Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
968
Cevap
24
Favori
128.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kur istediği kadar kötü olsun Allah aşkına arkadaki yazıların bozuk para ile silinmesini kimse kur hareketlerine bağlamasın çakma telefonlar bile bu kadar kolay bükülmüyor yapmayın etmeyin cihaz bildiğiniz dandik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir dayanıklilik testini geçemeyen telefonu alacak yoktur herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dayanıklılık testi videosunu Facebook yorumlara koydum 1 dakika sonra kaldırıldı...çok net dünyanın en rezil firması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★

Bende gm 8 i eşime aldım WhatsApp fecebook kullanacak fazla özellik önemli değil ama imei ile ilgili sıkıntısı var gelen vurmuş giden vurmuş markaya bide ben vurmayayım dedim ama dayanamadım arkadaş cihaz çıkartıyorlar satışa sunuyorlar imei kayıtsız gözüküyor WhatsApp destek hattından yazdım yukarıdaki cevabı verdiler siz kullanın 1 hafta sonra tekrar kontrol edin diyor. Daha önce böyle saçma birşeyle karşılaşmamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

2018 yılında 720p, sd 435 işlemcili telefon çıkıyor, GM'in Android One olayı zaten yalan olmuş. Neredeyse aynı fiyata fersah fersah iyi olan cihaz hakkında tabi ki konuşulacak. Şu marka fanatikleri gerçekten çok ilginç.

Özellikler konusunda tamamen haklısınız. 2018 yılında bu işlemci ve ekran olmamalı. Yalnız bunu yapan sadece Gm mi? Hayır. Ekran Full Hd olsa zaten işlemci kaldırmaz. O sebeple Bu işlemci kullanılacaksa, Hd olması FHd olmasından iyidir.
    Oyun oynanmayacaksa zaten FHd olsa da sorun değil.
    Tekrar ediyorum, 2018 yılında bence de bu işlemci olmamalı.
    Benim asıl merak ettiğim, cihaz şu anda 939 tl ye bulunabiliyor. Bundan daha ucuz 18:9 ekranlı benim bildiğim başka cihaz yok. A1 maalesef benim için bir seçenek değil. Paralel garanti makbul değil. Siz o Xiaomilerin Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptığında, bu fiyatlara satılacağını zannetmiyorsunuzdur umarım. Bakın Meizunun fiyatlarına. Çinle arasında ne kadar fark var.Resmi garantili satılıp, fiyat olarak yanına yaklaşan bile yok.
    Buyrun 435 li farklı cihazlar.Ve tabi daha pahalılar.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/lenovo-k6-note.html
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/lg-q6-dual.html
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nokia-6.html (Bunda SD430 mevcut)
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/asus-zenfone-4-max.html (Bunda SD430 mevcut)

Eleştirilcekse tüm markalar eleştirilmeli. Türkiyedeki vergi sistemi eleştirilmeli. Vergileri haraca çevirenler eleştirilmeli. Bence GM kendisine belli bir maddi gücü olan bir kesim belirlemiş. Oraya yönelik akıcı ve günlük kullanım için oldukça yeterli, BU PİYASADA (ÇİNDE DEĞİL, AMERİKADA DEĞİL) parasını hak eden telefonlar yapıyor. Keşke daha iyisi olsa. Keşke daha kaliteli olsa. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Öncelikle yerli markaları önemsiyorum. Etiket ürün de olsa bir yerlerden başlamak gerek.
    Fakat GM bu konuda şark kurnazlığına gidiyor, yani bende uyandırdığı intiba bu. Bedavaya versinler demiyorum ama yerli ürün mottosuyla reklam yapıyorsan bunun kullanıcıya geri dönüşü olmalı. Son modele bakarsak bence kullanıcoya hiç bir avantajı yok. Fiyat 950-1000 tl arası evet ama tüm özellikler de o derece, hatta fazlasıyla kısık. 1000 liraya GM 8 almaktansa 1400 liraya Lenovo P2 almak çok daha "ekonomik" bir seçenek. 1 verip 0.5 almaktansa 1.4 verip 1.5 almak daha iyi değil mi?
    Ekran konusunda size katılmıyorum. Bu ekran boyutunda 720p çözünürlük olmamalı. 5 inç altı 720p uygunsa, bu boyutta da full hd uygun. Sadece oyun değil, video izleme boyutu da var.
    Xiaomi'lerde garanti olayı malûm ama GM ve Xiaomi ürünlerinin malzeme ve üretim kalitesini kıyaslarsak Xiaomi açık ara önde. GM marka telefon alıp servis yolu tutmayan neredeyse yok. Ekran sorunu, pil sorunu, kasa dökülmesi, hatta kulaklık jakının standart dışı olması... Problemi serviste kolayca halleden de var, uzun süre uğraşan da. Xiaomi alanlarda ise bu şekilde sorun yaşama ihtimali çok daha düşük. Cihaz kutudan sağlam çıktığı ve ekranı kırmadığınız sürece bildiğim kadarıyla genel olarak kullanıcılar memnun.
    Meizu dediğiniz gibi resmi olarak garantili ürün getirdiğinden beri fiyatları uçtu. Bence böyle olacaksa Xiaomi hiç gelmesin.

