Şimdi Ara

General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
6.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,telefon alacağım,ancak karar veremedim.Asus'un yeni olması,servisi nasıl bilmiyor oluşum beni düşündürürken ekran boyutu,renk seçenekleri,fiyatının uygun olması çok hoşuma gitti.Discovery'de s3'e yakın özellikleri olması arkadaşlarımda s3 vardı çok güzel özelliklere sahipti.Yada s3 mini mi alsam??Çok kararsızım,yardımlarınızı bekliyorum

• Bütçen ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

Bütçen ne kadar ?
    bahsettıgın cıhazalr arasında zenfone ıyı moto g de bak bence..

servısı onemsıyorsan zaten dıscoveryden falan uzak dur gıdıp adam gıbı bır cıhaz al,asus sonucta yıllardır var olan bır fırma.
     General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi?

• Zenfone 5,S4 den iyi cihaz kesinlikle Zenfone al.GM ve Samsung bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vakitten sonra s3 yada minisi alınmaz
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    çok sağolun,bilmiyordum gm nin böyle sorunları olduğunu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingwalter

onlar sadece servis..

cıhazda baska bır alem tabıkı...

General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: kingwalter

onlar sadece servis..

cıhazda baska bır alem tabıkı...

General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi? General Mobile Discovery mi Asus Zenfone 5 mi?

Alıntıları Göster
    ben gmd kullanmıyorum demekki daha bende hiç sorun oluşmadı ama aynı telefona sahip arkadaşımda oldu şans işi biraz arıza çıkarma olasılığı %65 diyebilirim birinci parti kalmamıştır ama olur da alırsanız %80

• Bu gmdyi kotuleyenler bitmedimi yahu? Bi bende mı telefon bozulmadı? Bütçesi yeten alıyor işte ne bekliyorsunuz..gmd gayet iyi telefon..sen telefona iyi bakarsan iyi performans alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GMD gayet güzel telefon kötülüyenlere aldırış etme pişman olmazsın

• Tartışmasız zenfone

• Telefonu kotulemiyorum,cihaz zaten kotu,kaldiki verdigim ornekler zaten gmd alip kukkanip pisman olan kisiler,yani bizzat discovery sahibi kimseler daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Telefonu kotulemiyorum,cihaz zaten kotu,kaldiki verdigim ornekler zaten gmd alip kukkanip pisman olan kisiler,yani bizzat discovery sahibi kimseler daha ne olsun.
    İkisininde işlemci tırt zenfoneda ısınma sorunu var nedeni intel işlemcilerin böyle bi sıkıntısı olması ve 32 nm üretim olması ekran sorun etmiyorsan Moto G al geç arkana bakma bile ben ekran olayına takılıyorum bende alıcam telefon Moto G 5 inç falan olsa düşünmezdim bile
  • Zenfone

• quote:

Orijinalden alıntı: lostlast

Zenfone
    Kafam çok karıştı
    Nokia lumia 625 için ne dersiniz? android değilde windows phone mu alsam?
  • Discovery geçen senenin f/p cihazı. Ancak gerek marka gerek ise malzeme kalitesi olarak asus bu senenin f/p ürünüdür. Asus daha sağlam o kesin. Şu an 3 gündür zenfone 6 yı deniyorum cihaz üst modellere daha yakın.

• Bütçe 700-750ye kadar
  • Zenfone al hocam ama bazi sikintintilari varmis isinma vs gibi gmd tamamen sans isi.

• quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

İkisininde işlemci tırt zenfoneda ısınma sorunu var nedeni intel işlemcilerin böyle bi sıkıntısı olması ve 32 nm üretim olması ekran sorun etmiyorsan Moto G al geç arkana bakma bile ben ekran olayına takılıyorum bende alıcam telefon Moto G 5 inç falan olsa düşünmezdim bile

Birisi intel atom, birisi mtk.
    Sende mtk daha iyi diyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.