Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KILIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/general-mobile-discovery-kilif-flip-cover-full-96427014#product-information
    Arkadaşlar verdiğim linkte kılıf satılmaktadır acaba güvenilir midir ? İlk defa internet üzerinden alışveriş yapacağım ne dersiniz ? pek anlamıyorum bu işlerden o yüzden soruyorum..

• Satıcının geri dönüşler iyi görünüyor. 6729 işlemde yüzde 100 müşteri memnuniyeti almış. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
  • Bi sorun çıkmaz ama kalemi alırken iyi düşünün hocam, genelde ucuza verilen kalemler dandik oluyor en kaygan ekran koruyucunun üstünde bile kaymıyorlar. Ayrıca flip cover yerine silikon öneririm. Yanına da ekran koruyucu alırsınız internette 3 tanesi 11 tlydi, bedava kargoyla aldım.
  • Cebe koyunca ekran koruyucu zarar görmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan almayın tam olmuyor cihaza

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bunlardan almayın tam olmuyor cihaza

Ne önerirsin ?
  • Aynısını bugun dışarıdan 10 liraya aldım.

Önünde discovery yazıyor aynı kılıf. Cihaza tam oturdu bir sıkıntı yok. Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Aynısını bugun dışarıdan 10 liraya aldım.

Önünde discovery yazıyor aynı kılıf. Cihaza tam oturdu bir sıkıntı yok. Öneririm.

Ben biraz telefonculara falan baktim bulamadim güzel birşeyler ve 20 lira dediler siz nasip buldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunbaba101

quote:

Ben biraz telefonculara falan baktim bulamadim güzel birşeyler ve 20 lira dediler siz nasip buldunuz

Hatay İskenderundayım. Yakınsanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunbaba101

quote:

Hatay İskenderundayım. Yakınsanız yardımcı olabilirim.

İstanbuldayim ben :D
  • Ben sordum yan yana iki telefoncunun birinde 15 diğerinde 20 tTL idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 29 Ekim 2013; 21:19:13 >
  • Arkadaşlar ben güç ve ses tuşlarının olduğu kısım kapalı olan bir silikon kılıf arıyorum. Bulabildiğim tüm kılıfların bahsettiğim yerleri açık. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Arkadaşlar ben güç ve ses tuşlarının olduğu kısım kapalı olan bir silikon kılıf arıyorum. Bulabildiğim tüm kılıfların bahsettiğim yerleri açık. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Niye öyle bir şey istiyorsun kardeş ?
  • Dostum benim ideos x5 kilifim o sekildeydi, ona alistim. Gecen gun telefoncuda denedim acik olan modelini cok garip geldi. Tuslar kilifin icine gomulmus hissi veriyor ve alisilacak gibi degil. O yuzden bir sekilde bahsettigim kiliftan bulmam lazim.

• Kılıf tavsiyesi alabilirim. Maksat daha çok düşmelerde en az zararla çıkmak.
  • Bana da kırmızı tam saran silikon lazım ( bazıları sadece yanlarını sarıyor bana tamamı lazım) ancak bulamadım henüz uygun fiyata :(
  • önce telefonu alsaydık gerisi çorap söküğü gibi gelirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.