Hocam bu telefon iyidir yada kötüdür demedim. Bu özelliklerdeki bir telefon kötü ise, yukarıda paylaştığım ve daha fazla fiyata satılan örnek telefonlar külliyen kötüdür dedim. Bende bu telefona bu parayı vermem.

Onerdiginiz P2 yi bana telefon soran herkese ilk telefon olarak öneriyorum. Ama maalesef aradaki 400-450 TL yi veremeyecek o kadar çok kişi var ki.

Mantık basit, 900-950 TL niz var ve hangi telefonu alırsınız. Cevap bundan başka değil bence. Keşke millette para olsa da 300 fazla verip, GR5 2017 yada ,400 fazla olsa P2 alabilse. Bende bunu eleştirerek söylüyorum. Ve suç GM de değil, piyasayı bu hale getirenlerde diyorum.

Bu arada param bu segmente yetecek olsa bunu değilde gider GM5 Plus alırım. O bundan iyidir.

Ayrıca da Xiaomi gelince Meizudan farklı olmayacak emin olun. Hâlâ sorun firmalarda zannediyorsunuz. Sorun ülkedeki uygulamalarda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2018 yılında 720p, sd 435 işlemcili telefon çıkıyor, GM'in Android One olayı zaten yalan olmuş. Neredeyse aynı fiyata fersah fersah iyi olan cihaz hakkında tabi ki konuşulacak. Şu marka fanatikleri gerçekten çok ilginç.

Özellikler konusunda tamamen haklısınız. 2018 yılında bu işlemci ve ekran olmamalı. Yalnız bunu yapan sadece Gm mi? Hayır. Ekran Full Hd olsa zaten işlemci kaldırmaz. O sebeple Bu işlemci kullanılacaksa, Hd olması FHd olmasından iyidir.
    Oyun oynanmayacaksa zaten FHd olsa da sorun değil.
    Tekrar ediyorum, 2018 yılında bence de bu işlemci olmamalı.
    Benim asıl merak ettiğim, cihaz şu anda 939 tl ye bulunabiliyor. Bundan daha ucuz 18:9 ekranlı benim bildiğim başka cihaz yok. A1 maalesef benim için bir seçenek değil. Paralel garanti makbul değil. Siz o Xiaomilerin Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptığında, bu fiyatlara satılacağını zannetmiyorsunuzdur umarım. Bakın Meizunun fiyatlarına. Çinle arasında ne kadar fark var.Resmi garantili satılıp, fiyat olarak yanına yaklaşan bile yok.
    Buyrun 435 li farklı cihazlar.Ve tabi daha pahalılar.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/lenovo-k6-note.html
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/lg-q6-dual.html
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nokia-6.html (Bunda SD430 mevcut)
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/asus-zenfone-4-max.html (Bunda SD430 mevcut)

