Şimdi Ara

general mobile kayit disi imei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce kolay gelsin. Hayirli bayramlar. 3 gün önce media markdan general mobile discovery aldim. Bugün mesaj geldi IMEI kayit dişi diye IMEI numarasini kontrol ettim kayit dişi yaziyor. Ne yapmam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardim edin

• Garatiye gönder senin yapabileceğin bişey yok

• media markt ı aradım general mobile i ara dediler aradım açan yok telpayı aradım açan yok yarım saat bekledim 4 tane yerini aradım telpanın açan ilgilen yok. ayrıca tüketici haklarını aradım 7 gün içerisinde değişim hakkınız vardır diyor, tekrar aradım media marktı değişim hakkım var dedim değiştirmek istiyorum dedim sonra bana sim kartı takıldığı için iade edemiyorsunuz dedi sonra bekleyin bir dakika dedi bekledim tekrar anlatmaya devam etti, ilk önce general mobile arayacaksınız bir şey yapamıyorlarsa telpa yı sonrada geri bize dönün dediler, garanti belgesi nufus cüzdanı fotokopisi ve beyanname getirecekmişim. yahu bir yardım edin cidden cok sinir oldum ne yapacagımı da bilmiyorum bilen biri yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallo

media markt ı aradım general mobile i ara dediler aradım açan yok telpayı aradım açan yok yarım saat bekledim 4 tane yerini aradım telpanın açan ilgilen yok. ayrıca tüketici haklarını aradım 7 gün içerisinde değişim hakkınız vardır diyor, tekrar aradım media marktı değişim hakkım var dedim değiştirmek istiyorum dedim sonra bana sim kartı takıldığı için iade edemiyorsunuz dedi sonra bekleyin bir dakika dedi bekledim tekrar anlatmaya devam etti, ilk önce general mobile arayacaksınız bir şey yapamıyorlarsa telpa yı sonrada geri bize dönün dediler, garanti belgesi nufus cüzdanı fotokopisi ve beyanname getirecekmişim. yahu bir yardım edin cidden cok sinir oldum ne yapacagımı da bilmiyorum bilen biri yardım etsin

Meraak etme hocam kapanmaz yenı alınan telefonlarda budurum böyle telpa işi aceleye getirmiş arayada bayram tatili girince işler aksadı . Az önce özel mesajla arkadaşa ulaştım onada birkaç gün önce kpanacak mesajı gelmiş normalde bu gün kapanması gerek mesaja göre ama kapanmamış. içiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

media markt ı aradım general mobile i ara dediler aradım açan yok telpayı aradım açan yok yarım saat bekledim 4 tane yerini aradım telpanın açan ilgilen yok. ayrıca tüketici haklarını aradım 7 gün içerisinde değişim hakkınız vardır diyor, tekrar aradım media marktı değişim hakkım var dedim değiştirmek istiyorum dedim sonra bana sim kartı takıldığı için iade edemiyorsunuz dedi sonra bekleyin bir dakika dedi bekledim tekrar anlatmaya devam etti, ilk önce general mobile arayacaksınız bir şey yapamıyorlarsa telpa yı sonrada geri bize dönün dediler, garanti belgesi nufus cüzdanı fotokopisi ve beyanname getirecekmişim. yahu bir yardım edin cidden cok sinir oldum ne yapacagımı da bilmiyorum bilen biri yardım etsin

Meraak etme hocam kapanmaz yenı alınan telefonlarda budurum böyle telpa işi aceleye getirmiş arayada bayram tatili girince işler aksadı . Az önce özel mesajla arkadaşa ulaştım onada birkaç gün önce kpanacak mesajı gelmiş normalde bu gün kapanması gerek mesaja göre ama kapanmamış. içiniz rahat olsun

kardeş çok sağol ama telefonu gittim zar zor iade ettim. iade almıyorlardı ses kaydını açtım korktular iade aldılar :D

• Arkadaşlar bende hepsiburadadan 1\10\2013 tarihinde 16gb aldım.
    Banada dün imei numarası kayıt dışıdır 21\10\2013 tarihinde cihazınız kapanacaktır diye sms geldi.
    Yarın 7. gün 21 ini beklesemmi yada iademi etsem kararsız kaldım.
    Bu 7 gün iade olayında resmi tatile denk gelmesi durumunda ilk iş günü gibi bir detay varmı acaba?
    Öyle ise pazartesi kapanırsa iade ederim:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mediamarktın müşteri hizmetleri bölümüne gidecektin , aramakla olmaz .

