Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
24
Favori
128.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pil detaylı pil ve ekran süresi paylaşımlarınızı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

2018 yılında 720p, sd 435 işlemcili telefon çıkıyor, GM'in Android One olayı zaten yalan olmuş. Neredeyse aynı fiyata fersah fersah iyi olan cihaz hakkında tabi ki konuşulacak. Şu marka fanatikleri gerçekten çok ilginç.

Özellikler konusunda tamamen haklısınız. 2018 yılında bu işlemci ve ekran olmamalı. Yalnız bunu yapan sadece Gm mi? Hayır. Ekran Full Hd olsa zaten işlemci kaldırmaz. O sebeple Bu işlemci kullanılacaksa, Hd olması FHd olmasından iyidir.
    Oyun oynanmayacaksa zaten FHd olsa da sorun değil.
    Tekrar ediyorum, 2018 yılında bence de bu işlemci olmamalı.
    Benim asıl merak ettiğim, cihaz şu anda 939 tl ye bulunabiliyor. Bundan daha ucuz 18:9 ekranlı benim bildiğim başka cihaz yok. A1 maalesef benim için bir seçenek değil. Paralel garanti makbul değil. Siz o Xiaomilerin Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptığında, bu fiyatlara satılacağını zannetmiyorsunuzdur umarım. Bakın Meizunun fiyatlarına. Çinle arasında ne kadar fark var.Resmi garantili satılıp, fiyat olarak yanına yaklaşan bile yok.
    Buyrun 435 li farklı cihazlar.Ve tabi daha pahalılar.
    Epey
    Lenovo K6 Note (K53a48) Cep Telefonu
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/lenovo-k6-note.html

Epey
    Nokia 6 (2017) (TA-1033) Cep Telefonu
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nokia-6.html
    (Bunda SD430 mevcut)
    Epey
    Asus ZenFone 4 Max (ZC554KL) Cep Telefonu
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/asus-zenfone-4-max.html
    (Bunda SD430 mevcut)

Eleştirilcekse tüm markalar eleştirilmeli. Türkiyedeki vergi sistemi eleştirilmeli. Vergileri haraca çevirenler eleştirilmeli. Bence GM kendisine belli bir maddi gücü olan bir kesim belirlemiş. Oraya yönelik akıcı ve günlük kullanım için oldukça yeterli, BU PİYASADA (ÇİNDE DEĞİL, AMERİKADA DEĞİL) parasını hak eden telefonlar yapıyor. Keşke daha iyisi olsa. Keşke daha kaliteli olsa. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Tüm markalar açıkcası bizi ilgilendirmiyor onlarıda kendi konusunda konusurlar burası GM konusu ve bu cihazı konusuyoruz...
    Gm bildiğin basit kurnazlıga gitmiş.

Demişki millet zaten telefondan anlamıyor tipine bakıyor ram ine bakıyor hafızasına bakıyor alıyor. Ekranı çöpte olsa işlemci çöpte olsa sorun değil demiş çok net. Bilinçli kullanıcıya hitap eden bir telefon olmamış. Ekrandan ve işlemciden çok fazla kısılmış.

HA oyun oynanmıyorsa Fulhhd vs olayına katılmıyorum masa üstü duvar kagıdı görüntüsünden ikonların görüntüsüne kadar herşeyde farkediyor HD bir telefonla yan yana koydugunuzda bariz farkı görürsünüz.

ha sen o telefonu yaparsın 5" yada 5.2" koyarsın 720p eyvallah deriz de hem ekranı büyütüyorsun hem ppi dan kısıyorsun hem çözünürlükten kısıyorsun neden işlemcinin gücü bukadar çünkü.. deveye sormuşlar boynun neden eğri diye nerem doğru ki demiş misal.

• Ekrana neden iyi değil dediğimizi de inceleme videolarını takip ederseniz net şekilde görürsünüz kamera yakından aldıgında piksel piksel cıkıyor ha bunu gözle bukadar net farkedemezssiniz ama durum ortada...

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    sdn'nin incelemesini az önce izledim. Telefonu öve öve bitirememişler. Segmentine göre diyip durdular video boyunca. Şu piksellerin görünüşü bu kadar bariz olmayacaktır ama çoğu zaman gözle görülecek. Yorumlara da bir bakayım dedim, cahil veletler doluşmuş gmyi övüyor.