Eleştirilcekse tüm markalar eleştirilmeli. Türkiyedeki vergi sistemi eleştirilmeli. Vergileri haraca çevirenler eleştirilmeli. Bence GM kendisine belli bir maddi gücü olan bir kesim belirlemiş. Oraya yönelik akıcı ve günlük kullanım için oldukça yeterli, BU PİYASADA (ÇİNDE DEĞİL, AMERİKADA DEĞİL) parasını hak eden telefonlar yapıyor. Keşke daha iyisi olsa. Keşke daha kaliteli olsa. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Öncelikle yerli markaları önemsiyorum. Etiket ürün de olsa bir yerlerden başlamak gerek.
    Fakat GM bu konuda şark kurnazlığına gidiyor, yani bende uyandırdığı intiba bu. Bedavaya versinler demiyorum ama yerli ürün mottosuyla reklam yapıyorsan bunun kullanıcıya geri dönüşü olmalı. Son modele bakarsak bence kullanıcoya hiç bir avantajı yok. Fiyat 950-1000 tl arası evet ama tüm özellikler de o derece, hatta fazlasıyla kısık. 1000 liraya GM 8 almaktansa 1400 liraya Lenovo P2 almak çok daha "ekonomik" bir seçenek. 1 verip 0.5 almaktansa 1.4 verip 1.5 almak daha iyi değil mi?
    Ekran konusunda size katılmıyorum. Bu ekran boyutunda 720p çözünürlük olmamalı. 5 inç altı 720p uygunsa, bu boyutta da full hd uygun. Sadece oyun değil, video izleme boyutu da var.
    Xiaomi'lerde garanti olayı malûm ama GM ve Xiaomi ürünlerinin malzeme ve üretim kalitesini kıyaslarsak Xiaomi açık ara önde. GM marka telefon alıp servis yolu tutmayan neredeyse yok. Ekran sorunu, pil sorunu, kasa dökülmesi, hatta kulaklık jakının standart dışı olması... Problemi serviste kolayca halleden de var, uzun süre uğraşan da. Xiaomi alanlarda ise bu şekilde sorun yaşama ihtimali çok daha düşük. Cihaz kutudan sağlam çıktığı ve ekranı kırmadığınız sürece bildiğim kadarıyla genel olarak kullanıcılar memnun.
    Meizu dediğiniz gibi resmi olarak garantili ürün getirdiğinden beri fiyatları uçtu. Bence böyle olacaksa Xiaomi hiç gelmesin.

Hocam bu telefon iyidir yada kötüdür demedim. Bu özelliklerdeki bir telefon kötü ise, yukarıda paylaştığım ve daha fazla fiyata satılan örnek telefonlar külliyen kötüdür dedim. Bende bu telefona bu parayı vermem.

Onerdiginiz P2 yi bana telefon soran herkese ilk telefon olarak öneriyorum. Ama maalesef aradaki 400-450 TL yi veremeyecek o kadar çok kişi var ki.

Mantık basit, 900-950 TL niz var ve hangi telefonu alırsınız. Cevap bundan başka değil bence. Keşke millette para olsa da 300 fazla verip, GR5 2017 yada ,400 fazla olsa P2 alabilse. Bende bunu eleştirerek söylüyorum. Ve suç GM de değil, piyasayı bu hale getirenlerde diyorum.

Bu arada param bu segmente yetecek olsa bunu değilde gider GM5 Plus alırım. O bundan iyidir.

Ayrıca da Xiaomi gelince Meizudan farklı olmayacak emin olun. Hâlâ sorun firmalarda zannediyorsunuz. Sorun ülkedeki uygulamalarda.

5 Plus çerçeve kalınlığı dışında 8'den açık ara iyi. Bütçem 1000 lira altı olsa ben de 8 yerine 5 Plus tercih edebilirim. Fakat bu GM marka cihazlar çok uzun ömürlü değil. 1-2 yılı görürse iyi. Bu açıdan imkan varsa P2 gibi bir cihaz almak +2 yıllık bir kullanım ömrü demek. Tabi ki şartlar çok kısıtlı değilse.

