Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
24
Favori
128.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burası özgür bir platform insanlar düşüncesini paylaşmakta özgürdür insanları azarlar gibi konuya yaklaşmanız doğru bir yaklaşım değil yanlışı varsa bilgilendirici bir şekilde cevaplayabilirsiniz.Konuyu sizin açmanız ya da başkasının açması forumun sahibi olduğunuz anlamına gelmez bu tarz hayallere kapılmayın unutmayın ki sizinde mantıksız yorumlarınız ve düşünceleriniz olabilir ya da size doğru gelen şey başkasına mantıksız gelebilir insanların düşüncelerine saygı duymayı deniyebilirsiniz yoksa sizde aynı muamele görmek zorunda kalabilirsiniz.

Gm 5 konusu altında da telefonu eleştirenleri topa tutuyor neredeyse toz kondurmuyordunuz düşenceleriniz nasıl birden değişti anlam vermiş değilim.
  • BAşkasına gelince özgür platform bana gelince doğru değil ...
    BAşkasının yazdıgına saygı duymak gerekli ozaman sende benim yazdıklarıma saygı duy olayı uzatmaya gerek yok.
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Ben size iyi niyetle ve yapıcı bir amaçla yorum da bulunmuştum görülen o ki mantıklı bir sonuca ulaşamamışsınız.İnsanları azarlayarak bu özgürlüğü kendi elinizden alıyorsunuz ne yazık ki.Emir kipi vererek ya da susturma amaçlı tavırlarla insanlara yaklaşarak sindirmeye çalışmak,saygı beklemek ve mantıktan bahsederken mantıksızlık çemberine düşmeniz trajikomik bir durum size iyi forumlar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 13 Mart 2018; 13:18:37 >
  • Telefonu alacaklara önerim konu sahibinin yorumlarını ciddiye almamasidir. Kullanıcı yorumlarını okuyun diyeceğim ama iPhone 7 de kullanıyorum farkı yok diye bildirim yapanlara da salça oluyor. Marka takıntınız yoksa telefon iş görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce GM 5 plus modelini aldım. Pişmanım. Yazılımsal sorunu çok, kronik sorunu çok, parçalar kalitesiz. Güncelleme sözünün tutulmadığını zaten biliyorsunuz. Servise birkaç kez işim düştü. Müşteri değil, düşman muamelesi yaptılar. GM almamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSs58 -- 14 Mart 2018; 19:12:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenen varsa cam koruyucu (nano) ve kılıf çıkmış, ikisini birden satan bir satıcı: (kendileriyle kesinlikle alakam yoktur, bilgilendirme amaçlı paylaşmaktayım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakaya1994 -- 14 Mart 2018; 19:48:33 >

• General Mobile TELPA ya arayip Kernel kodlarini RESMI OLARAK yayinlamak zorundalar!

Yoksa yine baska firmalara ayni model ama baska isimli olanlarin cikmasini bekleyip sonra o firmalarin yayinlacaklari KERNEL KODLARI da " bakiniz General Mobile TELPA resmi olarak yayinladi" diye kendimizi mi kandiracakgiz yine ?
  • Arkadaşlar selam,
    Bu telefonun 3/32 versiyonunu almayı düşünüyorum. Benim için navigasyon ve internet hızı önemli. Alıp sorun yaşayan veya yaşamayan acil yorum yaparsa çok sevinirim.

GM5 lerde sanırım gps problemi varmış bunda var mı o tarz bir sıkıntı?
  • allroad A kullanıcısına yanıt
    Beklentiniz söylediğiniz üzere internet hızı ve navigasyon performansı ise olağan dışı bir talihsizlik olmadığı takdirde kesinlikle beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır diye düşünmekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: adakaya1994

Beklentiniz söylediğiniz üzere internet hızı ve navigasyon performansı ise olağan dışı bir talihsizlik olmadığı takdirde kesinlikle beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır diye düşünmekteyim.

Epey.com da gps kısmında aşağıdaki gibi yazıyor.
    Navigasyon Özellikleri: A-GPS

