< Bu konunun sahibi oskurrr iken oskurrr tarafına aktarılmıştır -- Haz 5 2017 3:19PM > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi oskurrr iken oskurrr tarafına aktarılmıştır -- Haz 5 2017 3:19PM > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
süpersin gm Allah sonunu hayır etsin.şiddetli savunucularını bile susturmayı başardın
|
Bakın, bu telefonu almayı düşünüyorsanız bir şey dicem. Almayın. Hatta genel olarak, General Mobile almayın.
GM 5 Plus kullanıyorum. Telefonun 2 kere şarj soketi değişti, ve son değişimin üstünden 1 ay geçti ve yine oynamaya başladı. Kötü kullanım falan demeyin, direkt olarak malzeme kalitesi çöp. Bundan önce Samsung Galaxy S4 kullandım 2 yıl. Telefonun başına gelmeyen olay kalmadı. Şarjdayken şarj kablosu yandı, 3 kere USB kablosu sokette kaldı. En son telefonun şarj soketi hala taş gibiydi. S4 de çok sorunlu bir cihazdı, ama iç bileşenlerin malzeme kalitesi gayet de iyiydi. Bu telefonu inceleyecek olursak, çöp. Her şeyi anlarım, MediaTek denen şirketin çöp işlemcilerinin en çöp modellerinden birini kullanmak nedir ya? MediaTek tabanlı bir çöpe 1100 TL istemek nedir, utanın! 1150 TL'ye Snapdragon 820 kullanan, 1080p ekrana sahip ve 3 GB RAM bulunan Xiaomi Mi5 Prime alınabiliyorken insan 1100 TL'ye MediaTek'li bir çöp satmaya utanır. Hadi GM 5 Plus'a o kadar sövdüm, o kadar laf ettim ama o fiyatına göre gayet iyi bir cihazdı. 900 TL civarına aldım. Snapdragon 617, 3 GB RAM, 1080p ekran var kendisinde. Soruyorum, 1100 TL'ye MediaTek tabanlı bir çöp satmak nedir utanmaz mısınız hiç? General Mobile telefonların tek avantajı yazılım desteği, ki o da benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Stock ROM'da özelleştirme imkanları o derece kısıtlı ki dayamayıp Custom ROM yükledim. Şu an Dirty Unicorns ile gayet iyi bir birlikteliğimiz var. Sonuç olarak, 1150 TL'ye Snapdragon 820'li canavar gibi Xiaomi Mi 5 Prime duruken gidip General Mobile'ın MediaTek'li çöpünü alan kişiye diyebilecek tek şeyim var: Bir bardak soğuk su iç dostum. |
Neredeyse SD 410 la eşdeğer bir işlemciye sahip telefon. sırf parmak izi okuyucu var diye 1100 tl ise hayırlı işler. GM giriş seviyesi cihazınıda 1100 tl ye cekti ise neye güveniyor acaba. Discovery de bir trend yakalamıştı sebebi uygun fiyat tı. Elite ile üst tarafa zıplayayım dedi umdugunu bulamadı yeniden fp ürünlerine döndü ama yine bi sıçrama düşünüyor belliki... karşında bu kadar güçlü rakipler varken sen onlarla aynı fiyata cihaz satamazsın çok net.
Bu fiyata bu telefon alınmaz. Almak isteyenede hayırlı olsun |
ELALEM 130 DOLARA IKI KEZ BAKILACAK SIK CIHAZLAR TASARLIYOR, BIZIMKILER YENI TELEFON CIKARDIK DIYORLAR HALEN 4G NIN IGRENC TASARIMI VE ESSEK KADAR GENERAL MOBILE YAZISI..
http://www.banggood.com/Ulefone-Gemini-5_5-Inch-Dual-Rear-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-MTK6737T-Quad-core-4G-Smartphone-p-1122436.html ![]() ![]() ![]() |
bu fiyata bu özellikteki cihaza hala alınabilir gibi fikir beyan edenler neyin kafasını yaşıyorsunuz merak ediyorum
mtk nın en vasat işlemcilerinden biri, aynı paralara gidin mi5 alın (sd820), galaxy c5 alın(sd6x+4gbram) bu cihazın gm ye maliyeti en baba 100 dolar.. |
1100 TL ye Huawei P9 Lite 2017 var , işlemci tokatlar, ram dezaten 3gb, parmak izi de var.
Ithalat garantililileri saymıyorum ha dersen Samsung Galaxy C5 var, Xiaomi var da var. |
Tekrar hatırlatayım işlemcisi MediaTek 6737T yani kendisinden önce bu işlemciyle samsung 699 tl ye bir telefon satıyordu. MediaTek işlemci bu ısınır pili çabuk biter ve sapdragon kadar uyumluluğu da yoktur. O kadar firmanın 1100 tl lik telefonunda bir tane daha 6737t işlemci göster sana enayi değilsin diyelim. General Mobile ın kendisini savunması ve marka bilinirliğini artırması için paralı elemanları olduğunu biliyoruz ama siz onlardan olmayabilirsiniz. Fakat ortada bırakın tebrik etmeyi eleştirilecek bir konu var. Boşuna.
|
Forumda aktif bir kitle var ve bu telefonun alınmayacağını bilir. Bu telefonu anca çocuguna karne hediyesi olarak operatör şirketlerinden veya telefondan hiç anlamayan amcaya teyzeye satarlar.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 26 Şubat 2017; 15:28:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 23 Şubat 2017; 22:4:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 28 Şubat 2017; 22:34:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|