Şimdi Ara

General mobile GM 5 plus hoparlör cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu dün aldim,sorunum şu ; hoparlörden şiddrtli cızırtı sesi geliyor, mikrofonu en kısık seste kulağıma yaklastirdigimda aşırı cızırtı sesi geliyor bir tek bende mi var bu sorun? Servise vermelimiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar mikrofon yazmisim hoparlör olucak o

• Bu ses dğertelefonlardada geliyor. HErhangi bir marka telefon alın. youtube veya biroyun acın. sesi kısın sonuna kadar ve haparlörü kulagınıza dayayın aynı cızırtıyı göreceksiniz. BEn s7 ve s4 de denedim aynısı mevcut
  • Teşekürler öncelikle, bir önceki telefonumda hiç dikkat etmemistim diğer telefonlardada olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı açıkçası

• SaphiraXDD S kullanıcısına yanıt
    Bunun için forumdabaya bir yazdımkimlerde var baksın vs dedim herkes test ettiğinde bunun var oldugunu söyledi sonra birarkadaş başka telefonda deneyip onda da var deyince bende daha pahalı telefonlarda denemek istedim s7 de s7 de discovery 1 de de aynı sesi duyuncademekki hepsi var dedim etrafımdaki tümt elefonlar sorunlu ve bozuk olamaz ya :) ha bazıları daha az bazıalrı daha cok cızırdıryor ama denediklerimin hepsinde var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.