Şimdi Ara

General mobile servis sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen sene aldığım general mobile 4g telefonun ekranın çalışmaması sebebi ile bugün mecidikoydeki servise goturdum. Telefonu garanti kapsamında aldılar. Ve yarım saat sonra telefonuma gelen mesajda 180 tl servis ücreti istediklerini gördüm. Arayıp sorduğumda ise telefonun içinin daha önce acildigini ve filmin yirtildigini söylediler. Ve ben şu ana kadar telefonun ne içini açtım ne de daha önce servise verdim. Ve benden su an tamir için 180 tl istiyorlar.

Musteri hizmetlerindeki bayan bu filmin sadece içini açtığınız takdirde yirtildigini ve darbe vs olaylari ile olmadığını söyledi. Ve ben bu telefonu aldığından beri ilk kez servise veriyorum ve bana telefonun içinin acildigini söylüyorlar. Beni resmen yalanci yerine koyuyorlar. Mesaj ile gelen linkte kanıt olduğunu söylediler resimli de aşağıya koyacağım anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Ne yapmam lazım. Ben bu telefonu aldığından beri kullanıyorum ve ne servise ne de tamire verdim hiç bir şekilde de içini acmadim. Ben de telefondaki bayana ozaman bana daha önceden içi açılmış telefon sattiniz dedim. Kadin olabilir dedi. Böyle saçmalık görmedim.

Lutfen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ne yapmam lazım.

General mobile servis sorunu.

• Kardes arka kapagı actıgında vida girişlerinin 1 tanesinde S harfi var bende ve hala duruyor yani hiç açılmadığını gösteriyor.

Sende böyle birşey hatırlıyomusun vidanın üstünde veya daha once dış kapağı cekmismiydin resmini dicem ama niye cekesin :(

ama emini sımdı herkes çekecek :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jardel09 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hic dikkat etmedim. Ama sarsintidan ve dusmelerden dolayi birkac vida eksikti arkasindaki.

• Hocam o işaret yok ise yapıcak birşey de yoktur ya servis yapcak ya tamirci

kuralları çok basit gm nin düşmesinden kaynaklı olarak o işarete zarar geldiyse yapıcak birşey yok
  • Vida eksikse malesef sansin yok kardesim :(

Ama yinede servise yaptir telefoncular genelde soyguncu oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esimin telefonunu gmd2+ on gun once servise gonderdim sim okumuyordu. Gecen senede kapanma sorunu varmis anakart degisikligi yapmislar. Herneyse Bugun elime gecti telefon arizali parca anakart degistirildi test edildi ok yaziyordu kagitta telefonu actim sim karti taktim gene okumuyor hat gelmedi ustelik telefonun sol alt kosede boncuk tanesi kadar kirik var cercevede delirecem yemin ederim simdi aradim mesai saati disindayiz hafta ici arayin diyor telesekreter hakem heyetine mi basvursam ne yapsam boyle sacmalik olurmu ya bu nasil test etmedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.