Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
24
Favori
128.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24 taksitle gecerli diye biliyorum. 21 ay oduyorsunuz.

Gm icin o kadar ay para odemeye degmez.

• Bol plastikli kolay yamulan bir kasaya sahip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

24 taksitle gecerli diye biliyorum. 21 ay oduyorsunuz.

Gm icin o kadar ay para odemeye degmez.

12 taksitlede gecerliymis.

Internette oyle yaziyor. sorup teyit ettim 9 taksit ödüyorsunuz dedi.
  • Öncelikle @FuryMan ve @GM Savunucusu sağolasınız zaman ayırıp cevap vermişsiniz teşekkürler.
    Telefonun malzeme kalitesi sağının solunun kablo girişlerinin durumu bozulması şusu busu GM firmasının yazılım (Android) güncelleme tutarsızlıkları ne yaptığının/yapacağının hiç belli olmaması teknik servis durumları vs vs, tüm bunlar dışında düşünürsek (sizlerin deneyimlerinizi anlattığınız konuları göz ardı edersek) gayet temiz güzel bir telefon olmuş GM8. Habire fotoğraf çekmekle kamera kalitesiyle ilgilenmeyenlere telefondan video izlemek/çekmek oyun oynamak falan işim olmaz diyenlere yeterli sayılabilir GM8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 5 Mart 2018; 9:2:57 >
  • Merhaba, ikinci telefon olarak -çok performans beklentisi olmadan- gm 8 aldım. Performans ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. İş yerindeki wifi ve mobil internet ile sorunsuz bağlantı yaparken evdeki wifi ile bağlandığımda internet kullanılmayacak kadar yavaş. Bu sorunun çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Gmden başkasını kullanmadıgımız için bilemiyoruz. Ama bildiğim şu ki yazılımla falan düzelmiyor pil kaliteside iyi olmayınca resmen facia yaşıyoruz

Sende su anda GM 8 varmı arkadaşım ?

• Son 3 saniyelerinde klasik ifadeler oldugundan bilerek direk kapattim . Eksiye bsamak bile onlara bir getiri arti ... Hicbirsey yapmamak lazim. Silik icerikler ile kalsinlar . Cirpinirlar su kadar like ( dislike da olur sonucta toplamda ilgi aktivite derdindeler ! .. )

Aboneliklerinden de ciktim.

Simdi gelelim nedenlerine :

Bu kadar cehalette israr olmaz bir de utanmadan Snapdragon urun taniti gorsellerini de kullanmislar fon gorselleri olsun gerek sozde inceleme esnasindaki gorseller olsun!

Neymis Snapdragon 450 ile 435 ayni mimariymis islemci hizlari farkli kamerasi 60 FPS 1080p cekkiyorken Snapdragon 435 1080p de 30 FPS farki var diyorlar! Boyle dezenformasyon kullanmaya pes diyorum : Snapdragon 450 14 nm teknolojisi ile verimlilik ve daha yeni bir islemci olarak dha ustundur ...

Quick Charge 3.0 dan bahsediyor lakin General Mobile Quick Charge yok ki en az 5 yildir var olan vasat yavas sarj suresine ship klasik 5V 2 Amper ile sarj ediyor kutu icerisindeki sarjda . Yani hizli sarj yok! Tam sarj suresi 2 bucuk saat ! Neresi hizli sarj bunun ?! Hizli sarj destegi de yoktur yani Kernel seviyesinden ayrica engellenmistir. Neden boyle birsey yapiliyor derseniz ustelik paket halinde olan bircok seyden biridir ama diyesiniz vardir cevabi : Adamlar 1-2 Dolar in hesabini yapmakta cimrilik!

