Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.716.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birazcik arastirarak cevabi bulabileceginizi dusunuyorum. Bkz:Google

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 1 Mart 2016; 16:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya yazmadan evvel araştırdım elbette. sadece bir videoda dilerseniz micro sd kart yuvasına sim kart takabilirsiniz diyor. o nasıl bi olay orasını da tam anlamadım ama diğer bir yerde de 2 simli modelin gm one 4g modelinde olduğu gibi sonradan çıkacağı söyleniyor. muğlak bir durum var ve de şayet çalıştırıyorsa nasıl çalıştırdığını öğrenmek istedim asus zf lerdeki gibi her iki hat 2g/3g/4g ile aktif mi yoksa farklı mı mesela? bi akıl sende yok yani dostum bi de google hedef göstermiş çok sağol ya hiç düşünememiştim.
  • Servisi diyorsanız ilk zamanlarda teknik servisten çok kişi şikayetçiydi.. daha sonra benim cihazda iki kere problem çıktı.Memnun kaldım hızlı servis diye bir şey yapmışlar.Aynı gün teslim gayet güzel.Çekidüzen vermişler yani.
    Diğer cihazlar gibi ufak tefek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bu cihazın
  • cihaz herhengi bir sorundan dolayı servise geldiğinde 60 dakika içinde servis verme garantileri varmış.
    bunu şirketin CEO'su söyledi.
  • Sırf bu telefon için GM 4G'mi sattım. Heyecanla bekliyorum

• İnşallah geç çıkarmazlar telefonu hocam. İlk röportajlarda Mart sonu Nisan başı gibi cikicak deniyordu fakat geçen Youtube da scroll ekibinden bir arkadaş ile Gm CEO'su röportaj verirken CEO, Nisan sonu Mayıs başı gibi satışa sunmayı planlıyoruz dedi.

Geç çıkması cihaza olan ilgiyi azaltabilir.

• merhaba

gm yede yazdım ama ne zaman cevap gelir bilemiyorum. bunda nfc var mı yok mu? sitelerin bazısı var demiş, bazısı yok? gm sitesinde de özellikleri yazılı değil hala. yapabildiğim kadar tüm videoları izledim, ama nfc yi gösteren hiç bulamadım. şu an için nfc olmazsa olmazım. varsa bunu beklemeyi düşünüyorum. yoksa alternatiflere bakacağım. çıkmadan bilinmesi zor ama nfc yi videolarda gören var mı acaba?
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bu zamana kadar 4 ya da 5 adet telefon kullandım, servisle ilişkim sadece şu anda da kullanmakta olduğum S4'te oldu. ( Bilirsiniz belki kronik batarya şişme problemi mevcuttu. ) Teknik servisin yanında, telefonu bir süre kullandığınızda ( 3-4 ay civarı ) malzemelerinin problem çıkarma ( hoparlörden kısık ses gelmesi, ekranda sararmalar, bataryada çok fazla enerji kaybı vb. ) mevcut olmuş muydu sizce? İlk günkü gibi memnun muydunuz? Sonucunda telefonu aldığımızda artık bozulana kadar kullanacağım. Ben bundan şüphe duyuyorum. Telefonu çoğunlukla ana işlevi için kullanan birisiyim. Yazıda her telden biraz bahsettim, umarım derdimi anlatabilmişimdir

İyi günler.
  • sercandk kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Bu telefonun bataryası gömülü yoksa çıkarılabilir mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

İnşallah hocam. Bu telefonun bataryası gömülü yoksa çıkarılabilir mi acaba?

Gömülü hocam.

4g'de alışmıştım çıkarılabilir bataryaya. En son xperia z'de kullandım gömülü batarya. İkisinde de sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

4g'de alışmıştım çıkarılabilir bataryaya. En son xperia z'de kullandım gömülü batarya. İkisinde de sorun yaşamadım.

Allah sorun göstermesin :) Ben daha önce hiç gömülü batarya kullanmadığımdan ürkütmüyor değil. Başın sıkışınca (telefonun donması vb. durumlarda) direk bataryayı çıkar yeniden tak oh mis gibi
  • şimdi bu one 5 plus ne zaman satılacak hemen alıcam çünkü merakla bekliyorum aleti.
    4g'de başıma hiç gelmedi öyle donma.

• 4g akıyor zaten sıkıntı yok disco da oluyordu arada

• Bu cihaz çıksın moto g den geçeceğim Kısmetse ☺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telpa destekten gelen cevaba göre bu cihazda nfc, radyo ve şebekeden görüntülü görüşme özellikleri yokmuş. ne kadar yazık; böyle dolu bir cihaza en azından nfc eklenmeliydi. hayal kırıklığı yaşadım şimdi. artık başka cihazlara bakmam gerek; nfc olmazsa olmazım oldu. (kentkart yerine kullanacağım. akbil gibi bişey...)
  • mbunal kullanıcısına yanıt
    Nfc ye çok gerek yok aslinda
    Kart koyulabilen bir kılıf aldın mi tamamdır ben öyle kullanıyordum:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan için herşey toz pembe bu telefon için ŞAHŞİ GÖRÜŞÜM ;

Uygun fiyat bandı ile çıkarsa çok iyi olur şirket için

çünkü avrupa'da satışa çıkacak olan fiyat 200€

Birde GM'nin ciddi şekilde GMD1'den sonraki fiyaskolardan ders aldıysa hem fiyat hemde donanım için güzel olmuş deriz

aksi taktirde bir çok arkadaşın dediği gibi LG G3 , G4 vs gibi bir çok örnek varken alınmayabilir. :)

umarım GM firması bizi utandırır diyerek herkese iyi forumlar :)
  • Cidden piyasa şu aralar iyi gidiyor. 1000 liradan çıkarsa kamerası çok iyi lakin o işlemci ve gpu ile şansı olacakmış gibi gelmiyor bana. İnsanlar 5.5 inç fhd ekranda oyunda oynamak isterler. Eğer gpu yada işlemci değişmeyecekse fiyat 900 lirada tutulmalı. Cidden o zaman insanlar biraz daha katar g4 alırım vs diyemezler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.