Ayrıca, ülkemizdeki fiyatlandırmanın markalardan kaynaklandığını tabi ki düşünmüyorum. Sorun aşırı yüksek vergiler. Otomobili de 3 katı fiyata alıyoruz.

• Sondaki yağda pişirme fantazisini saymazsak telefon ciddi anlamda dayanıksız ve arka kapak plastik beyler..

Videoyu izleyin almadan önce mutlaka

• kronik şarj soketi problemi bu seride de devam ediyor mu ? Ayrıca yeni bir model eski modelden daha geride kalmış. Mantıksızlığın dibine vurmuşlar.

edit: malzeme kalitesi cidden rezaletmiş değil 1000 tl 500 tl bile verilmez. Bunun yerine kanser riskli mi a1 alınır daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 24 Şubat 2018; 13:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre845

Hicbir dayanıklilik testini geçemeyen telefonu alacak yoktur herhaldehttps://youtu.be/CkyP-PgrRwo

Bunu izlerken aklıma gelen hani düşürmeyi geçtim cepte az biraz kasılsa ekran hemen gidecektir diye düşünüyorum.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Hay kimden duyuyorsunuz şu Xiaomi cihazların SAR değerlerinin yüksek olduğu saçmalığını? Yok öyle bir şey, çoğu Xiaomi modeli gayet normal değerlere sahip :http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/

SAR değerlerinin yüksek olduğu durumlar çift SIM kullanılan durumlar. Mi A1 biraz yüksek evet, ama çoğu telefonun değerleri gayet normal. Mi 5'in sar değeri iPhone X'in yarısı kadar hatta.

• Tüm Cihazlar için demedim sözümü çarpıtma. mi a1 için dedim kabul edilemez seviyede yüksek. Kimseden duymadım verilen bilgi o herkesin de malumu. Ayrıca cihazı ailemde kullanan var.
  • Bende az önce Webtekno'nun "sağlamlık" testini izledim. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. İnsanları yerli malı diye salak yerine koyup kenarda köşe de kalmış plastikleri telefona koymuşlar resmen. Dokunsan eğilecek bir telefon yapmışlar. Ve servise gittiğiniz de diyecekleri şey şu "Kullanıcı hatası bükülmeden dolayı şu kadar TL ile yapılabilir."

Yazık. Cidden çok yazık.
  • Garip bir telefon...

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★

ÖZELLİKLERİ:

Eksileri:

★ Şık tasarımlı esnek "kamikazi" kasa, plastik ve 18/9 olduğu için cebinizde vs. yamulması daha kolay; dikkat edilmeli

★ 288 ppi piksel yoğunluğuna ve 18/9 yeni nesil ekran oranına sahip, 1440x720 çözünürlüğünde HD ve 5.7" fantastik -piksel piksel anadolu- ekran (pikseller gözle görülmüyor tabi de işte...)

★ 2018 yılında zamanının ötesinde bir Micro USB

★ Yeni nesil Snapdragon 435 (Fakat sd400 ailesi içinde 8 çekirdeğe sahip tek işlemci)

★ İşlemciden dolayı -maalesef- 1080p'de 30 fps değerinde videolar çekebilme imkanı

★ NFC yok

★ Arka kapakta kolaylıkla silinebilen yazılar. Yazıları silip yerine Apple stickerı yapıştırabilir, insanlara havanızı atabilirsiniz(!)

★ Hangi teknoloji olduğu belli olmayan Corning Gorilla Glass korumalı 18/9 ekran... CGG 1 olsun.