• arkadaşlar dün akşam bende mediamarkttan 16gb olanı aldım.

bugun öğlene doğru banada düştü mesaj. bende hemen kutu üzerindeki her iki imei nosunu btk nın sitesinden sorguladım. ikiside kayıtlı görünüyor.
    *#06# yaparak çıkan imeilerle kutu üzerindeki imeileri karşılaştırdım, tutuyor sorun yok. faturayada baktım doğal olarak bir tane imei yi yazmışlar yani orda da sorun yok.

işin kokusu sonradan çıktı. turkcellden gelen mesaja tekrar baktım ki yazdıkları imeinin benim cihazla alakası yok. ayrıca normal bir imei no 15 karakter, turkcellin gönderdiği imei no 14 karakter. yani olayın benim cihazla alakası yok görünüyor. ayrıca cihaza ait her iki imei btkda kayıtlı görünüyor. dolayısıyla bende sıkıntı yok.

size aynı şekilde bi kontrol edin bakalım iade etmediyseniz.
  • Arkadaşlar ben bu telefondan iki adet aldım biri 4gb beyaz. onda bir sorun yok. Hem BTK sitesinde hemde Telpa sitesinde her iki İmei de kayıtlı.
    Diğeri 16gb Btk sitesinde her iki imei de kayıtlı değil, Telpa sitesinde de yalnızca 1. yani benim kullanmadığım (küçük sim kartlı olan) Telpa garantisindedir yazıyor. 2. imei kayıtlı değil.
    Maalesef Telpa sitesinde online başvuru yapabileceğim bir yer bulamadım.
    Bayram sebebi ile de tellede ulaşılamıyor. Bu işi Telpayı telefon la arayarak sorunsuzca çözmek mümkün olur umarım. Telefon kapanmasa bari.
    Bu telefondan alan arkadaşlara önerim alır almaz önce telpa sitesinden imei sorgulama yapmaları ardından BTK dan.
    Mesaj gelmesini beklemeden bir sorun varsa süreci başlatsınlar.
  • İmei kayıt sorunu ile ilgili telpayı aradım bugün. Aldılar imeileri 24 saat içinde hattın açılacağını söylediler. Daha önce böyle yapan var mıydı ki?. Çok kolay oldu gibi geldi bana.
  • arkadaşlar acil yardım lütfen..

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php kontrol ettiğimde kayıtlı cihaz diyor..ama telpanın sayfasından kontrol ettiğimde kayıt yok diyor..ne yapmam gerekıyor..2 telefon aldım elımde patlamasın dostlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

arkadaşlar acil yardım lütfen..

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php kontrol ettiğimde kayıtlı cihaz diyor..ama telpanın sayfasından kontrol ettiğimde kayıt yok diyor..ne yapmam gerekıyor..2 telefon aldım elımde patlamasın dostlar..

İki IMEI kkontrol ettiniz mi ? Ayrıca btk sitesinde kkayıtlı diyorsa telpa önemli değil. Fatura vs olduktan sonra sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

arkadaşlar acil yardım lütfen..

İki IMEI kkontrol ettiniz mi ? Ayrıca btk sitesinde kkayıtlı diyorsa telpa önemli değil. Fatura vs olduktan sonra sıkıntı olmaz

üstadım halletim..sıkıntı yok..ilgin için teşekkürler..

• ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ne demek :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.