Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
24
Favori
128.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus Zenfone 3
    LEnovo P2

İki telefonun genel özellikleri yaklaşık olarak aynı...

ÖNcelikle bataryam süper uzun gitsin diyorsanız LEnovo p2 (13-15 saat ekran süresi gibi çok acaip sonuclar alabilirsiniz)

BAtarya sürem iyi bi okadarda iyi foto ceksin diyorsanız Zenfone3 tavsiye ederim... BU zenfone3 ün değişik versiyonları var bu arada onuda belirteyim şuan ZE552KL 32gb lık modeli 1500 tl ye satılıyor
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Kendim Lenovo p 2 kullanicisiyim.Suan için beni rahatsız eden tek şey android 7 nin üzerine çıkamayacak olması.Zenfone içinde açıkçası bir fikrim yok.Dediginiz gibi çok çeşidi var dediler.Yeni Nokia 6 için beklemek aklıma yatıyor .Tabi f/p ye bakmak lazım Nokia için.Cunku guncel android ile gelecek.android one ile pil konusunda bir çok telefon rahat edecek diyorlar.Boylece yüksek kapasite pil gereksinimi biraz pas gecebilecegiz.Pil konusunda p 2 çok tatminkar.Ama Android güncelleme almayacak.otomatik olarak telefonun kullanim ömrü düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmanın ne yazılım ne de donanıma bir etkisi yok inşallah discovery serilerine yaptıkları gibi sistem hafızası düşük bir model getirmemişlerdir 3 gün sonra sadece sosyal medya girerim diye aldığınız telefonu kullanamiyorsunuz çünkü tüm sosyal medya uygulamalari dahili belleğe yükleniyor face whatsapp uygulamalarının boyutları da aşikar 16gb 32gb diye aldığınız telefonun sadece 4 gblik kısmına uygulama yükleyebiliyorsunuz discovery modellerinde açıkçası daha fazla para verebilirim telefona diyorsanız almayın
    Android telefon alacaksan en güzeli lquid omni gibi android rom gruplarının üzerine çalıştıkları telefonları almak üzerinden kaç sene geçerse geçsin guncel rom kullanma şansıniz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amanita_muscaria -- 16 Mart 2018; 21:20:7 >
  • omraltn kullanıcısına yanıt
    6 da da aynı şey söyleniyordu 7 dede aynı şey söyleniyordu daha saf android kullanıpta süper pil ömrüne sahip bir telefon göremedik görmeyide beklemiyoruz...

Asus zenfone3 8 güncellemesini aldı bu arada
  • Bunu almayı düşünen varsa GM 5 Plus başlığına baksın, ilk birkaç ay insanların memnun olduğunu sonra şikayetlerin arttığını sonra herkesin pişman olup herkesin yavaş yavaş telefon değiştirdiğini görsün.

• Almayın arkadaşlar gidin alcatel alın dayanıklı en azından

• GM 6'yı verip yerine GM 8 alabileceğimiz bir kampanya var mı ? (ücret dahilinde elbette)
  • https://source.android.com/security/bulletin/

GM8'in "güvenlik güncelleştirmeleri" konusunda bile bu kadar uğraştırması geç kalması geç gelmesi gerçekten hiç hoş değilmiş. GM için buralarda yazılan olumsuz negatif yorumlardan eleştirilerden tamam haberim var hepsini okudum ben de GM'dan çekiniyordum doğrusu, da fakat işte insan birebir karşılaşınca elinden bir şey gelmeyince daha fena oluyormuş.

Bahsettiğim şey 5 Ocak 2018'den beri her ayın ilk haftası çıkan "Android Güvenlik Güncelleştirmesi" olayıydı, GM8'de şu an herkes kontrol edebilir son güncelleme tarihi 5 Ocak, üstüne 5 Şubat ve 5 Mart geldi ama hala güncelleme kontrolünde hiçbir şey çıkmıyor, Android 8.0 üstüne 8.1 demiyoruz bakın sadece Güvenlik Güncelleştirmelerini bari zamanında vakit kaybetmeden verse yine razıyız bu bile yok.

