Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KAFAYI YEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekrana dokunmadığım halde kendi kendine birşeylere dokunuyor birini arıyor valla bıktım iki gündür böyle acil yardım telefon elimde kalacak bide sağ köşe 3mm kadar yukarıdan aşağıya komut almıyor neden olur

• ...Bende discovery kullanıyorum suanda fakat discoverden önce galaxy gio kullanıyordum ondada aynı sorun vardı sorun şu ki ekranın içindeki kağıt bir zaman sonra kafayı yiyo onun değişmesi lazım garantisi varsa vakit kaybetmeden yolla
  • Sifirla hard format mi ne var öyle sifirla düzelir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik ekran flexinde temassizlik olabilir. Kapağı açmaya çalıştın mi hiç ?
  • format attım düzelmedi en iyisi telpaya göndermek ama şikayetvar.com inanılmaz şeyler okudum uzun sürecek gibi görünüyor
  • bazen oluyor her markada yaşanıyor garantiye baktırmak lazım
  • Bende galaxy ace ve lg p970 de ayni problemle karsilasmistim teli sarja takinca kafayi yiyodu kabloyu cikarinca duzeliyodu

• su kaçmış olabilir .yagmurlu bir günde bende telefonla konuştuktan sonra olmuştu sonra düzeldi.
  • su kaçmış olabilir .yagmurlu bir günde bende telefonla konuştuktan sonra olmuştu sonra düzeldi.
  • Banada aynısi arada oluyor dokunuyor ben dokununca arada sapitiyor kendi dokunmaya basliyuor sonra ben tekrar dokununca duruyor ilk aldigimdan beri var ben ekran filminden suphelendim yanlis yapistirdim dedim ama donanimsalsa ilerde devamli hale gelirse 2 yillik garanti var yollarim gider suan toplasan 5 kere yapmistir 1 aydir kullaniyorum
  • telefonu alalı 3 gün oldu. vatandan aldım. dokunmatiği bu 3 günde 4 defa sapıttı uyku moduna alınca düzeliyor. ama sıfır bir ürünü böyle kullanmak istemiyorum. mağazaya götüreceğim iade/değişim yapmazsa ne gibi haklarım var iade/değişim yapması için ne söyleyebilirim. bu sapıtmayıda henüz sık yapmadığı için orda bunu nasıl ispatlayabilirim. mağazadan alışverişlerde keyfi iade hakkı olmadığı doğru mudur? yardım için şimdiden teşekkürler.
    telefona acil ihtiyacım olduğu için servise/telpaya yollama şansım yok.
  • Bu durumdan muzdarip olup servise giden var mı arkadaşlar? Ne kadar sürede geri dönüş yapıyorlar ve telpa ücretsiz yapıyor mu bunu acaba?

• Aynı sorun anneme aldıgım telefonda da vardı. Daha ılk gun evde kurcalarken dokunmatık kendı kendıne bastıgını farkettım ama elektronık cıhazdır gecıcı bır durumdur dıye ustunde durmadım ılerleyen gunlerde artarak kendı kendıne menuler arasında gezme sorunu arttı kafayı yedı telefon. 1 kere dokunuyorduk kendı kendıne durmadan ıslem yapıyordu telefon. Vatandan almıstık goturdum telpa servıse gonderdıler dokunmatık klavye degıstı geldı suan sorunsuz. 10 gunde servıse gıttı geldı tamır oldu
  • nigra_ksk N kullanıcısına yanıt
    [DHTUBE=]kardeşim şu anda şu mesajı yazarken bile telefonum kendi kendine dokunuyor :) bende de discovery var eğer sorunumuz aynıysa çözümü yok :( Telpa dediğimiz bilgisiz teknisyenlere 3 kez yolladım. Toplamda 2 ay civarı telefonsuz kaldım. Hala dokunuyor hatalı üretim kılıklı şey :) @nigra_ksk

• Ürünü nerden aldiniz. Hemen faturası ile koşun aldığınız yere.

• bende de aynı sorun var. kendi kendine basiyor ilk onceleri indirigim uygulamalar mi ele gecirmeye calisyo acaba dedim sonradan farkettm ki internet kapaliykende aynı sorunu yapiyor. demekki bi hata var
  • Discovery aldim ama bu kadar sikayeti duyunca endiselenmeye basladim dogrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 1 ay önce Vatan dan Discovery aldım.1 gün sonra ekran kendi kendine tıklamaya başladı.2 kez garantiye götürdüm.10 gün süreyle bekledim.Her gelmesin de ertesi gün yine aynı şeyi tekrar etti.Şimdi yeniden garantiye göndereceğim.Eğer telefonu değiştirmek veya iade etmek istiyorsanız o telefonu 1 yıl içerisinde aynı sorunla garantiye götürmeniz gerekiyor.Ancak böyle kabul ediyorlar.Benden söylemesi.
  • dostum tahminimce bataryan azalınca oluyordur, benim tablette aynısı var %10 kalınca sağa sola basıyor senin kide öyledir yüksek ihtimal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben telefonu ısrarlarım sonucu değiştirdim.Suanki telefondada aynı sorunları yasıyorum.Tahminimce KitKat güncellemesi yapıyorken internet giderse veya güncelleme duraklatılırsa böyle sorunlar olabilir.Tam emin değilim ama aldıgım bu yeni 0 üründedi yine aynı sorunu yaşıyorsam ya gerçekten şanssız biriyim ya da sorun bende .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.