Şimdi Ara

General Mobile Type C - Micro usb Kablolar 13.90 TL ve dahası YENİDEN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
7.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ürün zaten quick charge değil. 5v/3a adaptör. açıklamada belirtilmiş ama demekki okunmadan ucuz gören alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowler

ürün zaten quick charge değil. 5v/3a adaptör. açıklamada belirtilmiş ama demekki okunmadan ucuz gören alıyor.
    Peki bize 3A ne kadar hızda şarj yapar veya yapmaz anlat da bilelim?

Gelen ürün 1,5A ile şarj yapıyordu.

Açıklama kısmında hızlı şarj yazıyor arkadaşım

''General Mobile M100381 Turbo Şarj Adaptörü 3A / 15W
    General Mobile 15W gücünde universal turbo şarj adaptörüdür, Hızlı şarj destekleyen cihazlarınızı GM Turbo charger ile hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.

Hatta bu ürünün farklı bir konusu vardı onda da bazı kişiler hızlı şarj yaptığını bazı arkadaşlar ise yapmadığını yazdı ve ekran görüntülerini attı zaten.konu linkini bulursa atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 16 Haziran 2020; 20:57:1 >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam Baseus’un adaptörleri de kaliteli midir? Güvenle kullanabilir miyiz

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Ürünlerini kullananlar genelde memnun hocam. Bende araç şarjı var. Malzeme olarak kaliteli. Teknoloji olarak da iyi. Gerçek qc3.0. Aksesuar olarak baseus, ugreen gibi markalara bakarım genelde. Amazon, hepsiburada, N11 gibi sitelerde bolca yorum bulabilirsin

• Pi kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler cevabınız için

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Aliexpresin kampanyaları oluyor zaman zaman. Orayı takip edebilirsiniz.

Örnegin şu ürün bahsettiğim.

www.hepsiburada.com
    Baseus Small Screw 36W Type C Araç Şarj Cihazı Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/baseus-small-screw-36w-type-c-arac-sarj-cihazi-siyah-pm-HB00000GW8C6

Alide 50 civariydi geçen sene. Kupon ıvır zivirla 8 liraya almıştım.

Rica ederim

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    ben ürünü alırkende aynı açıklama vardı, değiştirmemişler.

Özellikler ve ayrıntılar
    AC Giriş (Input): 180V - 240V 50 Hz
    DC Çıkış (Output): 5V/ 3A (15W)
    Universal Turbo Şarj Adaptörü
    Şarj kablosu ayrı satılır.
    Cihazınızı hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlar.

quick charge olması için output bölümünde 5V/2A- 9v/2A - 12v/1.5A gibi diğer voltaj/akım bilgilerinde olması gerekir. adaptör üzerindeki bilgi kısmında da sadece 5v/3a diyor. ben amazon açıklamasına göre aldım ve dedikleri gibi bir ürün geldi. önceki mesajımda da dediğim gibi açıklamayı okumadan alıyor çoğu kişi. çok üründe gördüm turbo, ultra fast charge vs. çoğu üretici fast charge ı 5v/2.4a ürünler içinde kullanıyor. pazarlama hilesi. gm de aynısını yapıyor turbo şarjı görünce bende ilkin qc 3.0 var mı baktım ama düz adaptör, 5v/3a lik. güzel yanı küçük yapısı ve diğer bazı adaptörler kadar ısınmıyor 2.1A akımda.

ekleme: gm nin diğer 2 adaptörü de turbo şarj diye satılıyormuş şimdi baktım. 5v/2a olan 19.90, diğeri 5v/2.5a stok bitmiş. her 3 üründe turbo olarak satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 17 Haziran 2020; 0:37:22 >

• Type c kablonun daha uzunu var mı
    Gm kablo çok iyi ama kısa biraz.

• BuI kullanıcısına yanıt
    Ugreen de çok kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Type c kablonun daha uzunu var mı
    Gm kablo çok iyi ama kısa biraz.
    Type-C, sadece bir form. Huawei'nin kendi satış sitesinden, 2 adet 1,5'ar metrelik kablo almıştık 2 dolara, uçlarında microUSB'den type-C'ye dönüştürücü de vardı. Silikon ve yassıydı, tüm kabloları çekmeceye kaldırdık, evde sadece bu iki kabloyu ve Xiaomi mi5 ve mi5s ile gelen iki hızlı şarj adaptörünü kullanıyoruz, herkese ve her şeye yetiyor.

Aliexpress'den 3 metrelik Type-C kablolarından almıştık, örgülü ve sert olduğu için, hepsi zamanla telefona takılan uçlarından yırtıldı, bu yüzden tel elde iken kullanılabilecek kablo olarak, yumuşak olan silikon kabloları tavsiye ederim.

• micro usbden aldım umarım powerbank şarj eder
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.