1000tl'ye bu kadar olur diyorlar. 1000 tl kolay mı kazanılıyor ? Snapdragon 435 5.7" 720p ekran ve düşük malzeme kalitesini düşününce bu cihaza 1000 tl verilmez. Micro usb tercihini de "type c'nin henüz o kadar yaygınlaşmaması" diye açıklıyorlar. Sanki 50 çeşit aksesuar takıyorsun da micro usb ile, type c yetersiz kalıyor. Birkaç kişi de Türk malı demiş. İnsanımız Türk malı ayağına düdüklenmekten bıkmamış belli ki.

Android one projesinin de bir esprisi kalmadığını belirtmeye gerek yok sanırım(en azından gm için).
    GM5Plus tanıtılalı 6 ay bitti oreoyu alamadı henüz. Özellikleri de kırpa kırpa verdiklerini unutmayalım.

GM almayın aldırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: osman sifil

Var hocam ama çok hızlı çalıştığını söylemem. Keza parmak okuyucu da aynı.

tamam tesekkurler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir atasözü diyeyim cekileyim, Deveye hendek atlatmak, bazı insanlara laf anlatmak zordur. Ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htcnin kutudan cikan kulakligi efsanedir, bu kulaklikla muzik dinleyen beni anlayacaktir.

Tolga, yalakalikta oyle asmis ki, htcnin kulakliklarindan bile cok cok daha iyi diyor. Bu fiyat segmentinde bu kulakligin kutudan cikmasi mucize diyor. Burada bir tutarsizlik var. Htcnin kutusundaki kulakligin bagli bulundugu modelin satis fiyati cok daha yüksek, e kulakligi da ona gore. Nasil olur da gmin kutusundaki kulaklik, kendinden 2 kat pahali olan bir modelden kaliteli olur?

Bu ve bunun gibi sacmaliklarla dolu, sirf yalakalik yapmak icin yapilmis bir video. 3 dk kadar dayanip, begenmemeye basip kapattim videoyu.

• Telefonların kutularındaki kulaklıkları fazla abartmamak gerek. Bunların şirketlere maliyeti iyisinin 3-4 dolar, ortalamasının 1-1.5 dolar, kötüsünün 40 centtir. Yüzbinlerce, milyonlarca sipariş verince böyle fiyatlara alınıyor. Belki 1 dolar fazla verip iyisinden koymuşlardır. Denemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle cihazı 6 taksit ile aldım.Cihaz fiyatına göre iyi şuan için memnunum kamerasida yeterli.Birde LG deki gibi ekrana çift tıklama ile ekranı açıp kapanıyor.Kisacasi fiyatına göre yeterli cihaz.

• Aşağıdaki yazıyı kopyalayıp instagramdan DM ile muzaffergolcu ve sebahattinyaman a gönderin lütfen GM nin oldugu her yere yazın

En büyük reklamı tüketici yapar. Reklama para vermek yerine müşterilerinize verdiğiniz sözleri tutmanız çok daha etkili olabilirdi. Koskoca GM CEO su cihazı tanıtırken Türkiye'de güncelemeleri ilk bu cihazlar alacak ,güncelleme çıktıktan sonra engeç 15 gün sonra elinizde olacak deyip 6 ay sonraya gün verip onunda son gününe kadar bekletmek firmanın kurumsallığına gölge düşürmüştür. Firmanın bu imajını değiştirmesi için reklamdan çok daha fazlası gerekiyor malesef. Güven çabuk kaybedilir ancak geri kolay kolay kazanılmaz. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

2018 yılında 720p, sd 435 işlemcili telefon çıkıyor, GM'in Android One olayı zaten yalan olmuş. Neredeyse aynı fiyata fersah fersah iyi olan cihaz hakkında tabi ki konuşulacak. Şu marka fanatikleri gerçekten çok ilginç.

Özellikler konusunda tamamen haklısınız. 2018 yılında bu işlemci ve ekran olmamalı. Yalnız bunu yapan sadece Gm mi? Hayır. Ekran Full Hd olsa zaten işlemci kaldırmaz. O sebeple Bu işlemci kullanılacaksa, Hd olması FHd olmasından iyidir.
    Oyun oynanmayacaksa zaten FHd olsa da sorun değil.
    Tekrar ediyorum, 2018 yılında bence de bu işlemci olmamalı.
    Benim asıl merak ettiğim, cihaz şu anda 939 tl ye bulunabiliyor. Bundan daha ucuz 18:9 ekranlı benim bildiğim başka cihaz yok. A1 maalesef benim için bir seçenek değil. Paralel garanti makbul değil. Siz o Xiaomilerin Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptığında, bu fiyatlara satılacağını zannetmiyorsunuzdur umarım. Bakın Meizunun fiyatlarına. Çinle arasında ne kadar fark var.Resmi garantili satılıp, fiyat olarak yanına yaklaşan bile yok.
    Buyrun 435 li farklı cihazlar.Ve tabi daha pahalılar.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/lenovo-k6-note.html
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/lg-q6-dual.html
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nokia-6.html (Bunda SD430 mevcut)
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/asus-zenfone-4-max.html (Bunda SD430 mevcut)

