Şimdi Ara

General Mobile discovery Malesef Güncelleme Durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce sıfır alınan telefonda 4.4 kit kat güncellemesini yapmak istediğimizde fotoğraftaki hatayı alıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa teşekkür ederim telefonu sıfırlama ve Root menüsünden Format atma gibi işlemleri yaptım halen aynı hata devam ediyor
     General Mobile discovery Malesef Güncelleme Durdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafıza kartında güncelleme dosyası duruyorsa eğer silip tekrar indirmeyi deneyin, inerken bir problem olmuş olabilir. Eğer sorun devam ediyorsa general mobile resmi sitesinden güncellemeyi indirip oradaki yönergeleri izleyerek kurabilirsiniz.
    Edit: resme dikkat etmemiştim sorun dosyada değil uygulamada. Ayarlar-uygulamalar-tümü yolunu izleyin sistem güncellemeye girip verileri temizle deyin, eğer sorun devam ediyorsa üstte belirttiğimi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay z -- 17 Ocak 2015; 17:42:33 >
  • Bende artık güncelleme gelmeyecek tele sandım başlığı değiştirin lütfen

• Bendede ayni sorun var tlfnu yeni aldim güncelleme yapicam ayni sendeki hayati veriyor bilen varsa lütfen yardim etsin arkadaşlar

• Güncellemeler PC denir yüklenicek şekilde paylaşıldı GM sitesinden indirip o şekilde yukleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

Bende artık güncelleme gelmeyecek tele sandım başlığı değiştirin lütfen

aynen bende dedim güncelleme işini bıraktılar filan

• Sistem Server'larında bakım var. Hafta sonuna kadar düzelir. Şuan kimse güncelleme yapamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rootu kaldırmadan güncelleme yapılamaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.