|
Bildirim
"güncelleme konusunda biraz sabıkalı olduğunu belirtmemizde fayda var"
ben bunu gm9 pro tanıtıldığında yazmıştım haberinize, telpa gezi etkinliği konusu vardı onada yazdım. sırf bu yüzden topa tutuldum, forumdaki gm yetkilisi pm atmıştı, şimdi dh bunu yazar olmuş.. biraz geç oldu ama günaydın.. |
2 adet Gm9 Pro kullandım. İlkinde ses sorunu vardı görüşmelerde ses gitmiyordu. Alıcısına durumu izah ettim ve sattım kurtuldum. İkincisinde batarya performansı çok kötüydü. İlkinde 6 saat üzeri ekran süresi alırken ikincisi 4 saati geçmedi. İkincide kamerayla fotoğraf çekerken sabır çekmekten yoruldum. Bildirim çubuğunda ara sıra donmalar da mevcuttu. 7 günde bakın 7 günde illallah ettim.
Şimdi gelelim Gm9 Plus'a. Zamanında çok takip ettim hatta ilk alanlardan biri olacağım diye de plan yaparken 1499 TL den duyurdular. Helio p60+2.0 GHz ARM Cortex-A73 Cpu + Mali-G72 grafik işlemci ve 12nm üretim teknolojisiyle birlikte Gm 9 pro'da bulunan hatalarıyla ünlenen Android 9, 3 Gb Ram ve 32 Gb depolama. Bu telefon nasıl ve neden 1499 TL biri bana mantıklı makul şekilde açıklayabilir mi? Aynı fiyat bandında Realme 3 pro, 5i mevcutken Xiaomi cephesinde Redmi Note 8, Mi a3 varken aklı mantığı düzgün çalışan hür bir birey neden Gm 9 plus'ı alır? |
Cihaz çıkana kadar özellikleri eskidi. Alınmaz
|
Bu ozelliklerde bu fiyat asiri pahali ... En fazla 900 TL yapar... MTK islemcisi de zaten basli basina kendisini rezillestiriyor...
|
neredeyse birebir aynı donanımsal özellikleri olan nokia 5.1 plus 1000 tl civarında nokia Türkiye garantili satılıyor. Bu telin ederi 1500 değil 1000 tl civarıdır.
|
Daha çıkmadan eskiyen tarihteki ilk ve tek cihaz ve yine General Mobile :D
Bu saatten sonra GM devri bitti birde aynı paraya ve bu cihazdan kat kat kaliteli olan android one Mi A3 ile aynı fiyata piyasaya sürmüşler bu da ayrı bir komedi. |
Bunun yarı fiyatına anca satarlar.
|
Zaten sahibi Telpa kankardato başvurusunda bulundu.
https://www.haberturk.com/telpa-dan-konkordato-basvurusu-2537350-teknoloji 2013'te ilk Discovery modelini çıkardıklarında ki gibi hep böyle devam edeceğiz sandılar ama fena patladılar. Huawei ve Xiaomi bitirdi resmen General Mobile'ı. Gerçi biraz kendi kendilerini bitirdiler. Bitmeyen şarj soketi sorunları, güncelleme sözlerinin tutulmaması vs. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 14 Şubat 2020; 0:34:16 > |
|
|
|
|
|