Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
24
Favori
128.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz gübcelleme gelmiyor diye aylardır ortalıgı yıkyoruz milletde güncelleme gelsin istemiyor :) O dediğin bu telefonlarda olmaz. GÜncelleme gelmeyecekse zaten at çöpe telefonu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu bugün teknosadan aldim 32gbligi 999 liraya.Eve geldim yorumlara bakım dedim hazırlıksız aldım cunku.Cok fazla olumsuz yorum yazılmış ne gibi sıkıntı çektiniz ki yani ben özelliklerine baktım bu fiyata alabileceğimiz en iyi telefonu aldığımı düşünüyordum ama yorumlar urkuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre en iyi telefon değil... Gm5 plus ondan daha iyi mesela :)

İşlemcisi ekran çözünürlüğü ve malzeme kalitesi en çok eleştirilen konular...

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    hadi ya, gerçekten güncellemeyi kapatma gibi bir seçenek yok mu hocam ? güncelleme geldi mi mecbur güncellenecek yani ?

• blekwolf B kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden kapatılabiliyor. Geliştirici seçeneklerini aktif etmen lazım.

https://www.google.com.tr/amp/s/www.theandroidsoul.com/enable-developer-options-android-o-8-0/amp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apopleksi -- 11 Mart 2018; 21:37:46 >
  • Apopleksi A kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam geliştirici seçeneklerini aktif hale getirirsek, garanti kapsamı açısından bir sıkıntı çıkar mı ? bu telefon oynanmış vs demezler herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 11 Mart 2018; 22:16:2 >
  • Bende gm almayı istemeyenlerdendim ancak eşimin telefon ihtiyacı ortaya çıkınca iyide bir fırsat yakalayınca uygun fiyata gm 6 aldım sadece sosyal medya amaçlı kullanılacağı için pek fazla üzerine düşmedim ama alırken epey tereddütte kaldım 100 lira fazlasına nokia 3 vardı oda güncellemeleri zamanında aldığı için listemdeydi ancak fırsatı yakalayınca son anda vazgeçtim umarım gm yamuk yapmaz gm 8 ise gm 6'nın üzerine pek fark konulmamış versiyonu gibi duruyor çıta daha da düşüyor gibi dış görünüşle insanların gözünü boyuyorlar.

• iyi yapmışsınız hocam. bende anneme aldım gm 6. fırsat buldukça kullanıyorum. bende iphone 7 var. aralarında her özellikte fark var ama iphone 7 ile yapıpta gm 6 ile yapamadığım şey yok. hatta telefon ekranını TV'ye aktarıyorum, iphone de bunu yapamıyorum.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Komik komik yazılar yazmayın arkadaş ... YApamadıgın bi,r şey yok muş yaparsında nasıl yaparsın hey Allahım... kıyaslamalara bak

komik olduğu falan yok. bu kadar yerden yere vurulmayı haketmiyor. sd835 işlemci telefon kullanan sanki atomu parçalıyor. Allah aşkına siz ne yapıyorsunuz telefonda merak ediyorum. render falan mı? bu telefonu alacak olan kitle bellidir. bir kaç basit oyun, varsa sosyal ağ falan filan. bu tür şeyleri makul seviyede yapıyorsa iş bitmiştir. render yapacak olan adamın bu telefonla işi olmaz.

telefonla her şeyi yapıyorum. tek sorun yavaş olması. o kadar da olur. telefonu kullandığım süre zarfında hiç hata vermedi mesela. programdan atma kasma donma falan.

Gm6 var mı veya kullandınız mı bilmiyorum gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: blekwolf

eyvallah hocam geliştirici seçeneklerini aktif hale getirirsek, garanti kapsamı açısından bir sıkıntı çıkar mı ? bu telefon oynanmış vs demezler herhalde

Yok bir sıkıntı çıkmaz. Garanti kapsamından çıkaran şeye root, custom rom falan bir şeyler diyorlar ben de pek anlamıyorum onlardan.

Hocam siz neden bilendiniz bu denli gm ve gm hakkinda olumlu dusunenlere karsi? Konuyu da sanki biraz gommek icin acmissiniz hissiyati yaratiyor. Ilginizi cekmeyip keyif vermiyorsa veya sadece tek tarafa egiliminiz varsa ana konu acmis olmaniz oldukca ilginc geliyor. Yanlis da anlasilmak istemem gm tarafinda ben de cok iyi seyler dusunmuyorum gm 5 plustan bu yana ama bu kadar ezikleyecek kadar da degil tabii. En azinan bireysel dusuncelere saygi duyulmali gibi bu konu uzerinde kisinin kullanimina gore "iPhone Xden veya S9dan da farki yok bence kullanimda onda yaptigimi bunda da yapiyorum." diyebilmeli kisi. Herkes olumlama reklam pesinde degil sonucta altinda bir art niyet aramaya gerek yok. GM 5 Plus ana konusu da sizindi saniyorum orada daha ilimli gibiydiniz yanlis animsamiyorsam.

Verdiğiniz örnek komik... Emsal özelliklerde ve daha pahalı telefonla kıyaslarsın anlarız Iphone 7 ile yapıp bunda yapamadıgım bişey yok Bariz şekilde komik bir yorumdur...

