Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 1,6 market versıyonunu yuklemeye calıştım ama basardımmı bılmıyorum nereden anlayabılırım?
  • DSTL1 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.
    -Zil sesleri nasıl; yüksek çıkıyor mu?
    -Titreşimi nasıl; zayıf mı yoksa normal mi?
    -Alarm özelliğini de merak ettim. Birden fazla alarm kurabiliyor muyuz? Ayrıca alarmda, snoze özelliği var mı (diyelim ki sabah 7' ye alarmı kurduk. Sabah 7' de alarm çaldığında eğer alarmı kapatmazsak belli süre aralıklarla (mesela beş dakika ara ile) alarmın tekrar çalması)?
    -Alarm sesi nasıl; kolay uyandırır mı?
    -Şöyle bir sorum daha var. Kulaklığı taktık. Radyoyu açtık. Kulaklıktan radyo dinliyoruz. Bu sırada alarm zamanı geldiğinde alarm sesi dış haporlörden çıkıyor mu? Yoksa alarm sesi sadece kulaklıktan mı geliyor?
  • Peki General Mobile in 2. androidli telefonu ne zaman çıkar? DSTL1 i alalım mı yoksa 2. versiyonunu mu bekleyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

arkadaslar 1,6 market versıyonunu yuklemeye calıştım ama basardımmı bılmıyorum nereden anlayabılırım?

Ayarlar -> Telefon Hakkinda->Yazilim versiyonu ->1.6 Olup, ana menude market ikonu cikiyorsa tamamdir.

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

DSTL1 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.
    -Alarm özelliğini de merak ettim. Birden fazla alarm kurabiliyor muyuz? Ayrıca alarmda, snoze özelliği var mı (diyelim ki sabah 7' ye alarmı kurduk. Sabah 7' de alarm çaldığında eğer alarmı kapatmazsak belli süre aralıklarla (mesela beş dakika ara ile) alarmın tekrar çalması)?
    -Şöyle bir sorum daha var. Kulaklığı taktık. Radyoyu açtık. Kulaklıktan radyo dinliyoruz. Bu sırada alarm zamanı geldiğinde alarm sesi dış haporlörden çıkıyor mu? Yoksa alarm sesi sadece kulaklıktan mı geliyor?

-Zil sesleri fena degil, ses yuksek cikiyor. Kalabalik bir caddede mont cebimde caldiginda rahat duyuyorum.
    -Titresim fena degil normal
    -3 Tane alarm ayarli gibi geliyor ama daha fazlada kurabiliyorsun.Kapatmassan 10 DK da bir caliyor.
    -Alarma ne sesi koyacagina bagli. Hoparloru gayet guclu diyebilirim.
    -Son sordugunu hic denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Aralık 2009; 16:13:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

arkadaslar 1,6 market versıyonunu yuklemeye calıştım ama basardımmı bılmıyorum nereden anlayabılırım?

Ayarlar -> Telefon Hakkinda->Yazilim versiyonu ->1.6 Olup, ana menude market ikonu cikiyorsa tamamdir.

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

DSTL1 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.

-Zil sesleri fena degil, ses yuksek cikiyor. Kalabalik bir caddede mont cebimde caldiginda rahat duyuyorum.
    -Titresim fena degil normal
    -3 Tane alarm ayarli gibi geliyor ama daha fazlada kurabiliyorsun.Kapatmassan 10 DK da bir caliyor.
    -Alarma ne sesi koyacagina bagli. Hoparloru gayet guclu diyebilirim.
    -Son sordugunu hic denemedim.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Peki General Mobile in 2. androidli telefonu ne zaman çıkar? DSTL1 i alalım mı yoksa 2. versiyonunu mu bekleyelim?

Bu modelini cikarali cok olmadi belli bir rakama ulasmadan cikaracagini sanmiyorum...

• ilight

Download -- >http://www.mega upload.com/?d=0UPSBHZ4

Zippo cakma oluyor. Gayette keyifli bisey can sıkıntısına oynanir. Sensoru kullaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Aralık 2009; 16:22:29 >

• Çok hoş bir uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra94
    android .jar ve .jad uzantılı dosyaları çalıştırırımı?

bilen yokmu
  • yardımlar için teşekkürler sonunda marketli versiyonu yuklemeyi basardım. gercekten süper oldu. epey eglencelı hale geldi marketten free uygulamalar tadından yenmıyor :)

dstl 2 in teknik ayrıntıları ocakta belli olacakmış. ama nerden baksan 6-9 ay bulur cıkması en az..

i light de güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 13 Aralık 2009; 19:26:56 >
  • cryptdlg;
    cevaplar için teşekkür ederim.

Rica etsem bir arkadaş aşağıdaki hususları deneyip bana cevap yazabilir mi?