★ Koyu modeli önden adeta Leonardo DiCaprio, arkadan ise Ajdar... (tabi bu bana göre, bence gold olan daha şık)

Artıları:

★ 13 MP (f/2.2, LED flaş) ön, 13 MP (f/2.0, çift ton LED flaş) arka ve bokeh efektli yazılımı ile -biraz da becerinizi konuşturursanız- segmentinin çok üzerinde gerçekten kaliteli fotoğraflar çekmenizi sağlayan kameralar

★ Google Fotoğraflar ile ömür boyu "orjinal kalitede" fotoğraf saklama imkanı #çekebildiğinkadarçek (Tabi sadece bu telefondan senkronize etmek kaydıyla... Ama bu telefonu kaç sene kullanabilirsiniz ki? Telefonla vedalaştıktan sonra şu güzelim hak da yanıyor doğal olarak)

Not: Google Fotoğraflar ile diğer Android telefonlarda da ücretsiz ve sınırsız fotoğraf saklayabiliyorsunuz fakat "çözünürlüğü düşürülmüş" olarak saklayabiliyorsunuz. Orjinal kalitede fotoğraf depolamak Drive'ınızdan yer tüketiyor. GM 8 ile "orjinal kalitede" ücretsiz ve sınırsız fotoğraf depolayabiliyorsunuz Google Fotoğraflar'da. Google ile güzel bir anlaşmaya gidilmiş.

3. nesil Androidone programına üye olması ile "en az 2 yıl" güncellenme garantisi. Android P garanti, Android Q da garanti, Android R'yi alması bile muhtemel ama siz yine de ümitlenmeyin, ama o zamanlar geldiğinde verilmesi için firmaya baskı yapın.

★ Kendisi Android 8.0 Oreo ile kutudan çıkan nadir telefonlardan

★ 32/64 GB dahili depolama dışında 128 GB'a kadar MicroSD kart ile hafızayı arttırabilme imkanı

★ 3/4 GB RAM

★ Dolby Audio ile iyi bir ses deneyimi

★ FM Radyo

★ Tam yerine konumlandırılmış parmak izi okuyucusu (tabi yine bana göre; ben arkada seviyorum)

★ CAT 7 ile 300 Mbit indirme ve 150 Mbit gönderme, LTE (4.5G)

★ WIFI AC desteği ile 5 GHz modemlere bağlanabilme imkanı

★ Qualcomm Quickcharge 3.0 ile hızlı sarj edebilme imkanı

★ Bass severler için yine -Dolby eli değmiş- bir kulaklık

★ 3075 mAh batarya (Ekranın HD olması pil süresinde olumlu etkiye sahip fakat 5.7" olup HD olması garip)

★ 32/3 GB olanı ₺1000, 64/4 GB olanı ₺1100 (Mart ortası)

★ Ve herhangi bir sorunda İstanbul Profilo AVM Merkez servisinin yaşattığı memnuniyet

android.com/one

GM 8

ÖZETLE: Ciddi artıları da var, ciddi eksileri de var. Ama güzel telefon. Nedenleri yukarıda. Çok dikkatli kullanan biri yine tatmin olacaktır da ekranın 5.7" olup HD olması benim içime halen öküz oturtmakta. Benim gibi dökümanlarla çok uğraşan biriyseniz bu fantastik ekrandan dolayı yazılar bir süre sonra içinizi sıkabilir, zihninizi meşgul edebilir, gözler derinlik istiyor çünkü.

UYARI: Bu telefonu almayı düşünüyorsanız kesinlikle ve kesinlikle yanında bir ultra koruma kılıfı vs. de almalısınız. Tabi General Mobile için de adam gibi kılıflar üreten bir firma olsa...

YAPICI ELEŞTİRİ:

Dolar kuru ~3.80; vergilerden de hepimiz haberdarız (%25 ÖTV, %10 TRT Bandrolü, toplamın %18 KDV'si, IMEI kayıt....) fakat General Mobile'ın her yeni cihazı ₺999 ile çıkarmak için kendini kasmasını, bunun için de olmayacak özellikleri (ekran, malzeme kalitesi, sağlamlık) kısıp uçuk özellikleri eklemesini bazen anlayamıyoruz.

Bu fiyat segmentinde bu uçuk özellikleri bize sunmaya çalışmasını taktirle karşılıyoruz, fakat bu sağlamlıktan ödün verilerek ya da olmayacak özellikleri kısarak olmamalı...

