Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanan touchwiz oldu. Önemli olan çin reyizlerin iğrenç temalarından kurtulmak. :-D İsteyenler için orjinal android teması eklicem temalar bölümüne (telefonla gelen temalar programı) Bitane var zaten ama çöp gibi :-D
  • burakagon romu attıktan sonra bravia engine 3 ve beats audio modlarını yüklemek için detaylı anlatım yapacağım
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    eline sağlık dostum android temasının olmasını da cok iyi düşünmüşsün gerçekten çok iyi bir iş çıkarıyorsun ve discovery cilerin ROBİN HOOD u oldun:=)
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    Lütfen beatsi karıştırma sonyden alıyorum ses geliştirmelerini çok daha güzel. Bravia engine 3 zaten romda var. Teşekkürler genede. :-)
    Hocam elinize sağlık her şey için tel gelince hemen yükleyeceğim. Kameradaki pembeleşme sorunu bu romla giderildi mi acaba yapılan değişikliklerin listesini yazabilme ihtimaliniz var mı acaba?
  • tamam hocam karşılaştırmasını yaparım ben. rom ne zamana hazır olur :D
  • Dostum öncellikle çalışmaların için çok teşekkür ederim.Biliyorsun bu telefonda led bildirim yok acaba yeni roma led notificattions tarzı bir uygulama ekleme şansınız varmı? Çağrı veya mesaj geldiğinde led tuşların biri yansa çok güzel olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey sormak istiyorum. Bu ekranı ikiye bölme vb s4 olan özellikler şimdi touchwiz ile bizde de mi olacak yoksa o cihaza özel midir?
  • elinize sağlık hocam çok teşekkürler.
    Bu arada eski romdaki tüm kalıntıları sileckmiyiz yenisini yüklemeden? Silmez isek bir sorun yaşatırmı. Oyun vs felan önemli değil.

Cwm ye giripte nasıl çıkacaz arkadaş diyen oluyorsa Reboot system now seçeneğine gelip güç tuşuna basmanız gerek.
  • İsteklerinizi okuyorum ama şuanda 17 tane pm geldi 1-2 saatte mesela tek tek herkese cevap veremiyorum. Beklentilerinizi zaten tahmin edebiliyorum içinizi rahat tutun. Sadece kurup keyfinize bakın. Eğer bişeyi eklemediysem henüz o şeyi eklemenin ya yolunu çözmeye çalışıyorumdur yada bidahaki güncellemeye planlamışımdır. Şimdi çalışmaya çekiliyorum CWM'den kurulan stock rom yüklemesi bitmek üzere rootsuz ve tamamen saf stock rom. Custom ROM kurduktan sonra cwm'den orjinale geçebilin hatta servise gönderin diye herşeyi yaptım PC'ye gerek bile kalmadı.

Yaklaşık 1-2 saat sonra size GamerzROM ile ilgili haber vericem buradan. Görüşmek üzere. (Bu sırada marketten Discovery Customizer programımı indirip CWM Recovery kurabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 15:04:06 >
  • Yükleyip deneyen yokmu yahu bi resim atsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Kazanan touchwiz oldu. Önemli olan çin reyizlerin iğrenç temalarından kurtulmak. :-D İsteyenler için orjinal android teması eklicem temalar bölümüne (telefonla gelen temalar programı) Bitane var zaten ama çöp gibi :-D

discovery customizere mi yükleyeceksin?yani şuana kadar indirenlerde yoktu öyle mi?bide sen extradan samsung ve lg ninkileride yyüklesen ya olma mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: insurrection

Dostum öncellikle çalışmaların için çok teşekkür ederim.Biliyorsun bu telefonda led bildirim yok acaba yeni roma led notificattions tarzı bir uygulama ekleme şansınız varmı? Çağrı veya mesaj geldiğinde led tuşların biri yansa çok güzel olurdu.

aynen hocam katılıyorum. bende öğledne önce verdim siparişi sabırsızlıkla belkıyorum. hocam daha tel pıyasaya cıkmadan komple iç dış yaptınız telefonu gm sizi işe alsa ya
    otg yi çözersen dostum kendi adıma çok büyük bi iş yapmış olacaksın dıtum umarım bir yolunu bulabilmişssindir.
    Kolay Gelsin:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkprnc -- 12 Temmuz 2013; 15:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maca4ss

quote:

Orijinalden alıntı: insurrection

Dostum öncellikle çalışmaların için çok teşekkür ederim.Biliyorsun bu telefonda led bildirim yok acaba yeni roma led notificattions tarzı bir uygulama ekleme şansınız varmı? Çağrı veya mesaj geldiğinde led tuşların biri yansa çok güzel olurdu.

aynen hocam katılıyorum. bende öğledne önce verdim siparişi sabırsızlıkla belkıyorum. hocam daha tel pıyasaya cıkmadan komple iç dış yaptınız telefonu gm sizi işe alsa ya

Kabul etmemki :-D Öğrenip iyi biyerlere gelmek amacım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 15:14:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama bu bravia engine bize ne kazandıracak?artısı ne?

+1
  • quote:

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama bu bravia engine bize ne kazandıracak?artısı ne?

Ekran kalitesi
  • oha zaten s3 den falan kaliteli görüntü daha ne olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Ekran kalitesi

Şarz konusunda iyileştirmeler var mı romda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.A herkeze :) Bende HB den sipariş verdim bu telefondan daha gelemedi tahmini kargoya veriliş tarihi 15.07.2013 olarak gözüküyor. Bir video da izlediğime göre telefondan smart tv lere wifi den görüntü aktarılıyormuş. Bunu deneyen var mı? Custom ROM yüklediğimizde, bu özellik kaybolur mu? Daha deneyemediğim için bu özelliğin çalışıp çalışmadığınıda bilmiyorum gerçi :) Philips 42pfl4307k/12 smart tv var buna normal video resim müzik kablosuz olarak aktarabiliyorum ama görüntüyü tamamen aktarılır mı bilmiyorum deneyen varsa ltfn cevap versin. Birde droidpad diye bir uygulama var bunu kullanan var mı? varsa bu uygulamayı nasıl kullanıcaz sitesinde herşey ingilizce hiç bir şey anlaşılmıyor. Son olarak bu Custom ROM kurduğumuzda pilin süresi kısalır mı uzar mı ne olur ? telefonun performansı artar mı azalır mı aynı mı kalır genel olarak oyun performansı yani, Birde Custom ROM yükleyen ve android markette paylaşılan uygulamayla alakalı Videolar paylaşırsanız pek anlamıyorum bu işlerden sorun yaşamayalım videolu anlatım iyi olur. Bitti baya uzun yazdım :) Roman oldu resmen :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.