Şimdi Ara

General Mobile Galeri Düzenleme Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galerideki resimlerimi albüm olarak düzenlemek istiyorum mesela bazı notlar çektim onlarda resimlerimle beraber oluyor bunu nasıl yapabilirim kendim albüm ismi koyayım ve düzenleyeyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 52asi52

Galerideki resimlerimi albüm olarak düzenlemek istiyorum mesela bazı notlar çektim onlarda resimlerimle beraber oluyor bunu nasıl yapabilirim kendim albüm ismi koyayım ve düzenleyeyim ?

Demek istedigini belki anlamayadim ama cektigin notlari yeni bir klasore isimlerdir ona tasi istedign olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

quote:

Galerideki resimlerimi albüm olarak düzenlemek istiyorum mesela bazı notlar çektim onlarda resimlerimle beraber oluyor bunu nasıl yapabilirim kendim albüm ismi koyayım ve düzenleyeyim ?

Demek istedigini belki anlamayadim ama cektigin notlari yeni bir klasore isimlerdir ona tasi istedign olur

Şöyle anlatayım mesela ders notlarını fotovraf olarak çektim ama kendi fotoğraflarımın içine karıştı işte ben bunu istemiyorum normal fotoğraflar bi yerde ders notunun fotoğrafları başka bi albümde olsun istiyorum

• quote:

quote:

quote:

Şöyle anlatayım mesela ders notlarını fotovraf olarak çektim ama kendi fotoğraflarımın içine karıştı işte ben bunu istemiyorum normal fotoğraflar bi yerde ders notunun fotoğrafları başka bi albümde olsun istiyorum

Menüdeki dosyalarım uygulamasında yeni klasör oluşturup isminde değiştirebilirsin nnotlarını onun içine atarsan galeride ayrı gözükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakule10 -- 6 Mart 2014; 1:08:39 >

• Hocam bende de galerideki gif resimleri gorememe sorunu var. Dosyalarim da görebiliyorum ama galeride yoklar.

• Dedigimi yap olur bak yeni bir klasor ac istegin ismi ver sonra dosyalarimdaki dcim den camera nin icinden cektigin notlari bul onlari olusturdugun klasore tasi isedigin olur

• quote:

Dedigimi yap olur bak yeni bir klasor ac istegin ismi ver sonra dosyalarimdaki dcim den camera nin icinden cektigin notlari bul onlari olusturdugun klasore tasi isedigin olur

Hallettim hocam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Dedigimi yap olur bak yeni bir klasor ac istegin ismi ver sonra dosyalarimdaki dcim den camera nin icinden cektigin notlari bul onlari olusturdugun klasore tasi isedigin olur

Nasil yaptin

• quote:

quote:

quote:

Nasil yaptin

Senin dediğin gibi yaptım aynısını
  • Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Fotoğraf Albümlerini düzenleyemiyorum veya başka bir resmi diğer albüme taşıyamıyorum
  • bende gereksiz fotoğrafları silerken birbirine karıştı fotoğraflara girdiğim zaman kameradan çektiğim fotoğrafları gösteriyordu şimdi bütün fotoğrafları göstermeye başladı ve diğer klasörlere taşıyamiyorum,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.