ben kardeşim :) Çok üst düzey oyun manyağı ve büyük ekran hastası değilsen zr yi alınca mutluluktan ölürsün bence. Ki zr nin de yabana atılmayacak özellikleri de var yani işlemcisi rami seni haydi haydi götürür. Ekranı da 4.6" yani benim için çok ideal. Ayrıca discoveryde çıkan kronik sorunlardan sonra general mobilea hiç yönelme bile bence. Onun yerine arkadaşların dediği gibi lg g2 nexus 5 gibi cihazlara da yönelebilirsin zr istemezsen. Bence hiç elite'i düşünme bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca Sonynin servisininde forumda konu açan bi arkadaştan çok iyi olduğunu duydum. Telefonda kronik bir hata varmış, garanti hiçbir ücret talep etmeden sıfır cihaz göndermiş

• Evet benim eski telefonum xperia neo v idi şarj girişi bozuldu kamerasi 5 mp di üst versiyonu olan bi telefon gönderdiler kamerasi 8 MP vs sifir cihaz hic bir ücret talep etmediler

Ekranin o kadar büyük olmasıbenim iiçin dezavantaj sarji daha çabuk bitecek cebe sigmayacak gmd 1 in boyutlarına yakin zr benim için yeterli.

Anya konya olayini da anlamadim fiyatları yakin servis de ortada telpa bin bu kadar kotu olacagi aklimin ucundan geçmemişti sonuçta Samsung u bize tanktan firmalardan biri telpa benim bildiğim.

• kardeşim gmd elite yarım günü çıkaramayacak bataryasından dolayı (normal kullanımda) çok büyük olduğundan ,o boyutta çok kalın olduğundan,kötü bir kameradan,(ön kamerası iyi) malzeme kalitesinden ve müthiş servisi ''Telpa'' sayesinde 700 tl olsa bile alınmaz. Bu arada zr paralel ithalat olduğundan biraz pahalı sanki
  • Bide Sony de 4g varmis ne kadar yararlidir bilmiyorum bilen varmi ?

• Bu forumda her gm konusundan önce önce bir discoverye giydirme yapmadan konu açmak yasaklandı sanırım. Öyleki telefonu almayan adam bile telefonu kötülüyor.

Sonuç olarak inandırıcılığını kaybediyor bu tür serzenişler, bir çok kişiden soket için para alınmadığına ben şahidim mesela, benim çevremde de 4-5 tane var ve bu telefonlardada hiç bir sorun oluşmadı.

Yorumlarınız hiç inandırıcı gelmedi yani, nasıl derler, at yalanı seveyim inananı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

kardeşim gmd elite yarım günü çıkaramayacak bataryasından dolayı (normal kullanımda) çok büyük olduğundan ,o boyutta çok kalın olduğundan,kötü bir kameradan,(ön kamerası iyi) malzeme kalitesinden ve müthiş servisi ''Telpa'' sayesinde 700 tl olsa bile alınmaz. Bu arada zr paralel ithalat olduğundan biraz pahalı sanki

Hocam sizde abartmışsınız afedersinizde. Kalınlık olarak Htc onede kamera çıkıntısı olsa aynı oluyorlardı. Bataryası şuan piyasada olan nexus 5'ten çok daha iyi olaacak neden derseniz aynı işlemciyi kullanıyorlar. elitede %30 normal IPS göre daha tasarruflu ekran var.Ayrıca bataryasıda daha çok. Kötü bir kamera demissiniz omniVision ne zamandır kötü olmuş alın bakın kötü dediğiniz kamerahttp://www.ovt.com/products/sensor.php?id=117. Ayrıca malzeme kaliteside ortalamanın çok üstünde. Siyah renk parmak izi tutuyor sadece o kötü oldu.

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Dünya mali icin ne diye yalan söyleyim hangi konuda yalan soyledigimi düşünüyorsan şöyle fotografsa fotoğraf vodeoysa video ses kaydi ise ses kaydi hepside montajsiz yayınlayabilir im. Ki ben yalan soylesem ne soylemesem ne olacak burada bilgi paylaşmaya calisiyoruz benim adima alinmiş 3 adet gmd var biri servise gitti 50 TL istediler şuanda elimde kullandigim bozuldu iyiden iyiye gitti şarj etmiyor yarin yollayacagim diğer üçüncüsünü de bir ay sonra almistik ondada belirtiler basladi siz kotu düşünüp kul hakkina girmekte ozgursunuz ama ben su yalan dünyada yalan söyleyip ahiretimi hiçe sayamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa_001453 -- 24 Mart 2014; 18:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

kardeşim gmd elite yarım günü çıkaramayacak bataryasından dolayı (normal kullanımda) çok büyük olduğundan ,o boyutta çok kalın olduğundan,kötü bir kameradan,(ön kamerası iyi) malzeme kalitesinden ve müthiş servisi ''Telpa'' sayesinde 700 tl olsa bile alınmaz. Bu arada zr paralel ithalat olduğundan biraz pahalı sanki