Eleştirilcekse tüm markalar eleştirilmeli. Türkiyedeki vergi sistemi eleştirilmeli. Vergileri haraca çevirenler eleştirilmeli. Bence GM kendisine belli bir maddi gücü olan bir kesim belirlemiş. Oraya yönelik akıcı ve günlük kullanım için oldukça yeterli, BU PİYASADA (ÇİNDE DEĞİL, AMERİKADA DEĞİL) parasını hak eden telefonlar yapıyor. Keşke daha iyisi olsa. Keşke daha kaliteli olsa. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Öncelikle yerli markaları önemsiyorum. Etiket ürün de olsa bir yerlerden başlamak gerek.
    Fakat GM bu konuda şark kurnazlığına gidiyor, yani bende uyandırdığı intiba bu. Bedavaya versinler demiyorum ama yerli ürün mottosuyla reklam yapıyorsan bunun kullanıcıya geri dönüşü olmalı. Son modele bakarsak bence kullanıcoya hiç bir avantajı yok. Fiyat 950-1000 tl arası evet ama tüm özellikler de o derece, hatta fazlasıyla kısık. 1000 liraya GM 8 almaktansa 1400 liraya Lenovo P2 almak çok daha "ekonomik" bir seçenek. 1 verip 0.5 almaktansa 1.4 verip 1.5 almak daha iyi değil mi?
    Ekran konusunda size katılmıyorum. Bu ekran boyutunda 720p çözünürlük olmamalı. 5 inç altı 720p uygunsa, bu boyutta da full hd uygun. Sadece oyun değil, video izleme boyutu da var.
    Xiaomi'lerde garanti olayı malûm ama GM ve Xiaomi ürünlerinin malzeme ve üretim kalitesini kıyaslarsak Xiaomi açık ara önde. GM marka telefon alıp servis yolu tutmayan neredeyse yok. Ekran sorunu, pil sorunu, kasa dökülmesi, hatta kulaklık jakının standart dışı olması... Problemi serviste kolayca halleden de var, uzun süre uğraşan da. Xiaomi alanlarda ise bu şekilde sorun yaşama ihtimali çok daha düşük. Cihaz kutudan sağlam çıktığı ve ekranı kırmadığınız sürece bildiğim kadarıyla genel olarak kullanıcılar memnun.
    Meizu dediğiniz gibi resmi olarak garantili ürün getirdiğinden beri fiyatları uçtu. Bence böyle olacaksa Xiaomi hiç gelmesin.

• 1100 TL fiyat etiketine sahip olan 4 GB Ram ve 64 GB Romlu model 1 ay sonra çıkacaktır. (Bugün general mobile yetkilisiyle profilo avmdeki servislerinde yüz yüze görüştüm. Şuan hiç biryerde yok , üretim aşamasında dedi.)

Mecburen 1 ay beklicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 23 Şubat 2018; 0:7:51 >
  • Google Türkiye Resmi Youtube sayfası reklamı paylaşmış.

Android sitesindeki android one bölümünde GM 8 gözüküyor.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/iihtr1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 23 Şubat 2018; 1:10:4 >

• (3. nesil Android One)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GM Savunucusu -- 23 Şubat 2018; 16:5:7 >

• GM Savunucusu kullanıcısına yanıt
    Güzel reklamlar yalnız Oreo Şubatta Gm5 plus a verilmez se onlar çok farklı bir deneyim yaşayacaklar gibi geliyor bana :)
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bir bildikleri vardır ki bu kadar tükürüyorlardır, yoksa yala yala nereye kadar.

Ha olur da yayınlayamazlarsa...
  • Sağlamlığını merak edenler buyrun webtekno nun sağlamlık testi

• Telefon ultra süper dandikmiş onu gördük. Adamalar leğen plastiğinden telefon yapmışlar resmen yıl olmuş 2018 Sözde yerli gurur GM nin acınası hali. Arkadaş almayın aldırtmayın şu cihazları bu kadarda olmaz yani.

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Cidden bende videoyu izlediğimde ne diyeceğimi bilemedim resmen kazı kazan gibi arka taraftaki yazıların silindiğini görünce şok geçirdim diyebilirim çünkü ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle hele birde eliyle büküp tekrar düzeltmesi.... cihaz baya dandikmiş

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.