Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Telefonun orjinal romuyla devam etmek ve Otalarla güncellemek isteyen arkadaşlar Discovery customizer den cwm kurulumu yaparlarsa Ota güncellemeden önce recovery kısmını tekrar orjinale getirmeliler. Yanlışım varsa düzeltin hocam. Discovery customizer e orjinal recovery'e geri dönme de eklense güzel olur.
    @burakgon

Zaten var :-)

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]

Düşünmeme ihtimalim var mı desenize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 12 Temmuz 2013; 13:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydin123ster

başka farkı var mı varsa bende yükleyim custom rom gelene kadar..?

Yok sadece hoparlor sesi iyilestirilmis durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    hocam xda da konu açın bence. hem daha iyi olur orda telefonu kullanan kişiler vardır eminim ki. elife e3 ve blu play kullanıcılarıda yardımcı olabilir gibi.
  • cwm apksini buraya atabilirmisin acil denemem gereken birşey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öncellikle çalışmaların için çok teşekkür ederim.Biliyorsun bu telefonda led bildirim yok acaba yeni roma led notificattions tarzı bir uygulama ekleme şansınız varmı? Çağrı veya mesaj geldiğinde led tuşların biri yansa çok güzel olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CM 10.1 istiyoruz.

Şaka maka cm10.1 i portlayabilirmisin burakgon usta ?
  • Program yayınlandı millet. Markette arama sonuçlarında henüz çıkmayabilir ama burdan yükleyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burakgon.DiscoveryCustomizer

Yok pardon markette aratıncada çıkıyo telefondan. Gözümüz aydın. Hadi kurun CWM'leri romu sunayım size. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 12 Temmuz 2013; 14:13:07 >
  • akşam eve gidince yapacağım ilk iş :)) ellerine kollarına sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Program yayınlandı millet. Markette arama sonuçlarında henüz çıkmayabilir ama burdan yükleyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burakgon.DiscoveryCustomizer

Yok pardon markette aratıncada çıkıyo telefondan. Gözümüz aydın. Hadi kurun CWM'leri romu sunayım size. :-)

eline koluna sağlık usta, harikasın

• Kurdum bile :D 45 bekleyiniz yazıyor. %100 olduktan sonra ekrana birşey gelmesi gerekli mi? Gelmedi çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatrix_88

Kurdum bile :D 45 bekleyiniz yazıyor. %100 olduktan sonra ekrana birşey gelmesi gerekli mi? Gelmedi çünkü.

Yok gelmez önce indirir 45 saniye içinde halleder biter :-)
  • CWM'den flashlanabilen orjinal ROM yükleniyo. SDCARD'ınıza atarsınız, spflashla uğraşmaya gerek yok. :-)
  • BENCE DE orjinal kalması daha mantıklı olur cihazda çakma görüntüsü oluşur diğer markalarınki kullanıldığında
  • brave engine 3 zip ile flashladım kırmızı ve yeşil renklerde mükemmel bir kalite artışı var. rom ne zaman hazır olacak
  • Google markette customizeri indirenler 5 yıldız verinde popularitesi artsın
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    SDCARD a atacağımız dosyayı nerden indirecegız :S onu göremedim ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Custom rom atıldığında çalışmama çalışırsada performans vermeme ihtimali yüksek. Silinmese bile factory reset'i kendiniz atmanız faydanıza sistem daha stabil olacaktır.

Şöyle bir öneride bulunayım:
    Marketten: Titanium backup programını rom değişiminden önce yükleyin. Bütün uygulamalarınızı ve uygulama verilerinizi program yardımı ile yedekleyin. Yeni romlara geçişten sonra tekrar geri yükleyin uğraşmayın.
    Not program root gerektirir.

hafıza kartına mı yedklicez?
  • arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama bu bravia engine bize ne kazandıracak?artısı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

brave engine 3 zip ile flashladım kırmızı ve yeşil renklerde mükemmel bir kalite artışı var. rom ne zaman hazır olacak

nasıl yaptın abi detaylı ve linkli anlatır mısın?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.