Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DISCOVERY kullananlar...deneyimleriniz lütffen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GENERAL MOBILE DISCOVERY telefonunu almayı düşünüyorum...600-650TL arası bulunabiliyor...

Özelliklerine bakılırsa, samsung s3'e yakın bir telefon.Fiyatı da ona göre çok uygun...Ama alıp kullanamayacak olduktan sonra ucuz olmasının bir önemi yok tabi ki...
    O yüzden bu telefonu kullanan arkadaşlardan genel fikirlerini sormak istedim...

Bu telefonu kullanan var mı? Memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum...

• ben hazirandan beri kullanıyordum bi sıkıntı yoktu. Şarj soketi çok çok dandirik tek sorunu ikincikez bozuldu ilkinde şarj almıyordu şimdi bilgisayarı görmüyor. Onun dışında hiç bir problemi yok düşük ve orta grafikte hiç oyunda takılma bile olmaz emin olabilirsiniz. fifa 14 bile oynadım ama işte şarj soketi sorun yaratırır
  • sarş soketi dediğiniz mini usb giriş oluyor o sanırım. tek slot mu var şarj edebilecek.başka alternatifi yok mu? adaptör girişi vs gibi?
  • Ya beyler Gta VC maximum ayarlarda nasıl kasıyor
  • Ben 2 temmuzdan bu yana kullaniyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    bu telefondan memnun olmayan pek yok galiba.bu fiyatlarla bu özelliklerle bu telefon bir fenomene dönüşebilir..

arkadaşın biri şarj soketinde sorun oldu demiş ama...sizde yok mu öyle bir sıkıntı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: candani

bu telefondan memnun olmayan pek yok galiba.bu fiyatlarla bu özelliklerle bu telefon bir fenomene dönüşebilir..

arkadaşın biri şarj soketinde sorun oldu demiş ama...sizde yok mu öyle bir sıkıntı..

Hayir hic olmadi. Normal takio cikariyorum 3 ay oldu alali tik demedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeşim bende memnunum gerek ekran gerek perf. ancak şarj soketi 4 arkadaşımda dördümüzdede bozuldu bende ikincikez bozuldu ilkinde orj kablo kullanıyordum şimdi htc şarj aleti kullanıyorum ancak bozuluyo nedendir bilmem ama bozulması olası yani. Onun dışında şarjı iyi gidiyo bigünü buluyo normal kullanımda bile gayet iyi
  • cevabınız için teşekkürler.
    bir sorum daha olacak;
    kablosuz modeme dönüştürülebiliyor mu bu telefon? bende mesela blackberry var wi-fi hotspot özelliği var,kablosuz modeme dönüşüyor telefon üzerinden bilgisayarla nete bağlanıyorum..bunu destekliyor mu acaba?
  • quote:

cevabınız için teşekkürler.
    bir sorum daha olacak;
    kablosuz modeme dönüştürülebiliyor mu bu telefon? bende mesela blackberry var wi-fi hotspot özelliği var,kablosuz modeme dönüşüyor telefon üzerinden bilgisayarla nete bağlanıyorum..bunu destekliyor mu acaba?

Evet destekliyor :)

• bilgisayarla bağlantı yapmak için ara yazılımları var mı? bunlar güncelleniyor mu sürekli...
    Bu arada n11.com'da bu telefon 610TL

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-cep-telefonu-beyaz-P15774325?cid=601003_EL-BR-cep-telefonu_general-mobile-cep-telefonu_C456&gclid=CLzcle7p87kCFcNa3godQHUAbw
  • quote:

bilgisayarla bağlantı yapmak için ara yazılımları var mı? bunlar güncelleniyor mu sürekli...
    Bu arada n11.com'da bu telefon 610TL

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-cep-telefonu-beyaz-P15774325?cid=601003_EL-BR-cep-telefonu_general-mobile-cep-telefonu_C456&gclid=CLzcle7p87kCFcNa3godQHUAbw

Hayir ara yazilimi yok ama ana konuda var 3-4 tane.
    Normalde direkt takip karti gorrbiliyorsunuz isterseniz harici suit program yukleyip onu kullanirsiniz ana konudakilerden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.