Iste atlanmadan tum ciplakligi ile resmi sitesinden kaynaklar :

Qualcomm
    Snapdragon 450 Mobile Platform | Qualcomm
    https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-450-mobile-platform

Bu ise kirpilmis Snapdragon 435 General Mobile 8 deki olanin gercek tam resmi sitesindeki bilgiler :

Qualcomm
    Snapdragon 435 Mobile Platform | Qualcomm
    https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-435-mobile-platform

Kisacasi giris seviyesi islemciler arasindan 2 yil oncesi piyasa cikan bir islemci kullanilmis biraz daha yenisi ve ustunu olan ama yine de giris seviyesi olan Snapdragon 450islemcisi kullanmamasinin tek sebebi vardir : Turkiye ye eskimis elde kalan artik teknolojileri pahaliya sattirmak.Ederi garantisi hizmeti vs dahil ederi 500 TL olan bir cihaz var ...

Baska sitelerden de incelemeleri var : Plastik kasaya sahip bu sebeple cok az kuvvetle cihaz yamulmakta . Ayrica arka kapak cikmaz gibi gozukse de plastikten.

Fason uretim olsa gerek Android One giib bircok yazi arka kapaginda kolaycana sert bir cisim ile KAZI KAZAN misali kaziyarak cikartabilirsiniz. Yani soyulmalar cok raahtlikla olusmaktadir.

Bu cihazi alan surekli servise yolu dusmeye mahkumdur. Sukredin de kullanici hatasi denilmesin. Ozellikle dusuk kasa kalitesi sebebiyle cihaz yamulursa ...

Soket arizalari vs hepsi dusuk kalitenin kaniti daha dogrusu eskimis parcalar narin olmus tabiri caizse curumeye yuz tutmus parcalari toplamislar ...

Rakip firmalarinda orta seviye islemcili dolu dolu donanimlar ile ayni fiyattan Turkiye de KVK 2 yil resmi garantili Xiamio Mi A1 ( Android One ) cihazi Turkiye de satin alinabilmektedir. Firma cift kamerasi ve kapasatif tuslar sebebiyle Android One platformunda guncellemeleri vermekte, BETA Programi ile adamlarin calistiklari ortada ... Quick Charge destegini guncelleme ile verdi ... 210 kusur dolar perakende satis fiyati ile en populer sevilen cihaz olmustur .

Sozde yerli yani montajdan oteye de gidemeyecek bir TELPA GEneral Mobile firmasinin hicbir espiriis yoktur.

Garantisi var diye guvenmeyin. Cihaziniz istediginiz kadar temiz kullanin benim de basima geldi cihaz servise birden fazla farkli sebeple servislik olaaktir parca degisimi dahil bazi donanimsal sorunlar es gecilecektir.

General Mobile Telpa yi mazur gosterilmektedir dolayli veya direk ki bu kabul edilemez. Dunyalara acilacagina Turkiye de kaliteli saglam daha guncel ama giris ve orta seviye cihazlari uretmesi gerekirdi.

• Telefonda çizik, yamulma sıvı teması vs yoksa ve yetkili servislerde gerekli yedek parça mevcutsa bir saat içinde yaptırıp geri alabiliyorsunuz.

Bulunduğunuz yerde servis yoksa internetten kayıp yaptırıp ücret ödemeden kargo ile gönderebiliyorsunuz servise bir hafta içinde geri geliyor.

Cihazınızda başta saydıklarım gibi hasar varsa garanti dışı olarak değerlendirilip ücret isteniyor.
  • Telefonu alalı 3 gün oldu şarj süresi batarya yeni olmasına rağmen üzmüyor arka kamera idare eder ön kamera güzel cihaz ısınmıyor kesinlikle donma kasma takılma yapmadı şu an için bir şikayetim yok. Burada telefonu almadan kotuluyen sayısı çok fazla tamam kabul üst düzey bir telefon değil ama fiyatına göre de kesinlikle kötü bir telefon değil !! Profilo merkezinden peşin fiyatına 10 taksit ile satın aldım

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★

• Kendim karşılaşmadım ama forumda okuduklarıma göre kılcal çizikler sıkıntı çıkartmıyor, daha çok metal çerçevedeki hasarlar (düşürme, çarpma vs) yüzünden oluyormuş.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdi ben rehberimi yıllardır hep Gmail hesabımda yedeklledim rehberim tam çıkıyor FAKAT facebook ve whatsapp kurunca oradan da kişilerde gözüküyor aynı kişiden 3 tane oluyor Daha önceden rehber seç kısmı vardı bunu nerden ayarlayabilirim ?
  • Merhabalar cihazi ilk ciktigi hafta aldim genel olarak sorunum yok cok uzun sureli bir kullanim dusunmedigim icin de tatminkar cihaz hatta dusundugumden daha iyi, malzeme kalitesi disinda.