Hocam sizde abartmışsınız afedersinizde. Kalınlık olarak Htc onede kamera çıkıntısı olsa aynı oluyorlardı. Bataryası şuan piyasada olan nexus 5'ten çok daha iyi olaacak neden derseniz aynı işlemciyi kullanıyorlar. elitede %30 normal IPS göre daha tasarruflu ekran var.Ayrıca bataryasıda daha çok. Kötü bir kamera demissiniz omniVision ne zamandır kötü olmuş alın bakın kötü dediğiniz kamerahttp://www.ovt.com/products/sensor.php?id=117. Ayrıca malzeme kaliteside ortalamanın çok üstünde. Siyah renk parmak izi tutuyor sadece o kötü oldu.

gmdiscoveryag FANBOY

• quote:

quote:

quote:

gmdiscoveryag FANBOY

Senin gibi çoccocuklar yüzünden adımı değiştirdim. Sırf nicke bakıp yorum yapıyosunuz. Şimdi minik kafana sok bunu bu telefonda senin bahsettiğin şeyler yok ki yurt dışında bile 1.200 liraya satılan bi model. Git kum havuzunda oyna

bana batarya sürelerinin nexus 5ten kötü olduğunu

Htc oneden çok kalın olduğunu

kötü bir kamerası olduğunu

malzeme kalitesinin kötü olduğunu

Zr'nin bundan daha iyi olduğunu (ikisi aynı fiyat)

700 liraya bu seviyedeki bi telefonu alabileceğini kanıtla sonra siyasi içerik atıp kendimi banlatacam hadi bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gmdiscoveryag FANBOY

Senin gibi çoccocuklar yüzünden adımı değiştirdim. Sırf nicke bakıp yorum yapıyosunuz. Şimdi minik kafana sok bunu bu telefonda senin bahsettiğin şeyler yok ki yurt dışında bile 1.200 liraya satılan bi model. Git kum havuzunda oyna

bana batarya sürelerinin nexus 5ten kötü olduğunu

Htc oneden çok kalın olduğunu

kötü bir kamerası olduğunu

malzeme kalitesinin kötü olduğunu

Zr'nin bundan daha iyi olduğunu (ikisi aynı fiyat)

700 liraya bu seviyedeki bi telefonu alabileceğini kanıtla sonra siyasi içerik atıp kendimi banlatacam hadi bakalım.

gmd elite benim için çöp ve yaşına bakta konuş kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Dünya mali icin ne diye yalan söyleyim hangi konuda yalan soyledigimi düşünüyorsan şöyle fotografsa fotoğraf vodeoysa video ses kaydi ise ses kaydi hepside montajsiz yayınlayabilir im. Ki ben yalan soylesem ne soylemesem ne olacak burada bilgi paylaşmaya calisiyoruz benim adima alinmiş 3 adet gmd var biri servise gitti 50 TL istediler şuanda elimde kullandigim bozuldu iyiden iyiye gitti şarj etmiyor yarin yollayacagim diğer üçüncüsünü de bir ay sonra almistik ondada belirtiler basladi siz kotu düşünüp kul hakkina girmekte ozgursunuz ama ben su yalan dünyada yalan söyleyip ahiretimi hiçe sayamam.

Üstad sanırım fazla üzerine gittim, kusura bakma. Benim söylemlerim genel olarak fanboylara, yani sana alıntı yaptım ama genel konuştum.

Bir şey çok satmasın hep aynı şeyler..

• Eğer aklına ZR girmişse geriye donup bakma bile
    Şuan zr'nin fiyatından dolayı gmd2 bekliyorum ben.
    Sony pahalıdır ama elinde tutunca iphone hissiyatı veriyor. iphone bit kadar ekranıyla premium kalitesiyle o kadar para ediyorsa sony de bu yüzden pahalıdır ama DEĞER.
    Android cihazların kralı sony'dir. Xperia Sola'yı satıp Galaxy S2 aldığımda allah benim belamı versin demiştim. İlk Samsung cihazımdı kendisi.
    Edit: Hiç bir marka ile bir ortaklığım yoktur fanboyu falanda değilim. Android cihazların alayını kullanmış biri olarak soyluyorum bunu. Sony gerçekten çok iyidir (xperia Z hariç).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 28 Mart 2014; 14:21:34 >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler aklimda piranha dark evo gibi urunlere gidip gidip geliyo sonu yok bu isin ya :( buyuk ekran ve cok uygun fiyatli o telefonlarda. Ama sony bambaska dedigin gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.