Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burakgon arkadaşımız portlayacak sanırım. Sonra paket şeklinde farklı arayüzler yükleyebilirsiniz
  • GErçi bi yayınlansında launcher farketmez
  • torquehp kullanıcısına yanıt
    uygulamalar ve oyunlar silinir. ayrıca rehberinizi sim karta yedekleyin.
  • haklısın. aroma olabilir. destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

Hocam , orjinal rom üzerinde herhangi bir ayar/değişiklik yaptınız mı? Sesler artık oldukça yüksek çıkıyor , daha önce bu kadar yüksek değildi hatta düşüktü baya Yani iyileşme söz konusu

Gece gece kanıma girme kardeş

Saka falan degil burak hocamin paylastigi orjinal romu yukledikten sonra hoparlor ses seviyesi %35 oraninda artti, muzik dinlerken son seste hoparlor bangır bangır

Aaaa pardon o değişikliği yaptıktan sonra yapmıştım yedeklemeyi.. Neyse :-) Başka bi değişiklik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 12:56:17 >

• İlerde TWRP'ye geçicez hatta çalışmalara başladım şuanda. ne yazıkki TWRP Aroma ve MORPH verilerini işlemekte biraz sıkıntı yaşıyo. Ben işimi garantiye almayı severim. Arayüz basit bi mevzu. Telefonun içindeki temalar kısmına nasıl yeni tema yapıp ekleyeceğimizi buldum zaten. Zamanla yeni arayüz temaları ekleriz bu dert ve öncelik değil. Galaxy S4 arayüzünü kurunca telefonun hızıyla ilgili ne bi yavaşlama ne hızlanma söz konusu. Dediğim gibi oyun performasnı için yaptığım Galaxy S romunda bile S4 launcher kullandım herkes takır takır oynuyoduda. Oylama sonucuna göre yaparız bişeyler :-) 60 70 oy olduğunda bana sonucu söylermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 12:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Custom rom atıldığında çalışmama çalışırsada performans vermeme ihtimali yüksek. Silinmese bile factory reset'i kendiniz atmanız faydanıza sistem daha stabil olacaktır.

Şöyle bir öneride bulunayım:
    Marketten: Titanium backup programını rom değişiminden önce yükleyin. Bütün uygulamalarınızı ve uygulama verilerinizi program yardımı ile yükleyin. Yeni romlara geçişten sonra tekrar geri yükleyin uğraşmayın.
    Not program root gerektirir.

Wipe gerekmeyecek sanırım custom rom kurulumu için. Çok acele ediyo herkes. Telefonu alalı 3 gün oldu. Cevap verdiğin için saol yetişemiyorum. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 12:57:46 >
  • Şuanda touchwiz küçük bi farkla önde. :-)

Oylamaya devam edin:

http://www.bisorumvar.com/anket/elektronik-aletler/cep-telefonu/332/general-mobile-discovery-gamerzrom-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 13:10:51 >
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    Mantık derki-yazdığın gibi tema bölümü oluştururursun rom da sonrada markete upload edersin galaxy s4-sony z-htc one-lg optimus g pro....diye böylece counterın çalışır bizde ordan dowload eder-kişisel zevkimize göre kullanmış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

Mantık derki-yazdığın gibi tema bölümü oluştururursun rom da sonrada markete upload edersin galaxy s4-sony z-htc one-lg optimus g pro....diye böylece counterın çalışır bizde ordan dowload eder-kişisel zevkimize göre kullanmış oluruz.

O launcherları markete atarsam marketten yaka paça atarlar beni :-D
  • Zevk aldığın için uğraştığını biliyoruz, zorlama takıl sen kendini yormadan.
    Geçengünki gibi 2 gün uyumadan telefonla uğraşma gene. Havalar sıcak, sağlık önemli.
  • Bencede s4 arayuzu olsun.o yonde oy kullandim.
    Birde rom ne durumda üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam arkadaşın linkini eklediği Bravia Engine 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce deneme şansınız oldu mu?

Linki tekrar ekliyorum:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135389

Bu arada Customizer'a Arayüz eklemesi de yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam Hangi arayüzleri ekleyeceksiniz, belirlediniz mi Eğer zor olmazsa Sense arayüzünü de eklemeniz mümkün mü Daha sonra kimse, yok o arayüz iyi bu arayüz kötü oldu diye söylemez, isteyen istediğini kullanabilir; tabiki dediğim gibi mümkü olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 12 Temmuz 2013; 13:22:19 >

• Discovery Customizer uygulamamın markete düşmesini bekliyorum şuanda yayınladım. Siz benim programdan CWM'leri kurup romu bekleyin gerisi kolay. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Şuanda touchwiz küçük bi farkla önde. :-)

Oylamaya devam edin:

http://www.bisorumvar.com/anket/elektronik-aletler/cep-telefonu/332/general-mobile-discovery-gamerzrom-

HTC One daki launcher olmuyormu hocam
    bu arada bi tek ben nova demişim la

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam arkadaşın linkini eklediği Bravia Engine 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce deneme şansınız oldu mu?

Bu arada Customizer'a Arayüz eklemesi de yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam Hangi arayüzleri ekleyeceksiniz, belirlediniz mi Eğer zor olmazsa Sense arayüzünü de eklemeniz mümkün mü Daha sonra kimse, yok o arayüz iyi bu arayüz kötü oldu diye söylemez, isteyen istediğini kullanabilir; tabiki dediğim gibi mümkü olursa

Bravia Engine 3 ekleyeceğim evet. Arayüz eklemeyi düşünmüyorum customizere ozamanlar CWM'miz yoktu artık var herkes istediğini flashlar. Sense portlamak imkansıza yakın. Kernel ramdisk ile alakalı portlamalar gerekli ve dandik telpa asla kaynak kodu yayınlamayacak.

o zaman senin siten vardır veya xda falan bir yöntemle ordan paaylaşıma açarsın. Çoğunluğumuz xda ya falan üyeyizdir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Bravia Engine 3 ekleyeceğim evet. Arayüz eklemeyi düşünmüyorum customizere ozamanlar CWM'miz yoktu artık var herkes istediğini flashlar. Sense portlamak imkansıza yakın. Kernel ramdisk ile alakalı portlamalar gerekli ve dandik telpa asla kaynak kodu yayınlamayacak.

Peki hocam ilginiz için çok teşekkür ederim Siz mümkün olan Arayüzleri portlarsınız o zaman zaten, bizde içinden seçer seçer kullanırız, çok sağolun Emeğinize sağlık tekrar; Ozankardes hocamında dediği gibi dinlenmeyi sakın ihmal etmeyin

• Telefonun orjinal romuyla devam etmek ve Otalarla güncellemek isteyen arkadaşlar Discovery customizer den cwm kurulumu yaparlarsa Ota güncellemeden önce recovery kısmını tekrar orjinale getirmeliler. Yanlışım varsa düzeltin hocam. Discovery customizer e orjinal recovery'e geri dönme de eklense güzel olur.
    @burakgon
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Telefonun orjinal romuyla devam etmek ve Otalarla güncellemek isteyen arkadaşlar Discovery customizer den cwm kurulumu yaparlarsa Ota güncellemeden önce recovery kısmını tekrar orjinale getirmeliler. Yanlışım varsa düzeltin hocam. Discovery customizer e orjinal recovery'e geri dönme de eklense güzel olur.
    @burakgon

Zaten var :-)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.