BDS GLONASS gibi ibareler yok. Handikap mıdır? Yurtdışında faal kullanmam gerekecek. Sırf yurtdışına gideceğim için , orda kullanmalık alıyorum. Tavsiye eder misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşündüm ama yorumları okuyunca aklıma yatmadi.Hic GM telefon kullanmadım.o yüzden öncesine dair fikrim yok.Ne zaman GM yada Vestel niyetlendim yorumlardan dolayı vazgeçtim.Kendim Lenovo kullaniyorum.1 telefon almam gerekli eşime hediye olarak.Gm 8 i alayım mı ? Bunu bu fiyat aralığında telefon olarak ne önerirsiniz ? Yoksa Nokia 6 yeni versiyon almayı düşünüyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allroad A kullanıcısına yanıt
    Dürüst olmam gerekirse yurtdışı için fikrim yok fakat genel olarak istanbul içinde araç, toplu taşıma ve yürüme yol tarifleri için google mapsı kullanıyorum gps bağlantı süreleri inanılmaz tatminkar şu ana dek bir kere bile sorun yaşamadım bu tarafı bu sefer başarabilmişler gibi görünmekte. Hı şarj süresini diğer cihazlara oranla da biraz fazla tükettiğini söyleyebilirim ama gps kullanımının şu raddede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakaya1994 -- 16 Mart 2018; 0:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allroad

quote:

Orijinalden alıntı: adakaya1994

Epey.com da gps kısmında aşağıdaki gibi yazıyor.
    Navigasyon Özellikleri: A-GPS

BDS GLONASS gibi ibareler yok. Handikap mıdır? Yurtdışında faal kullanmam gerekecek. Sırf yurtdışına gideceğim için , orda kullanmalık alıyorum. Tavsiye eder misiniz?

glonass rus uydularıdır

bds çin uyduları

a gps ise ağırlıklı olarak amerikan uyduları

ama bu üçü de dünyanın her yerinde navigasyon desteği verir.

dünyanın her yerinde sıkıntı çıkmadan gps kullanabilirsiniz.

• 4/64 ü bulabileceğim internet sitesi var mı? Bir arkadaşım akyazı/Sakaryadan almış, kamera performansı bu fiyata göre efsane. Malzeme kalitesiz duruyor ama benim için önemli değil, zaten şuanda kullandığım A3 2017 de tam body kit kullanıyorum , kamerası, özellikle bokeh efektinin ön kamerada da olması efsaneee

• GM alınmaz arkadaşlar kendinize dert almış olursunuz benden söylemesi. GM discovery kullanmış, GM 5 plus ve GM 6 ve halen evimizde kullanmakta olduğumuz telefonlardır. Servisle veya satın aldığınız yer ile arkadaş olursunuz 3-4 ayda bir uğrarsınız yanlarına benden size demesi. En kötü ihtimalle 1 sene sonunda telefonunuz 1-2 saat kullanımda şarjı bitmeye başlar. Lenovo P2 veya Huawei nin bu fiyat bantlarında çok daha iyi telefonları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omraltn

Merhaba arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşündüm ama yorumları okuyunca aklıma yatmadi.Hic GM telefon kullanmadım.o yüzden öncesine dair fikrim yok.Ne zaman GM yada Vestel niyetlendim yorumlardan dolayı vazgeçtim.Kendim Lenovo kullaniyorum.1 telefon almam gerekli eşime hediye olarak.Gm 8 i alayım mı ? Bunu bu fiyat aralığında telefon olarak ne önerirsiniz ? Yoksa Nokia 6 yeni versiyon almayı düşünüyorum?

Butcenizi söyleyin, size öneride bulunalım. Yok bu telefon alinirmi diyorsaniz, kilif ile alıp kullanicam diyorsaniz, alınır. Yada dikkatli bir kullanıcıyım diyorsaniz yine alınır. Yoksa alınmaz. Performansa hic girmiyorum. O zaten yeterli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberkatakan95

GM alınmaz arkadaşlar kendinize dert almış olursunuz benden söylemesi. GM discovery kullanmış, GM 5 plus ve GM 6 ve halen evimizde kullanmakta olduğumuz telefonlardır. Servisle veya satın aldığınız yer ile arkadaş olursunuz 3-4 ayda bir uğrarsınız yanlarına benden size demesi. En kötü ihtimalle 1 sene sonunda telefonunuz 1-2 saat kullanımda şarjı bitmeye başlar. Lenovo P2 veya Huawei nin bu fiyat bantlarında çok daha iyi telefonları var.

Lenovo p2 su anda fiyat performans olarak en iyi telefon. Ama 910 tllik fiyat ile 1350 tllik fiyat arasında çok fiyat farkı var. O sebeple 900 bütçesi olan birine P2 al denemez bence. Fiyattan bağımsız telefon soran herkese P2 öneririm o başka. Ki önceki mesajlarımda P2 yi onerdim. Ben olsam butcem 900 lerdeyse, gm5 plus alırım. 200 TL de cebimde kalır.
    Not: GM alirsam kilifda alırım. Kilifsiz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 15 Mart 2018; 23:17:23 >

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    benimde bakış açım 900 tl gm ye vereceğime 1 ay 2 ay geç alırım p2 alırım :)
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    1700 e kadar var.buda olabilecek şartlarda son sınır.

• Slm kız kardeşime bu telefonu alma düşünüyoruz tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.