Yinede bu cihaza puanım 10 üzerinden 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GM Savunucusu -- 1 Mart 2018; 10:14:5 >

• Guncelleme garantisi olayin kanmayin bence bence

• GM Savunucusu kullanıcısına yanıt
    Kamera konusunda uluslararası ve ünlü bir kuruluş ya da teknoloji sitesi telefonu test etmeden yorum yapılamaz. Türk teknolojisi sitelerine gram güvenim yok, balyozla vurulunca telefona hiçbir şey olmadığını iddia eden ekran koruyucu gördü bu gözler. Bizim teknoloji sitelerinde teknolojiden ziyade rant dönüyor. Çekilen fotoğraflara yazılım konusunda pek bir şey yapılamaz, Snapdragon 435 bunun için fazlasıyla yetersiz gelir. Snapdragon 821 bile üst düzey HDR işlemlerinde 9-10 saniye uğraşıyor, gerçi sonuç muhteşem oluyor.

180 FPS ağır çekim etkileyici geldi bana. Bu telefonun belki de tek etkileyici özelliği. Xiaomi Mi 5S kullanıyorum, amiral gemisi bir telefon ve ağır çekim 120 FPS.

Google Fotoğraflar bu cihaza has bir özellik değil, tüm Android telefonlarda olan bir şey.

Güncelleme konusunda GM'a hiçbir şekilde güvenmiyorum.

Ses ile ilgili şeylere yorum yapamayacağım, çünkü telefonu kullanmadım.

Parmak izi okuyucusunun yeri zevk meselesi, ben home butonunu tercih ederim parmak izi okuyucu için.

General Mobile'a hiçbir şekilde güvenemiyorum GM 5 Plus maceram yüzünden, adamlar bu fiyata isterlerse Snapdragon 845'li en iyi kamera sensörünü kullanan amiral gemisi katili yapsınlar Xiaomi ve OnePlus gibi, yine almam.

Öte yandan 1000 TL'yi haketmiyor bu cihaz. Hadi Xiaomi'leri bulmak ve getirtmek eskisi gibi zor olsa, mağazalar satmıyor olsa neyse diyeceğim de bu fiyatla General Mobile hiçbir şey yapamaz, Xiaomi aynı fiyat aralığında çok daha iyi telefonlar satıyor, yazılım ve malzeme kalitesi olarak da mükemmel cihazları var. General Mobile bu fiyat aralığına hitap etmek için ya Xiaomi'den daha iyi telefonlar yapacak, ya da daha ucuz telefonlar yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 25 Şubat 2018; 11:8:35 >

• Ben bu sağlamlık testini baz alarak cihaza kötü vs demem... Hiç bir anlamı ve gerçekliği olmayan gevşek arkadaşların saçmalasından başka bişey değil.

ARkakapa renginin atacagı ilk gördüğümde düşündüm

O uzunlukta ki bir telefonunda yamulması dogal zaten dik bükmüyor kıvırıyor

Herneyse diyeceğim o ki markayı haklı eleştirlere varım bende dibine kadar eleştriyorum ama bunlar saçma geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Ben bu sağlamlık testini baz alarak cihaza kötü vs demem... Hiç bir anlamı ve gerçekliği olmayan gevşek arkadaşların saçmalasından başka bişey değil.

ARkakapa renginin atacagı ilk gördüğümde düşündüm

O uzunlukta ki bir telefonunda yamulması dogal zaten dik bükmüyor kıvırıyor

Herneyse diyeceğim o ki markayı haklı eleştirlere varım bende dibine kadar eleştriyorum ama bunlar saçma geliyor bana

Yamulması normal filan değil, yamuluyorsa malzeme kalitesi kötü demektir, bitti. Ha böyle bükülen başka cihazlar da vardı, ne mi oldu sonra? Hepsi sonraki modellerinde daha sağlam malzeme kullandı. iPhone 6 Plus-6S Plus gibi.

GM 5 Plus da bükülüyordu, bu da bükülüyor. Hatta bu daha kötü bükülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 25 Şubat 2018; 11:17:23 >

• TürkTelekom hat üzerinde peşin fiyatına 12taksitle veriyor ayda 83liraya iyi bir seçenek gibi geldi hanım için düşünüyorum

Xiomi 1A daha iyi bencede ancak vatan mediamarkt vs. bayiler satıyormu deneyerek alma şansımız varmı İzmirde?