-Kulaklık takılı vaziyetteyken çağrı geldiğinde zil sesi dış hoparlörden duyuluyor mu? Yoksa zil sesi sadece kulaklıktan mı geliyor?
  • alarm sadece kulaklıkta calıyor
    cagrı dısardanda calıyor

arkadaslar ben radyo istasyonu bulamıyorum neden acaba?
  • android .jar ve .jad uzantılı dosyaları çalıştırırımı?
  • quote:

sayfa 7 de cevabı var!
  • quote:

quote:

sayfa 7 de cevabı var!

ozur dilerim gormemisim peki hazir link var mi?
  • Merhaba dün akşam bende bir General Mobile DSTL1 sahibi oldum.Eve gelip kurcalamaya başladığımda micro sd kartın bozuk olduğunu fark ettim.Bugün micro sd kartımı değiştirdiler.Eve gelip kurulum cd sinden bilgisayara sürücüsünü kurdum.Telefonu USB den bilgisayara bağladığımda micro sd kartın içindekilere ulaşamıyorum:( Sizde de bu sorun var mı acaba ? Telefonu USB den bilgisayara bağlayınca hafıza içindeki dosyalara ulaşıp , dosya atabiliyormusunuz ? Lütfen yardım ederseniz sevinirim .Üründe sorun varsa iade edeyim :(
    Acil yardım bekliyorum Teşekkürler
  • en sonunda bende kavuştum telefonuma. Bi kendime bi sözlüme aldım :) bu konuyu en baştan beri takip ediyorum ama şimdi en baştan tekrar okumam lazım sanırım güncellemeler ve uygulamalar için. En önce yapmam gereken nedir kullanan arkadaşların öneri ve tavsiyeleri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybercup

en sonunda bende kavuştum telefonuma. Bi kendime bi sözlüme aldım :) bu konuyu en baştan beri takip ediyorum ama şimdi en baştan tekrar okumam lazım sanırım güncellemeler ve uygulamalar için. En önce yapmam gereken nedir kullanan arkadaşların öneri ve tavsiyeleri nelerdir?

1,6 donut market versiyonunu yüklemekle başla işe bence çünki güncellemeden sonra veri kaybın olacaktır.
  • evet atılabiliyor ben cd yi yüklemedim bile. cıkarılabilir hafıza gibi görüyor bilgisayar sd karta ulasabılıyorum ama cd yı kullanmadıgım için telefon hafızasına ulaşamıyorum. lexar diye verdikleri kart biraz dandik. sıkıntı yaşatabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: grantrusmo

Merhaba dün akşam bende bir General Mobile DSTL1 sahibi oldum.Eve gelip kurcalamaya başladığımda micro sd kartın bozuk olduğunu fark ettim.Bugün micro sd kartımı değiştirdiler.Eve gelip kurulum cd sinden bilgisayara sürücüsünü kurdum.Telefonu USB den bilgisayara bağladığımda micro sd kartın içindekilere ulaşamıyorum:( Sizde de bu sorun var mı acaba ? Telefonu USB den bilgisayara bağlayınca hafıza içindeki dosyalara ulaşıp , dosya atabiliyormusunuz ? Lütfen yardım ederseniz sevinirim .Üründe sorun varsa iade edeyim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hicazi45

h ttp://w ww.netmite.com/android/srv/1.6/getapk.php
    yukarıdaki linkten jar ve jad dosyalarınızı göstererek apk uzantılı java uygulamaları elde edip kullanabilirsiniz.
    aşapğıdaki linkteki programı da ayrıca telefonunuza kurun
    ht tp://w ww.netmite.com/android/old/1.7.0.2/andme_signed_1.7.0.2.apk

@bugra94 hatta o da sayfa 7'de
  • quote:

evet atılabiliyor ben cd yi yüklemedim bile. cıkarılabilir hafıza gibi görüyor bilgisayar sd karta ulasabılıyorum ama cd yı kullanmadıgım için telefon hafızasına ulaşamıyorum. lexar diye verdikleri kart biraz dandik. sıkıntı yaşatabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: grantrusmo

Merhaba dün akşam bende bir General Mobile DSTL1 sahibi oldum.Eve gelip kurcalamaya başladığımda micro sd kartın bozuk olduğunu fark ettim.Bugün micro sd kartımı değiştirdiler.Eve gelip kurulum cd sinden bilgisayara sürücüsünü kurdum.Telefonu USB den bilgisayara bağladığımda micro sd kartın içindekilere ulaşamıyorum:( Sizde de bu sorun var mı acaba ? Telefonu USB den bilgisayara bağlayınca hafıza içindeki dosyalara ulaşıp , dosya atabiliyormusunuz ? Lütfen yardım ederseniz sevinirim .Üründe sorun varsa iade edeyim :(

Bilgisayarımda Vista yüklü. USB den bilgisayara bağladığımda çıkarılabilir disk olarak görüyor ama diskin içini açamıyor:( Dolayısıyla disk içine dosya da atamıyorum.Ama Micro SD yi SD adaptörüne takıp direkt bilgisayara bağladığımda diskin içini görüp dosya atabiliyorum.Sizce telefonu iade mi etmeliyim? Yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum anlamadım gitti:((((

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.