Her neyse asil durum su ki soz konusu cihaz zaman zaman (fark ettigim kadariyla sadece sebeke baglantisinda (4g-3g) ) tepki vermeyi kesiyor ekrani kapaliysa acamiyor guc tusuna basili tutma yontemi ile yeniden baslatmak zorunda kaliyorum, ekran aciksa da cihaz donuyor ve ekran kapaniyor tekrar tepkisizlik halini aliyor guc tusuna basili tutarak yeniden baslatmak zorunda kaliyorum. (Sifirlamis olmama ragmen devam etmekte ve wifi baglantisi varken hic denk gelmedim sadece sebeke baglantisinda soz konusu)

Bunun gibi bir soruna hic denk gelmis olan var mi acaba? Cevabiniza gore cihazimda donanimsal bir sorun mu soz konusu onu anlamis olurum en azindan, tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakaya1994 -- 4 Mart 2018; 21:7:13 >
  • Bende aldım benim cocuga.3 gün oldu alalı herhangi bi sıkıntı yok
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Pil detaylı pil ve ekran süresi bu 3 ünü birlikte paylaşırsanız daha anlamlı olacak .
    Diğer yandan 8 saatlik dilimnde 4.20 lik ekran süresi az... O aralıkta gm5 plus 5 - 6 saati buluyordu ekran süresinde. Uzun kullanımda bu süreniz iyide düşer gibi görünüyor
  • Telefonda ses sorunu varmış. Onelabs sitesinde bir kullanıcı müzik dinlerken oyun oynarken sesin aniden kesildiğini ve pubg oynarken de ekranın mavi olduğunu ve yeniden başladığını söylüyordu. Genel bir sorun olabilir. GM olunca böyle şeyler normal geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

Telefonu alalı 3 gün oldu şarj süresi batarya yeni olmasına rağmen üzmüyor arka kamera idare eder ön kamera güzel cihaz ısınmıyor kesinlikle donma kasma takılma yapmadı şu an için bir şikayetim yok. Burada telefonu almadan kotuluyen sayısı çok fazla tamam kabul üst düzey bir telefon değil ama fiyatına göre de kesinlikle kötü bir telefon değil !! Profilo merkezinden peşin fiyatına 10 taksit ile satın aldım

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★

Hocam bir sorum olacaktı şarj yüzde 100 olduktan sonra çıkarıyorum, şarj seviyesi 100 ün altına düşmedikçe bildirim ışığı sürekli yanıyor sizde de bu durum var mı.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hoşuma gitti bu yeni tasarım. GM5 aldığımdan beri saf Android dışında telefon kullanasım gelmiyor. Şu an gözüme kestirdiğim GM8 ve Mi A1 var. Mi A1 daha mantıklı bir seçenek gibi geliyor, çünkü şarj dayanıklılığı daha uzun. Gına geldi GM5'te 2 saat ekran süresi almaktan.
  • arkadaşlar şu konumda yardımcı olursanız sevinirim, fikirlere ihtiyacım var

ayrıcana bu gm 8'e neler kurmam gerektiğini, codec vs gibi yardımcı programlar ve virüs programı, nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim
    https://forum.donanimhaber.com/gm-8-aldim-muhtesem-video-cekiyor-ama-bir-sorum-var--131748589

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray7 -- 8 Mart 2018; 19:29:41 >
  • merhaba arkadaşlar, ablama bu telefondan aldık. otomatik android güncellemeyi nasıl kapatabiliriz bu telefonda, ayarlarda yazılım bölümüne baktım ama güncelleme kapatma gibi birşey bulamadım. otomatik android güncellemelerini kapatmak istiyorum çünkü telefonu yavaşlattığını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.