Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
29
Favori
42.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.webtekno.com/general-mobile-gm6-nin-fiyati-ortaya-cikti-eger-dogruysa-bekledigimizin-cok-ustunde-h26614.html

Vatan bilgisayarda fiyatları giren arkadaşın eli kaydı herhalde, 999 yazacağına 1999 yazmış. Hemen de haber yapmışlar, belli ki hata var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rıza.BN. kullanıcısına yanıt
    kulaklığın içindeki filterları çıkardım ses efsane yine
  • Daeiya kullanıcısına yanıt
    Onu cıkartınca seste kalite düşüyor çatlak sesler geliyor tabi farkedebiliyorsanız... Servise verseniz yeni kulaklık verirlerdi
  • Selam arkadaşlar geçen gün telefonu turkcellden aldım. Konuyuda okudum baya ama kararsız kaldım gene. Bu telefon için uygun en iyi kırılmaz cam ve kılıf hangisidir. Yardımcı olacak arakdaşlara teşekkürler şimdiden. :)
  • Tam kaplayan 2.5d cam var mı? Yarısı açıkta kalmasın.

En beğendiğiniz kılıf hangisi hafif olması ve darbelere karşı dayanıklı olması önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Tam kaplayan 2.5d cam var mı? Yarısı açıkta kalmasın.

En beğendiğiniz kılıf hangisi hafif olması ve darbelere karşı dayanıklı olması önemli.

Hepsiburada.com da tam kaplayan 2.5d ekran filmi bulunuyor.

• Çok ince filmmis o. Samsung S7 edge için var Sert cam. Bizim telefonlar için yok sanırım daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kalın olanların tam kaplayani çıkmadı daha.

• Hocam bulursanız haber verirmisiniz?

• Tabiki veririm haber.

• quote:

Hocam bulursanız haber verirmisiniz?

Hocam nano almayı düşünüyorum bende uygun fiyatlı ekranı kaplayan
  • Daha piyasada 2.5 d kavisli ekrana uyum sağlayan modeli yok. S7 Edge için mevcut yani üretiliyor da bizim telefonu ciddiye almıyorlar. Tüm satılanlar ekranı açıkta bırakıyor.

Kılıf kalın sevmiyorum. Yazın cebimde telefonu taşıyorum bir de kılıf iyice kalınlaştırıyor. Tavsiye edeceğiniz body koruma var mı? Türkiye yada yurtdışı fark etmez.

Bütün güzel ürünler ya S7 yada iphone için diğerleri üvey evlat.

• quote:

Daha piyasada 2.5 d kavisli ekrana uyum sağlayan modeli yok. S7 Edge için mevcut yani üretiliyor da bizim telefonu ciddiye almıyorlar. Tüm satılanlar ekranı açıkta bırakıyor.

Kılıf kalın sevmiyorum. Yazın cebimde telefonu taşıyorum bir de kılıf iyice kalınlaştırıyor. Tavsiye edeceğiniz body koruma var mı? Türkiye yada yurtdışı fark etmez.

hocam kesinlikle haklısınız bende nano bakıyorum internette de uygun fiyatlı bulamadım.
  • quote:

Daha piyasada 2.5 d kavisli ekrana uyum sağlayan modeli yok. S7 Edge için mevcut yani üretiliyor da bizim telefonu ciddiye almıyorlar. Tüm satılanlar ekranı açıkta bırakıyor.

Bir cihazın ne kadar pazarı varsa aksesuar çeşitliliği o kadar olur hocam.

Bu yeni bir şey değil. Değişecek bir şey de değil.
  • quote:

Hocam mobilcadde.com a girin istemediğiniz kadar kılıf var ve güvenilir site çok güzel tarzda ve tasarımda kılıflar var.

• Şİmdiye kadar aldıgım en iyi kılıf diye bilirim...
    Motomo kullandım slikon kullandım vs aralarında en şık ve kullanıslı olanı bu diyorum .... Kırmızı sevenler için harika duruyor. Siyahın bu desenini pek begenmedim kırmızı gibi olanıda mevcuttu satıcıda alırsanız onu belirtmenizi tavsiye ederim. Kamera kısmı yere deymiyor buarada...
    Yanında kırılmaz cam da gönderiyor lakin 5 para etmez... Kenarlarda boşluk kalıyor eyvallahda kenarları tam yapışmıyor koruyucunun ve hava kalıyor. yani ekran koruyucu Sunix marka gelirse yanında bildiğiniz çöp ihtiyacınız varsa ona bel bağlamayın

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-gm5-plus-hasir-silikon-cam-jelatin-P147978717?icid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller
     General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle güzel günlerde kullan.

Tavsiye eden biri olarak memnun kalmana ayrıca sevindim.

Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsun?
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler almamda büyük rol oynadı
    VAlla hocam servise götürdüm pazartesi telefonu eski koruyucuyu cıkarmıslardı bende bu kılıfla bi,rlikte geleni taktım ama çok kötü yani resimlerdeki eski zore nin ekran koruyucuları idi...

YAnında sunix geliyor ekranı tam kapatmıyor ekstradan da kenlarları tam yapısmıyor koruyucunun etrafında beyaz bir çerçeve şeklinde kalıyor... 1-2 hafta idare etsin sonra değiştiricem su ttech leri takıcam ondan da memnun kalmaz isem yine zore marka alıcam sanırım.

VArmı senin bildiğin işe yarar bişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 25 Mart 2017; 22:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler almamda büyük rol oynadı
    VAlla hocam servise götürdüm pazartesi telefonu eski koruyucuyu cıkarmıslardı bende bu kılıfla bi,rlikte geleni taktım ama çok kötü yani resimlerdeki eski zore nin ekran koruyucuları idi...

YAnında sunix geliyor ekranı tam kapatmıyor ekstradan da kenlarları tam yapısmıyor koruyucunun etrafında beyaz bir çerçeve şeklinde kalıyor... 1-2 hafta idare etsin sonra değiştiricem su ttech leri takıcam ondan da memnun kalmaz isem yine zore marka alıcam sanırım.

VArmı senin bildiğin işe yarar bişiler

Hocam ben de aynı kılıftan birkaç tane alınca 4-5 tane Sunix ekran koruyucum oldu.

Bende kenarların yapışmama sorunu olmadı. Ancak düzgün kapatmıyor. Özellikle uygulamalarda ekranın solundan kaydırarak menü açarken rahatsız ediyor.

TTec'in ekran koruyucusu olarak şunu diyorsan ben ilk çıktığında almıştım. Uygulaması çok zordu ve düzgün yapıştıramadım. Kullanımda da dokunma hissi rahatsız ediciydi. Aynen tekrar söküp attım.

http://www.ttec.com.tr/AirGlass-Nano,PR-28635.html

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.