İşlemcinin 1.4ghz ve 28nm olması kafamda soru işareti oluşturdu acaba kasma donma vs. oluyormu kullananlar biraz tecrübelerini aktarabilirmi

Benim J7core 14nm 1.6ghz 2gbram 5.5hd Samoled ekran var ppi çok iyi değil ama piksel falan göremiyorum bayada memnunum

4ram/64hafızalı olanıda daha çıkmamış

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Arayüzde falan herhangi bir kasma olmaz zaten saf android o konuda bir sıkıntı yok ama ağır oyunlar falan oynarsanız fazla performans beklemeyin ayrıca webtekno nun sağlamlık testini izleyin cihaz yerlerde hiç sağlam değil haberiniz olsun.

• Ayni kanal su nano zimbirtisini ( 100₺ye mi ne satiliyordu) temin edip, telefonun ekranina uygulayip, ekrani masa uzerine denk gelecek sekilde vurmak suretiyle , ekranin inanilmaz dayanikli oldugunu soylemisti.

Hatta, Ekranin uzerinde ceviz falan da kirmislardi. O zamanlar cok dedik, buna 100₺ vermeyin, insanlari dolandirmak icin cekilmis bir video. Zira ceviz, ufak darbelerde dagilir. Cekicin darbe siddetini ceviz sonumler ve ekran darbe almaz demistik.

Ayni kanal bu sefer telefonu kizgin yaga atmis. Gmyi gereksiz yere ovenlere ne kadar kiziyorsak, aybi sekilde yerin dibine sokanlara da kiziyoruz. Hangimiz gunluk hayatta telefonu yaga dusurebilir? Bicaklar, cihazin orasini burasini kazir?

Bu videoda dikkatimi ceken uc sey vardi ki bunlar da cihazin kalitesizligini gosteriyor zaten:

1) marka logosunun kazi kazan gibi bozuk parayla silinip gitmesi

2) telefonun kot cebindeyken, uzerine oturulmasi neticesinde yamulmasi

3) bas mesafesinden yere dusen cihazinin ekraninin tuzla buz olmasi.

Not: bu nano ekran koruyucu siviyla ilgili olarak Sdn de benzer sekilde video cekmis, o da yakin mesafeden ekrani masaya vurmus ve carpmanin siddeti ile ekrana bir sey olmadigini savunmustu. Reklam amacli oldugu cok belliydi. Gm 8 incelemesinde de telefonunyere goge sigdiramamislar. Micro usb nin gunumuz sartlarinda ne kadar dogru bir tercih oldugundan falan bahsetmisler, kulakligin cok ust duzey oldugunu, bu fiyat segmentinde bu kulakligin boyle bir telefonun kutusundan cikmasinin “mucize” oldugunu da eklemisler. Kamera bildigin odaklayamiyor ve beyaz dengesi namina bir sey yok, lakin kameradan da asiri memnun kalmislar.

Ayni Tolga Cem, bazi iphone incelemelerinde (hangi modeli oldugunu hatırlamıyorum) oldukca tarafsiz davranmisti. Para sen nelere kadirsin diyor insan. Sira gm konusunda gozume mi inanayim, soylenenlere mi, bilemedim. Acik bir celiski var, anlatilanlarla gorulenler ve yorumlar arasinda.

Sdnmis,webteknoymus bunlari cok onemsemiyorum. Teknoseyir editorleri Murat Gamsiz ve Levent Pekcanin deneyimlerini paylastigi video ile Erdi beyin ( veya burak beyin) inceleme videolarini merakla beklemekteyim. En azindan cihaz hakkinda adam gibi bir bilgiye sahip oluruz.

Ote yandan gm bugune kadar ne zaman kaliteli bir model piyasaya surmus ki bu da kaliteli olsun, kendi icinde istikrarli !!! Bir firma oldugunu bir kez daha kanitlamis bulunmaktadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 25 Şubat 2018; 13:23:45 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.