Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığınız kart yine lexar ise yuksek ihtimalle onun kabiliyetsizliğinden. bugun benimde canım çıktı. benimki de kart okuyucuda çalışmıyor bilgisayar görüyo fakat kilitleniyor muhtemelen karttandır ama içiniz rahat olması için götürün sorun varsa değiştirsinler.

quote:

Orijinalden alıntı: grantrusmo

aldığınız kart yine lexar ise yuksek ihtimalle onun kabiliyetsizliğinden. bugun benimde canım çıktı. benimki de kart okuyucuda çalışmıyor bilgisayar görüyo fakat kilitleniyor muhtemelen karttandır ama içiniz rahat olması için götürün sorun varsa değiştirsinler.
    quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

evet atılabiliyor ben cd yi yüklemedim bile. cıkarılabilir hafıza gibi görüyor bilgisayar sd karta ulasabılıyorum ama cd yı kullanmadıgım için telefon hafızasına ulaşamıyorum. lexar diye verdikleri kart biraz dandik. sıkıntı yaşatabiliyor.

quote:

Merhaba dün akşam bende bir General Mobile DSTL1 sahibi oldum.Eve gelip kurcalamaya başladığımda micro sd kartın bozuk olduğunu fark ettim.Bugün micro sd kartımı değiştirdiler.Eve gelip kurulum cd sinden bilgisayara sürücüsünü kurdum.Telefonu USB den bilgisayara bağladığımda micro sd kartın içindekilere ulaşamıyorum:( Sizde de bu sorun var mı acaba ? Telefonu USB den bilgisayara bağlayınca hafıza içindeki dosyalara ulaşıp , dosya atabiliyormusunuz ? Lütfen yardım ederseniz sevinirim .Üründe sorun varsa iade edeyim :(
    Acil yardım bekliyorum Teşekkürler

Bilgisayarımda Vista yüklü. USB den bilgisayara bağladığımda çıkarılabilir disk olarak görüyor ama diskin içini açamıyor:( Dolayısıyla disk içine dosya da atamıyorum.Ama Micro SD yi SD adaptörüne takıp direkt bilgisayara bağladığımda diskin içini görüp dosya atabiliyorum.Sizce telefonu iade mi etmeliyim? Yoksa ben mi birşeyi yanlış yapıyorum anlamadım gitti:((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 13 Aralık 2009; 22:49:51 >

• quote:

Merhaba dün akşam bende bir General Mobile DSTL1 sahibi oldum.Eve gelip kurcalamaya başladığımda micro sd kartın bozuk olduğunu fark ettim.Bugün micro sd kartımı değiştirdiler.Eve gelip kurulum cd sinden bilgisayara sürücüsünü kurdum.Telefonu USB den bilgisayara bağladığımda micro sd kartın içindekilere ulaşamıyorum:( Sizde de bu sorun var mı acaba ? Telefonu USB den bilgisayara bağlayınca hafıza içindeki dosyalara ulaşıp , dosya atabiliyormusunuz ? Lütfen yardım ederseniz sevinirim .Üründe sorun varsa iade edeyim :(
    Acil yardım bekliyorum Teşekkürler

yukarıdaki bildirimler çubuğuna basılı tutup aşağı çekince bir liste çıkıyor oradan usb aygıta bağlan ı tıklıyorsun..daha sonra telefonunla bilgisayarın bağlanacaktır.
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün G.M. DST L1 aldım üzerinde versiyon 1.5 vardı. G.M. nin internet sitesinden 1.6 versiyonunu bilgisayara indirdim. Telefonun mikro SD kartına açarak yükledim. Sonra talimatlara göre yapmaya çalıştım. Ancak başaramadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKTAY40

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün G.M. DST L1 aldım üzerinde versiyon 1.5 vardı. G.M. nin internet sitesinden 1.6 versiyonunu bilgisayara indirdim. Telefonun mikro SD kartına açarak yükledim. Sonra talimatlara göre yapmaya çalıştım. Ancak başaramadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

arkadasım indirdigin zipli versiyonu actıgında ikinci bir zipli dosya var ona dokunma. sd kart içerisindeki update klasörünü boşalt ve indirdigin versiyonun zip dosyasını bu update dosyasının içine aç. sonra kartı takıp telefon kapalıyken alt sağ daki ve sol alttaki tuşlara aynı anda bas. sonra sdcart/recovery/update find gibi birseyler yazacak tekrar sag alttaki tusa basıyorsun yüklüyor. umarım anlatabilmişimdir.

• Evet Lexar markalı micro sd çıktı.Sorun çıkması ve aldığım yere birkaç kere gitmek epey canımı sıktı :(
  • quote:

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün G.M. DST L1 aldım üzerinde versiyon 1.5 vardı. G.M. nin internet sitesinden 1.6 versiyonunu bilgisayara indirdim. Telefonun mikro SD kartına açarak yükledim. Sonra talimatlara göre yapmaya çalıştım. Ancak başaramadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

arkadasım indirdigin zipli versiyonu actıgında ikinci bir zipli dosya var ona dokunma. sd kart içerisindeki update klasörünü boşalt ve indirdigin versiyonun zip dosyasını bu update dosyasının içine aç. sonra kartı takıp telefon kapalıyken alt sağ daki ve sol alttaki tuşlara aynı anda bas. sonra sdcart/recovery/update find gibi birseyler yazacak tekrar sag alttaki tusa basıyorsun yüklüyor. umarım anlatabilmişimdir.

"sd kart içerisindeki update klasörünü boşalt ve indirdigin versiyonun zip dosyasını bu update dosyasının içine aç." derken at mı demek istedin acaba ?

