Şimdi Ara

General Mobile W2 hard reset nasıl atılır....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General mobile W2 ye nasıl hard reset atabilirim. fabrika ayarlarına dönmek istiyorum. ve servisle uğraşmak zor.

Arkadaşlar w2 telefonuma hard reset atmak istiyorum kapama+açma+reset kombinasyonu ile denedim ancak no file haası geliyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

General mobile W2 ye nasıl hard reset atabilirim. fabrika ayarlarına dönmek istiyorum. ve servisle uğraşmak zor.

Arkadaşlar w2 telefonuma hard reset atmak istiyorum kapama+açma+reset kombinasyonu ile denedim ancak no file haası geliyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

iyi forumlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_40547986/mpage_2/key_/tm.htm

buldum teşekkürler forum :)
  • quote:

quote:

General mobile W2 ye nasıl hard reset atabilirim. fabrika ayarlarına dönmek istiyorum. ve servisle uğraşmak zor.

iyi forumlar.

nerden buldun nerden aldın bi soyle acil lazımm
    hard reset nasıl yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: 21amedlee

quote:

quote:

iyi forumlar.

hard reset nasıl yapılır

quote:

Hocam tamamen şans eseri buldum kombinasyonu da Sol ses yükseltme tuşuna basılı tutarken yukarıdaki açma tuşuna bastığımız anda sırayla yeşil ve kırmızı cevap verme reddetme tuşlarına basınca ekranın komple beyaz olup daha sonra Windows açılışının gelmesi lazım. Eğer ekrana mavi yazılar gelirse başarılı olmuyor hard reset o zaman da kırmızı ve yeşil tuşa aynı anda basmak lazım

• quote:

iyi forumlar.

arkadasım benim de acil hard reset yapmam gerekiyo ben oradaki yazılanlardan afedersin ama bi bok anlamadım. bana detaylı bi sekilde anlatabilir misin. bir de bu hard reset olayı tel kapalı iken mi yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21amedlee

quote:

quote:

iyi forumlar.

hard reset nasıl yapılır

W2 telefonda windows başlat tuşunun donduğu durumlarda yapılması gerekenleri 15 günlük telefonu kurcaladıktan sonra keşfettim ve aşağıda yazdım. Ancak türkçe dil seçeneğini yükleyince aynı hatayı tekrar veriyor. İngilizce kullanmak gerekecek sanıyorum.

Telefonu data kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz ve x-plorer programını setup.exe ile data kablosu üzerinden pc’den kuruyoruz.

x-plorer programını indireceğiniz adres (http://www.lonelycatgames.com/?app=download)

telefonu kapatıp daha sonra açıyoruz

telefon açıldıktan sonra üstteki kapatma tuşuna tıklayarak enerji saver’ı devreye sokuyoruz

daha sonra yine üstteki kapatma tuşu ile telefonu uyku modundan çıkarıyoruz

ekranın alt kısmında soldan ikinci spb mobile programının simgesi var ona tıklıyoruz

yeni açılan ekranda, sağ alt köşede settings’e tıklıyoruz

yeni açılan ekranda system’e tıklıyoruz

yeni açılan ekranda sağ altta ok tuşuna tıklıyoruz

yeni açılan ekranda Master Clear tuşuna tıklıyoruz

yeni açılan ekranda 1 2 3 4 yazıp Temizle tıklıyoruz

telefon açılıp kapanıyor, first setup ….

Bölge, saat dilim vs ayarlarını yapıyoruz.

telefon eskisi gibi karşınızda…

bu işlemleri yapmadan önce, contact listesi , mesajlar vs. yedeklemeniz gerekiyor….

Ben sorunu hallettim umarım sizinde de işe yarar….

• quote:

Orijinalden alıntı: shooter14

quote:

iyi forumlar.

arkadasım benim de acil hard reset yapmam gerekiyo ben oradaki yazılanlardan afedersin ama bi bok anlamadım. bana detaylı bi sekilde anlatabilir misin. bir de bu hard reset olayı tel kapalı iken mi yapıyoruz

W2 telefonda windows başlat tuşunun donduğu durumlarda yapılması gerekenleri 15 günlük telefonu kurcaladıktan sonra keşfettim ve aşağıda yazdım. Ancak türkçe dil seçeneğini yükleyince aynı hatayı tekrar veriyor. İngilizce kullanmak gerekecek sanıyorum.

Telefonu data kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz ve x-plorer programını setup.exe ile data kablosu üzerinden pc’den kuruyoruz.

x-plorer programını indireceğiniz adres (http://www.lonelycatgames.com/?app=download)

telefonu kapatıp daha sonra açıyoruz

telefon açıldıktan sonra üstteki kapatma tuşuna tıklayarak enerji saver’ı devreye sokuyoruz

daha sonra yine üstteki kapatma tuşu ile telefonu uyku modundan çıkarıyoruz

ekranın alt kısmında soldan ikinci spb mobile programının simgesi var ona tıklıyoruz

yeni açılan ekranda, sağ alt köşede settings’e tıklıyoruz

yeni açılan ekranda system’e tıklıyoruz

yeni açılan ekranda sağ altta ok tuşuna tıklıyoruz

yeni açılan ekranda Master Clear tuşuna tıklıyoruz

yeni açılan ekranda 1 2 3 4 yazıp Temizle tıklıyoruz

telefon açılıp kapanıyor, first setup ….

Bölge, saat dilim vs ayarlarını yapıyoruz.

telefon eskisi gibi karşınızda…

bu işlemleri yapmadan önce, contact listesi , mesajlar vs. yedeklemeniz gerekiyor….

Ben sorunu hallettim umarım sizinde de işe yarar….

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gm 5 hard brick oldu YARDIM!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.