Bu arada GM8'i Şubat-Mart ayı içinde aldıysanız zaten 5 Ocak yüklüdür telefonu açar açmaz 5 Şubat 2018 tarihli güncelleştirme gelmesi lazım 41 MB, güzelce kuruluyor sonrasında ayarlar altında hala 5 Ocak diye gösteriyor neden bilmiyorum.. Yine de GM'ın günahını almayalım belki Mart ayı bitmeden de verebilirler Security Update şeysini bekleyelim bakalım.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    8.1 neden gelmedi diye şimdiden sormaya başlayın yoksa seneye bu zamanlar da 9 güncellemesi neden gelmiyor diye yazacasınız...

NE diyorlar acıklamalarında 2017 öncesi üretilen cihazlara güncelleme uyarlaması zor oluyor 2018 de üretilmiş cihaz neden hala 8.1 yok ...

Ama dediğiniz gibi 8.1i geçtim güvenlik güncellemesi bile veremiyorlar
  • Bu cihazı almak isteyen varsa kardeş tavsiyesi 1000 liranızı çöpe atmayın.

• binanealeyh kullanıcısına yanıt
    Gm 5plus konusu acildiginda haftada 100sayfa konusuldugu oluyordu. Gm8e bak daha 26sayfa olmus 2.5ayda . Millet gordu bunlari almiyor ao yada kanmiyor . 5plus faciasini biliyor millet.

• Turkcell den babama kampanyadan alcam

kendisi facebook kullanır onun dışında arama yapar

haber sitelerini okur.

yetermi dersiniz?

mecbur Turkcell den alcaz

fiyat da uygun.

• telefon gayet güzel, 1 hafta oldu sıkıntı yaşamadım henüz. İNŞALLAH da çıkmaz. şarjı çok iyi gidiyor telefonun.
    sadece arama yaparken "şartlı çağrı yönlendirme aktif" (ingilizce olarak) diye bir uyarı çıkıyor kayboluyor. ##002# yaptım çağrı yönlendirme silme başarılı dedi. online işlemlerden de kapattım ama o uyarı çıkmaya devam ediyor. buna çözüm bilen varsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitELF -- 25 Mart 2018; 0:24:28 >
  • whitELF kullanıcısına yanıt
    kaç sayfa sonra bir memnuniyet yazısı :)

Turkcell den kayınpedere alcaz tavsiye edermisiniz?

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    kayınpederinizin işini görür bence, yazdığım gibi daha 7-8 gün oluyor alalı, bir sorunla karşılaşmadım, oyun filan oynamıyorum, sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum, nette dolaşıyorum, youtube video izliyorum, şarjı iyi gidiyor, hızlı şarj oluyor. ben alın derim sonra sorun çıkarsa bana söversiniz :) ama benim yaşadığım tecrübe şu ana kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitELF

kayınpederinizin işini görür bence, yazdığım gibi daha 7-8 gün oluyor alalı, bir sorunla karşılaşmadım, oyun filan oynamıyorum, sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum, nette dolaşıyorum, youtube video izliyorum, şarjı iyi gidiyor, hızlı şarj oluyor. ben alın derim sonra sorun çıkarsa bana söversiniz :) ama benim yaşadığım tecrübe şu ana kadar iyi.

kayınpeder de arama yapar Facebook öğrendi ona takılır başka birşey yapmaz telefonda.

günü çıkarır muhtemelen şarj.

zaten hızlı şarj da var.

teşekkürler tavsiye için.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Sarki gunu cikartamiyor pill kullanim testlerine bakmadiniz galiba. Cidden kotu orta kullanimda oglen bitiyor saat 4 sulari. Bu markadaan uzak durmanizi oneririm saglamlik testinede goz atin ufak kuvvetle yamuluyor cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

General Mobile TELPA ya arayip Kernel kodlarini RESMI OLARAK yayinlamak zorundalar!

Yoksa yine baska firmalara ayni model ama baska isimli olanlarin cikmasini bekleyip sonra o firmalarin yayinlacaklari KERNEL KODLARI da " bakiniz General Mobile TELPA resmi olarak yayinladi" diye kendimizi mi kandiracakgiz yine ?

Telpa zaten General Mobile'a ait.
  • a yerine i yazsaydim haklisin
  • okadar tefarruat a gerek yok zaten günün çoğu zamanı evde kendisi.

aldık bitane hayırlısı bakalım.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.