• atabilirsinde ama zipli dosyayı aç ve içinden cıkanları bu update klasörüne at. yada açtığın zipli dosyanın ismini update olarak değiştirip sd karta at
  • birde bu yüklemenin bittiğini nerden anlıyacağız?
  • sarı yazılar ekranda geçerken ekranın altında bir yatay çubuk doluyor ve succ yazıyor yani başarını diyor. kapama tusuna basınca yeniden başlıyor oraya kadar gel zaten yeni menüyle karşılaşacaksın
    quote:

Orijinalden alıntı: cybercup

birde bu yüklemenin bittiğini nerden anlıyacağız?
  • quote:

quote:

quote:

"sd kart içerisindeki update klasörünü boşalt ve indirdigin versiyonun zip dosyasını bu update dosyasının içine aç." derken at mı demek istedin acaba ?

-İndirdigin rar li yazilim extract et. SOnra o klasorun ismini update yapip direk kartin icine ilk acilan yere at.
    -Sonra telefonu kapat.
    -Sol alttaki 2 yazan butonla birlikte telenu acma tusuna ayni anda basili tut.
    -Tefon acildiginsa ana ekrandan sonra sarili yesilli dos ekrani gibi bir ekran gelecek
    -Sonra yine sol alttaki tusa bas
    -icerideki yeni yazilimi gorecek
    -Onu gorunce tekrar sol alttaki 2.hat tusuna bas
    -Yukleme ekrani arkada belirecek.
    -Yukleme bitince yaklasi 1 dk surmuyor, tamamlandi diyecek
    -Telefonu kapatma tusuna bas.
    -makina kapanip hemen acilacak.

Sonra Ayarlar menusunden en alttaki Telefon hakkinda sekmesine girip,yazilim versiyonda 1.6 yazdigini gordugunde islem tamamdir.

• quote:

sarı yazılar ekranda geçerken ekranın altında bir yatay çubuk doluyor ve succ yazıyor yani başarını diyor. kapama tusuna basınca yeniden başlıyor oraya kadar gel zaten yeni menüyle karşılaşacaksın
    quote:

halletim sağolasın
  • hafıza kartı bende de arızalı çıktı ereyon geri gönderin değiştirelim dedi geri gönderdim bakalım ne olucak
  • sevindim ama 1,6 market versiyonunu yüklemeni tavsiye ederim çok daha güzel oluyor
    quote:

quote:

sarı yazılar ekranda geçerken ekranın altında bir yatay çubuk doluyor ve succ yazıyor yani başarını diyor. kapama tusuna basınca yeniden başlıyor oraya kadar gel zaten yeni menüyle karşılaşacaksın
    quote:

halletim sağolasın

• şiddetle tavsiye olunur, Ufkun açılıyor, android in ne olduğunu daha iyi anlatıyor
  • valla ben 8 gb lık kart siparişi verdim bile biliyorum bu kart beni çok uğraştırır hiç gereği yok olmadık bişey çıkarmadan ben onu çıkarayım
    quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

hafıza kartı bende de arızalı çıktı ereyon geri gönderin değiştirelim dedi geri gönderdim bakalım ne olucak
  • iyi yapmışsın 8 gb ne marka aldın
  • Arkadaşlar

GM sitesinden yeni versiyon 1.6 yükledim. Bu yukarıda söz edilen Market versiyonumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataxx

Arkadaşlar

GM sitesinden yeni versiyon 1.6 yükledim. Bu yukarıda söz edilen Market versiyonumu?

Market li yazilim altta arkadasin verdigi linkte..

quote:

Orijinalden alıntı: kontdracula1981

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar Yeni Android 1.6 Donut güncellemesi cihazı bayağı keyifli hale getirmiş, internetten araştırırken DSTL1 modeli için yurt dışından bulduğum bir forumda sanırım cracklenmiş olarak market yüklü versiyonu buldum , Hemen kendi telefonumda test ettim, ve Sorunsuz bir şekilde çalıştı , içinde otomatik olarak Google market,Google Maps ve You tube yüklü geliyor, ve eskisine göre daha performanslı ve stabil çalışıyor en beğendim özellik , google market ve youtube çalışması oldu , herkese tavsiye ederim ..

RAPDSHARE LİNK:

http : // r a pidshare.com/files/318033587/AndroidMarketliVersiyonDonut1.6.rar

Linkteki boşlukları birleştiriniz...Bilmeyenler için Dosyayı rardan çıkarttıktan sonra , hafıza kartınızın ana dizininde update klasörüne koyunuz.....

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Android_Phones/DSTL1_support

Telefonunuzu açmadan önce sim kart takmayı unutmayınız GMAIL ile senkronize gerekecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Aralık 2009; 11:20:35 >

• teşekkürler cryptdlg!
  • Dün sonunda Teknosadan aldım.12 saatlık şarj süresinden sonra nihayet cihazı kurcalamaya başladım. Ama gercekte moralim bozuldu. Kullanımı çok kolay degil, daha da önemlisi sorunlar var.Yardımcı olursanız sevinirim.
    1-En önemli sorun simkartları takınca , rehberde hiçbir kayıt gözükmüyor? Karttaki tel. numaraları okunmuyor.Bu sorun nasıl aşılacak?
    2-Bluetooth acık ve görünür olmasına ragmen, 4 telefonda da benim telefon arama sonucu gözükmedi.zaten bluetooth 120 sn. görünür kalıyor bu degistirilebilir mi?
    3-Zil sesleri olarak sadece telefondaki sesleri mi kullanabiliyoruz?
    4- karta müzik, resim vs. nereye atılacak? belli bir yer var mı?

Bu sorulara acil cevap verirseniz memnun olurum. Çünkü bu telefon içime sinmezse 3 gün içinde Teknosa ya iade edebilirim :-(
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.