Şimdi Ara

general mobile disvovery telefonum full çekiyor fakat arayan ulaşamiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Şebeke full çektiği halde arayanlar ilk aramada bana ulasamiyorlar 3 4 kere denedikten sonra ancak telefonun çaliyor ve kimi zaman mesajlarim gitmiyor bu sorunu yasiyan arkadaşlar varsa veya ne yapilmasini bilen yardimlarinizi bekliyorum hattim vodafone sinyal gücü -85 dBm 14asu gerçi bunun da bir ise yarayip yaramadigini bilmiyorum

general mobile disvovery telefonum full çekiyor fakat arayan ulaşamiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd6850 -- 19 Ocak 2014; 2:00:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hd6850 H kullanıcısına yanıt
    HocAm hattnzı kestrdnzse sorun hattnzla alAkalı

• Hocam ilk 2 gün hatti kestirmedim ayni sorun vardi bugün kestirdim sorun sim2 ile alakalimi diye fakat dglmis

• Bugün simi degistiricem umarim iste yarar çünkü telefon ariyan ulasamiyo bazen ariyan ulasabiliyo veya msjlatim iletile biliyor umarim hatla bi alakali sorundur da 12 TL verip kurtulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd6850 -- 19 Ocak 2014; 16:20:06 >
  • Ayni sorun arada bi gelir bana cozumu ##002# tuslayip arama yap tamamdir

• Yaptim olmuyor soye soyliyim bugün deneme amaçli sarigazide tam 150 msj attim pes peşe sorun olmadi 20arama yapip 20 cagri aldim hic bir sikinti olmadi fakat evime geldiğinde samandiraya yani kendi numarami ariyorum tel yanimda acik ve full çekiyor aradiniz numaraya şuanda ulailamiyor diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd6850 -- 19 Ocak 2014; 16:16:38 >
  • Lütfen biri tatmin edici bir cevap versin

• bendede olmaya başladı miui rom yüklü system dosyalarıyla falan çok oynamıştım miuikeyboard ı çalıştırmak için sorunu söyle çözdüm geçici olarak sim kartın birini ayarlardan kapattım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman aynı bolgede oluyosa yakındaki baz istasyonundan kaynaklanan bi sorundur
  • Ayni sorun gecen hafta işyerinde benim basima da geldi. Ben çözümü 3g yi kapatmakta buldum. Ayarlardan mobil ağlar 3g hizmeti kapat. Operatörün o bölgedeki 3g baglantisindan kaynaklanan bir sorundu. Zaten giderildi sonradan. Umarim sizde de ise yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: remindme

Ayni sorun gecen hafta işyerinde benim basima da geldi. Ben çözümü 3g yi kapatmakta buldum. Ayarlardan mobil ağlar 3g hizmeti kapat. Operatörün o bölgedeki 3g baglantisindan kaynaklanan bir sorundu. Zaten giderildi sonradan. Umarim sizde de ise yarar.

Deniycem tesekkur ederim

• İse yaradi gerçekten çok tesekkurederim

• quote:

Orijinalden alıntı: remindme

Ayni sorun gecen hafta işyerinde benim basima da geldi. Ben çözümü 3g yi kapatmakta buldum. Ayarlardan mobil ağlar 3g hizmeti kapat. Operatörün o bölgedeki 3g baglantisindan kaynaklanan bir sorundu. Zaten giderildi sonradan. Umarim sizde de ise yarar.

hangi operator ?
  • Rica ederim sevindim. Bu arada sunu soyleyeyim sorun sadece bizim cihazda degil ayni bolgedeki diger 3g ozellikli tum cihazlarda bas gosterdi. Operatorum Avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remindme -- 21 Ocak 2014; 1:06:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.