Atomu porçalamaya gerek yok bahsettiğiniz 2 telefonu kıyaslayıpta sonra yine mantıksız savunmalar ve suçlamalarla gelmek anlamsız oluyor. Telefonu satın alınca %50 ortak falan oldugunuzu sanıyorsunuz sanırım firmaya.

3310 la yapıp IPhone 7 ile yapamadıgım hiç bişey yok... Ne yapıyorsun MSj çekiyorum arama yapıyorum hatta 3310 un şarjı daha iyi gidiyor diyelim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 12 Mart 2018; 15:59:50 >

• adakaya1994 kullanıcısına yanıt
    OLumlu düşünenlere karşı bilenmedim mantıksız Afaki yorum yapanlara bilendim bu olumluda olabilir olumsuzda... Siz yenisiniz sanırım gm konularında o yüzden bu şekilde yorum yapabiliyorsunuz.

Adam cıkıpta Iphone 7 ile yapabildiğim her şeyi bunlada yapa biliyorum derse buna ne demek lazım acaba haklısın evet dünyanın bir akıllısı sensin kimse bunu düşünememişti falan mı demeliyiz...

Emsal telefonlarla kıyaslarsın iyi yanlarını kötü yanlarını anlatırsın ama Saçma sapan örnekler görünce deliriyorum...

YA adasd410 ayarında bir mediatek işlemci kullanmıs o telefonda hangi kafa ile sen Iphone 7 den farkı yok diyorsun ha bukadar bilgisiz sen millete akıl vermeye çalışma...

Çık 2 foto cek bakalım 2 telefonla da sonra at bilgisyara yan yana koy karsılastır. Dgece fotograflarını karsılastır hızlarını oyun performanslarını karsılastır. HA hiç bişey bilmiyormusun koy masanın üstüne iki telefonu yanyana dümdüz bak o ekranın ikonların görüntüsü bile nekadar farklı oldugunu görürsün...

Mantıksızlıgın her türlüsü sinir bozucu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 12 Mart 2018; 16:5:26 >

ben iphone kullandığım için örnek verdim. telefonu sadece işlemciden kameradan mı ibaret sanıyorsun sen. bununla yapıp iphone ile yapamadığım en basit iki şeyi örnek vereyim. ekranı TV'ye yansıtma ve bluetooth olayı. çok mu önemli bence değil. sen olayı kaliteyle karıştırıyorsun. biri 800 diğeri 3000 tl. kalite ve hız tarafında fark olacak tabi. zaten kalite belirliyor fiyatı. ben normal kullanıcıların istediklerini yapabildiğini söyledim.

nokia 7 plus hakkında ne düşünüyorsun ?

İŞlemci dediğiniz Chipset bütünü. + kamera + bağlantılar+ ekran (kullanılan pnel vs) bunların bütünü zaten telefonu oluşturuyor.

Şİmdi Iphone7 yi ortaya atan sizssiniz neredeyse aynı gibi bir kanı oluşturan yorum yapanda sizssiniz. Yoksa kıyaslanmayacak telefonlar olduklarını biliyoruz. BEn bu şekilde bir algı yaratılmasına kaşıyım gm6 giriş seviyesi bir telefon diğer giriş seviyesi telefonlarla karşılaştırırız fiyat olarakta performans olarakta yoksa asla üst segment konforu yada özelliklerinde falan değil cihaz.

Diğer marka ya gelince kagıt üzerinde güzel duruyor elimize alıp incelemek denek lazım. özelliklerine bakarak ne söylesek boş

• Telefonun kamerasini beğendim portre modu baya iyi.Sarj da fena gitmiyor.Lgdeyken günde 2 kere sarj ediyordum şuanda eve yüzde 48 şarjla geldim.Eski telefonumda ne yapıyorsam bunda da onu yapıyorum.İnternette geziyorum video vs.izliyorum.Bu telefon benim icin yeterli umarım en az 2.5 yıl goturur.Bu arada hoparlörün yerini hiç sevmedim yatay tutarken sıkıntı oluyor.

• Ben telefonla oyun oynamadığımdan dolayı. Oyun dışında herşeyi yapabiliyorum. telefonda şimdiye kadar takılma, hata gibi şeylerle de karşılaşmadım.
  • Apopleksi A kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı anlatımınız için öncelikle çok teşekkür ederim yalnız hareketler bölümünde sadece kilit tuşuna çift basma ile kamera açma var başka bir seçenek yok. Bana da çok garip geldi işin içine parmak izi girdiği için ek bir uygulama da kurmak istemedim açıkçası.
    Bahsettiğiniz geliştirici seçeneği bu mu acaba?

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★

Dediğiniz gibi insan arıyor 18:9 olunca özellikle tek el kullanım modu ve bu parmak izi hareketini aradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 12 Mart 2018; 22:41:13 >

İhtiyaç meselesi. Tel fiyatını haketmiyor, orasi kesin. Anlamadigim, cihaza tek elle kullanim modunu koymamalari. 699 a aldigim alcatelde tek elle kullanim modu, ekrani ikiye bolme modu, ses tuşları ile kameragi kontrol etme falan hepsi var.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.